Nyhedsopdatering for Uge 5

Uge 5 startede ud lidt hektisk, med et servernedbrud.
I starten af ugen (Natten mellem søndag og mandag) blev Snyd.dk ført over på en ny og bedre server, hvilket ville gøre siden hurtigere, og rent teknisk gøre SnydAdmin i stand til nemmere og hurtigere at konfigurere noget på selve serveren.
Dog gennemgik Snyd.dk et servernedbrud, da myldretiden indtraf hen på eftermiddagen i mandags. Årsagen til nedbruddet, var et overforbrug af systemhukommelse i sammenhæng med nogle problematiske plugins/tilføjelser på siden.
Efterfølgende har SnydAdmin brugt meget af hans tid i denne uge, på at få fjernet/deaktiveret de plugins/tilføjelser der var skyld i problemet, og Snyd.dk burde nu køre normalt igen.
Skulle du dog støde på nogle problemer, er du meget velkommen til at skrive til os i denne tråd på forummet: Snyd.dk – Forum – Nedetid på Snyd

Ser vi bort fra en lidt problematisk start på ugen, så har vi også fået lagt nogle snydekoder ind samt fået tilsendt en spilanmeldelse på det skræmmende spil ”Penumbra Black Plague”, af Joakim Schack.

Spilanmeldelsen kan du læse her: Penumbra Black Plague – Anmeldelse

Som afslutning på denne uges nyhedsopdatering kan du nedenfor se listen over denne uges indsatte snydekoder, tips/tricks/m.m.:

Tak til alle de personer der bidrager med snydekoder/spilanmeldelser/tips&tricks/m.m. til diverse spil, og bliv endelig ved med det, mvh. Snyd.dk Teamet

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...