Nintendo Presents: New Style Boutique 3 Styling Star - N3DS

Beskrivelse

Kalder alle modebevidste stylister! Dette er jeres chance for at indtage modeverdenen med storm! Bliv stylist for morgendagens megastjerner i Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star!

Bliv manager i en fashionabel modebutik og kombinér din forretningssans med din næse for god stil og mode og lad din butik blive en sprudlende stilfabrik for de kommende stjerner. Hele tre spirende popsangere lægger deres karriere og fremtidige liv i dine hænder og stoler på, at du vil hjælpe dem med deres store gennembrud! Ivrige stilguruer kan selvfølgelig afprøve den gratis demoversion af spillet, som er tilgængelig i Nintendo eShop.

Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star er det fjerde spil i modesimulationsserien, som til dags dato er solgt i over 2.4 millioner eksemplarer i Europa alene*. Denne gang begynder historien med, at du overtager jobbet som manager i din onkels modebutik. Butikken ligger midt i en storby fuld af potentielle kunder på jagt efter det perfekte outfit! Hver kunde har sin egen personlighed og smag og når de besøger butikken er det vigtigt, at du lytter helt præcist til deres behov, så du kan hjælpe dem med at finde det absolut rigtige sæt tøj med matchende tilbehør. Med over 20.000 genstande, hvoraf mange er helt nye, er de kreative outfitkombinationer næsten uendelige og spillerne vil kunne udleve deres hedeste stylistdrømme til fulde!

Som historien går sin gang og rygtet om din succes som stylist breder sig, bliver du kontaktet af talentfirmaet Nin10 Productions, som mangler en stylist til deres spirende popstjerner. Hermed er døren til popmusikverdenen vidt åben og du får chancen for at blive stylist for stjernerne. Det bliver din opgave at hjælpe tre unge sangere på deres vej til succes. Design fantastiske outfit og hjælp dem med at finde deres helt egen, unikke identitet. Hvis du er virkelig god, kan du til og med påvirke deres musikstil med dine evner. Hvis du fx vælger et rockoutfit til en sanger, kan det være, at musikken får et mere rockagtigt og dristigt udtryk. Der er 15 originale popsange i forskellige stilarter inkluderet i spillet, alle specielt skrevet og indspillet til dette spil. Du kan allerede nu høre en af sangene i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star – Welcome to the new stage!-traileren!

I tillæg til alle genstandene i spillet kan du også anvende kompatible amiibo-figurer for at åbne op for endnu flere alternativer.** Alle tilgængelige figurer er kompatible med Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star. Nogle amiibo-figurer, inklusive figurer fra Animal Crossing-, Splatoon- og Kirby-serien, låser op for specielle designelementer og emblemer, inspireret af forskellige figurer, mens figurer fra andre amiibo-serier låser op for genstande med Nintendo-tema.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...