Nintendo Land - Wii U

Beskrivelse

Nintendo Land™ er en sjov og livlig fornøjelsespark med 12 forskellige attraktioner, hver især baseret på en af Nintendos uforglemmelige serier. Hver attraktion har unike og innovative gameplayoplevelser, som kun er mulig med Wii U GamePad-kontrollen.
Afhængig af attraktionen kan spillere konkurrere alene eller mod andre spillere, samt til og med slå sig sammen i hold for at samarbejde. Op til fem spillere kan deltage i dynamiske multiplayer-spil i udvalgte attraktioner. Oplevelserne ændrer sig fra gang til gang afhængig af, om spillerne bruger GamePad, holder en Wii Remote eller bare sidder og ser på de andre spille.

Et par udvalgte attraktioner:
Donkey Kong’s Crash Course – Med bevægelseskontrollen til GamePad skal du gennem et forhindringsløb, som minder meget om det originale Donkey Kong-arkadespil. Dette er et spil for én spiller, hvor andre tilskuere kan følge med i handlingen på tv-skærmen og tilbyde gode råd om, hvordan du nu skal overkomme de næste forhindringer.

Luigi’s Ghost Mansion – Spilleren med GamePad er et spøgelse, som er usynligt for de andre spillere og skal prøve at fange op til fire andre spillere, der er udrustet med lommelygter. Spøgelset skal snige sig rundt på banen ved at holde sig i skyggen og fange de andre spillere en efter en. De andre kan samarbejde for at redde tilfangetagne kammerater før spøgelset fanger dem alle, og gør det det, har det vundet. Men klarer de andre spillere at lyse på spøgelset så længe, at livsmåleren er på nul, kåres de som vindere.

Animal Crossing™: Sweet Day – Spilleren, som holder Wii U GamePad styrer to vagter, der har ansvaret for at beskytte et slikhus mod en gruppe slikglade dyr. Op til fire andre spillere kan kontrollere disse slikmunde ved hjælp af Wii Remote og skal arbejde sammen for at narre og løbe fra vagterne. Spillet er slut, når 50 godter er samlet sammen eller når vagterne har fanget et af dyrene tre gange.

The Legend of Zelda™: Battle Quest – Spilleren med GamePad er en bueskytte, som skal sigte og skyde pile ved at bruge skærmen som målskive. Spilleren kan slå sig sammen med op til tre andre spillere, der bliver udrustet med Wii Remote-sværd. Alle skal samarbejde for at besejre en række fjender i en verden, der ser ud som en stofversion af et spil fra The Legend of Zelda-serien.

Takamaru’s Ninja Castle – Dette spil for én spiller er baseret på et tidligt Famicom-spil, der kun har været tilgængeligt i Japan. Her bliver GamePad forvandlet til en ninjastjernekaster. Du skal stryge fingeren over touch-screenen for at besejre en stadig voksende hær af ninjaer og i samme omdrejning tjener du point ved at ramme flere på en gang. Bevæg GamePad rundt i forskellige vinkler for at sigte på en mere intuitiv måde.

Oplåsninger

Donkey Kong’s Crash Course: Bonus baner

Gennemfør opgaven for at lukke op for en bane.

  • Course 2: Gennemfør Course 1 to gange.
  • Course 3: Gennemfør Course 2 to gange.
  • Course 4: Gennemfør Course 3 en gang.

Luigi’s Ghost Mansion: Bonus leveler

Spil 20 kampe.

Legend Of Zelda Battle Quest: Extra missioner

Gennemfør de første ni missioner for at lukke op for fem ekstra missioner.

Metroid Blast: Extra missioner

Gennemfør de første 20 missioner for at lukke op for ekstra missioner.

Pikmin Adventure: Bonus Versus mode arenaer

Gennemfør opgaven for at lukke op for en arena.

  • Hero’s Arena: Spil fem spil i Warrior’s Arena.
  • Warrior’s Arena: Spil fem spil i Starter’s Arena.

Pikmin Adventure: Extra misisoner

Gennemfør de første 16 missioner for at lukke op for seks ekstra missioner.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...