Ny webserver til Snyd.dk

webserverSnyd.dk har i længere tid haft så mange besøgende at vores webhotel var blevet for lille og pænt har bedt os om at rykke videre :)
Jeg har nu taget springet og fået købt en dedikeret server til Snyd.dk, hvilket gerne skulle kunne give en lidt bedre hastighed på selve hjemmesiden, men også give mig som udvikler en masse nye muligheder da jeg har fuld kontrol over hvad der skal installeres af udvidelser på serveren.

Jeg forsøgte at sætte den nye server live i mandags, men der gik ikke mange timer før hele serveren døde og Snyd var nede i et par timer mandag eftermiddag. Det var noget rigtig møj og det viste sig at der er nogle scripts vi benytter der bare æder ram uden at frigive det. Jeg måtte hurtigt mandag aften smide Snyd tilbage på den gamle server og rette DNS indstillinger tilbage.

Igennem ugen her har jeg så fået optimeret en del af koden, database kald, fjernet enkelte ting og også måtte konstaterer at der er stadig er nogle ting der skal forbedres senere hen. (Jeg er nød til at finde et bedre tema/design til hele snyd snart, dette her har en række dårligdomme).
Samtidig har jeg sammen med en tekniker fået tilrettet serveren lidt mere, så vi gerne skulle forhindre at hele serveren går hen og dør *jeg krydser mine fingre*

Jeg har her kl. 01.00 sat den nye server LIVE og vil så godt som muligt holde øje med server load igennem dagen.

Hvis siden ser mærkelig ud på en eller anden måde, så prøv at taste CTRL+F5 for at se siden med en frisk browser cache.
Oplever du nogle problemer, fejl eller andet – så skriv gerne en kommentar. Jeg regner med at skulle bruge en række dage på at ‘tweake’ alt til igen.

×

4 Kommentarer til "Ny webserver til Snyd.dk"

 1. Lundahl siger:

  Glæder mig meget især med det med det nye design

 2. Ahh, lyder sørme lækkert!

 3. Taizun siger:

  Super. Håber ik vi støder ind i lige så mange problemer når vi nærmer os myldretiden senere idag :) Jeg krydser mine fingre.

  • SnydAdmin siger:

   Ja indtil videre ser det ud til den holder :) Det ser ganske fornuftigt ud på RAM fronten lige nu. Men ja resten af dagen og især weekenden bliver den rigtige prøve.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...