Game & Wario - Wii U

Huma | 10. november 2013 | 0 Kommentarer

Beskrivelse

Wario og hans venner fra Diamond City er tilbage og klar til action. Game & Wario indeholder en samling spil, som benytter Wii U GamePad-kontrollen. Spillene er fyldt med den originale gnist og figurer, vi kender fra WarioWare-serien.

Du opfordres til at spille en række forskellige spil for at tjene medaljer og andre bonusgenstande. Her er nogen af de spil, du kan vælge imellem:

Arrow – Dette spil for én spiller forvandler Wii U GamePad til en højteknologisk bue (naturligvis formet som Warios skæg), der er designet til at besejre sværme af fjender. Du holder GamePad vertikalt med én hånd for at sigte på fjenderne på skærmen og den anden bruger du til at trække pilen tilbage via touch-screenen på kontrollen.

Ski – I dette spil, også for én spiller, skal du lede skiløberen til målstregen ved at holde GamePad vertikalt og vippe den mod venstre og højre. Tv-skærmen viser de stilfulde manøvrer skiløberen bliver udsat for, til stor underholdning for alle, som kigger med.

Shutter – Stop skurken! I Shutter skal du bruge GamePad som et kamera og på tid tage billeder af kriminelle, som gemmer sig i byen.

Fruit – To til fem spillere slår sig sammen i dette spil, og spilleren med GamePad kontrollerer en af de mange figurer på tv-skærmen og stjæler lige så stille frugt, som er spredt rundt om i byen. Straks tyven fuldfører sin opgave, sender spilleren GamePad over til de andre spillere, som derefter skal prøve at udpege den mistænkte.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...