NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge - Wii U

Beskrivelse

Ninjaen Ryu Hayabusa skal ophæve en forbandelse i NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge.

Den ensomme ninja Ryu Hayabusa skal finde en måde at hæve forbandelsen på sin højre hånd inden den knuser ham. NINJA GAIDEN 3 er blevet genskabt for at bringe den utroligt intensive og hektiske udfordring og action som NINJA GAIDEN-fans kræver og elsker over til Wii U. Med flere våben og Ninpo-typer, et nyt fremgangssystem for figuren, et nydesignet kampsystem og genkomsten af lemlæstning forbedrer NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge det originale NINJA GAIDEN 3 på samtlige måder og tilbyder til og med Wii U eksklusive finesser og funktioner.

Unik Wii U-kontrol – I enspiller-funktionen kan du nyde hurtigere og mere flydende action ved at bruge touch-screenen på Wii U GamePad til at vælge våben, udføre Ninpo, se vigtig spilinformation og meget mere.

Nye våben og Ninpo-typer – spillet inkluderer seks våbentyper og tre Ninpo-typer, eksklusivt til Wii U-versionen, hvilket giver større gameplayvariation og dybere strategi.

Fremgangssystem for figur og våben – Ved at bruge Karma-point, som du optjener i løbet af spillet, kan du opgradere våben og Ninpo, samt øge figurens livmåler.

Hurtigere og mere intense kampe – En forbedret modstander-AI, genkomsten af lemlæstelse, så vel som nye fjendetyper og kampområder er blevet indlemmet for at give større variation i kampene og øget genspilbarhed.

Ninja Gaidens urgamle historie – Den ensomme ninja Ryu Hayabusa afspejler nok ikke helt det klassiske billede af en ninja – han sniger sig ikke ind på fjenden i ly af mørket, men springer direkte ud på kamppladsen og gør kort proces med alle, der er dumdristige nok til at stå i vejen for ham. Ryu er ingen ny stjerne på spilhimlen. Ninja Gaiden dukkede allerede op i arkadehallerne i slutningen af firserne og dengang handlede det kort og godt om gadeslagsmål, hvor man bevægede sig fra venstre til højre og bankede grumme typer på løbebånd. NES-versionen, som udvikledes kort derefter og gjorde serien kendt, er et helt andet spil, som fokuserer meget mere på platformhoppende og lynhurtig action. I alt var der tre NES-spil i serien og trilogien er kendt for at være nogen af de sværeste spil, som findes blandt Nintendos 8-bit-spil.

Efter en samlingsudgave til Super Nintendo springer serien over Nintendos konsoller for efter mere end ti år at dukke op til Nintendo DS i form af Ninja Gaiden: Dragon Sword. Her stifter vi bekendtskab med både præcis touch-screen-kontrol og den nye, kvindelige ninja Momiji. Hun er også med i NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge!

Du undrer dig måske over betegnelsen “urgamle” i overskriften, men i videospilsammenhæng er godt 20 år virkelig urgammelt! Vidste du forresten at Ninja Gaiden i 90’erne var kendt som Shadow Warriors i det meste af Europa, fordi ordet “ninja” ansås for at være for voldsomt? Hvad sagde vi – urgammelt!

Oplåsninger

Kostumer

Gennemfør opgaven for at lukke kostumen op.

Ayane’s Phantom Butterfly: Køb for 1.5 million Karma.
Ayane’s Blossom of Miyama: Saml alle 50 Golden Scarabs.
Ayane’s Raging God – Nine of Violet: Find alle 10 Crystal Skulls.
Ayane’s Infiltrator: Tilgængelig i patched Wii U versioner.
Momiji’s Purifying Flame: Køb for 1.5 million Karma.
Momiji’s Ascetic White: Gennemfør 25 forskellige trials som Momiji.
Momiji’s Indigo Happi: Gennemfør 50 forskellige trials som Momiji.
Momiji’s Hot Police: Tilgængelig i patched Wii U versioner.
Kasumi’s Brilliant Lapis: Køb for 1.5 million Karma.
Kasumi’s Immaculate White: Gennemfør 25 forskellige trials som Kasumi.
Kasumi’s Gentle Snowfall: Gennemfør 50 forskellige trials som Kasumi.
Kasumi’s Tropical Sailor: Tilgængelig i patched Wii U versioner.
Ryu’s Traditional Dark Blue: Køb for 3 million Karma.
Ryu’s Dragon Muscle Suit: Find alle 50 Golden Scarabs.
Ryu’s Fiend Hayabusa: Find alle 10 Crystal Skulls.
Ryu’s Spirit of the Fighter: Tilgængelig i patched Wii U versioner.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...