Nintendo 3DS Guide: Louvre - N3DS

Beskrivelse

Besøg Louvre komfortabelt hjemme fra din egen sofa med Nintendo 3DS Guide: Louvre!

Nintendo 3DS Guide: Louvre er et program designet for besøgende på det franske Louvre-museum. Med dette program kan du nyde en kunstværk- og lydguide med Nintendo 3DS, som faktisk bruges på selve museet i Paris. Programmet kan bruges på flere forskellige måder, fx som introduktionsguide inden du faktisk selv besøger Louvre, eller som udgangspunkt for en dybere forståelse og værdsættelse af kunst.

Fantastiske fotografier og lydkommentarer lader dig lære kunstværkerne i Louvre at kende i dit eget tempo. Brug etagekortene til at finde vej rundt i museet, eller tag med på en virtuel, guidet tur gennem museets enorme udstillingsområder. Programmet inkluderer også 3D-modeller og højopløselige billeder af udvalgte kunstværker, hvilket gør det til en utrolig smuk oplevelse, som kun er tilgængelig på Nintendo 3DS!

Nintendo 3DS Guide: Louvre indeholder over 600 fotografier af kunstværker, over 30 timer med lydkommentarer og over 400 fotografier af rummene i museet.

NB! Programmet kræver mindst 1.8GB (14.395 blokke), plus ekstra plads til fremtidige opdateringer. Derfor er det ikke muligt at downloade programmet til et 2GB SD-kort. Et fysisk eksemplar af programmet sælges eksklusivt i gavebutikken på Louvre i Paris.

Da det er et guide, er der ingen koder eller tips.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...