Nihilumbra - Wii U

Beskrivelse

Tag med på et spændende eventyr i Nihilumbra.

Opdag den store verden i Nihilumbra og tag med Born på hans eventyr, når han prøver at undslippe en uundgåelig forbandelse. Born blev skabt af intetheden, og da han forlader tomrummet og dukker op i verden, sætter han ud på en lang rejse, hvor han vil lære at bruge farverne omkring sig, der kan give ham mægtige kræfter, men til en høj pris. Intetheden vil aldrig standse jagten på Born og det ødelægger alt på sin vej. For at holde sig i live, er Born nødt til at fordømme jorden han går på.

Nihilumbra er et helt specielt sidescrollende spil, som kombinerer trykfølsomme funktioner med platforming af den gamle skole. Hovedtemaet i gameplayet er at bruge farver til at male jorden, hvilket vil ændre dens fysiske opførsel, samtidig med at du kontrollerer Born. Han kan gå og hoppe og vil få brug for din hjælp til at overkomme de vanskelige puzzle-opgaver og undgå de svigefulde fjender.

Kontrollér spillet med Wii U GamePad, Wii Remote eller Classic Controller. Med Wii U GamePad bruger du knapperne til at bevæge Born samtidig med, at du maler med den trykfølsomme skærm. Det er selvfølgelig også muligt kun at spille på Wii U GamePad-skærmen. To spillere kan samarbejde, hvor den ene spiller styrer Born på tv-skærmen med Wii Remote og den anden maler alt der skal males med Wii U GamePad.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...