One Piece: Gigant Battle (EU) - NDS

One Piece: Gigant Battle (EU) - NDS

Beskrivelse: Århundredets største begivenhed er ved at finde sted i Grand Line… Pirate Grand Prix – en turnering, der vil kåre den ultimative fighter – og som både Marinen og pirater kan deltage i. Nyheden om grandprixet har spredt sig lynhurtigt. Alle de største navne har tilmeldt sig. Monkey D. Luffy, en pirat, der har Gum Gum-frugtens magt, begiver sig til Last Resort, fast besluttet på at vinde. Features: Tro mod animeen: Japansk voiceover, animeret åbning, 3D-baggrund realiseret som den originale anime med masser af gimmicks fra animeen. Grafisk stil, der passer perfekte til animeen og manga-design med fantastisk animering. Karakterer og scener fra historiens allersidste dele. Supersjovt team-kampsystem: Striker/bikaraktersystem – effektiviteten er afhængig af båndet mellem karaktererne. Brugervenligt kampsystem med masser af sjov, fælder med genstande og snedige greb. Masser af fantastiske specielle/hemmelige angreb og specialbevægelser såsom Bingo guard, varmestatus og modangreb.
Masser af karakterer, ligesom i serien: 71 karakterer i alt, lige fra Stråhatsbanden til De Syv Krigsherre…, der vil være i alt 20 overordnede karakterer tilgængelige, og i alt 50 bikarakterer vil være tilgængelige. Komplet piratgrandprix-mode: Forskellige kampsituationer fra Sabaody Archipelago til Marineford og eksklusive landkort skabt til spillet. Tjen penge og erfaring i denne mode. Særlige mål, der kan opnås i hver kamp, for at forlænge gennemspilningstiden. Opgraderingsfaktor som i RPG: Få erfaringspoint ved at vinde kampen, og opgrader dine karakterer. Brug dine erfaringspoint strategisk på den kapacitet, du ønsker at forbedre. Køb dine særangreb og genstande i butikken. 4-spillerkamp: Mere spændende kamp – fra det normale 2-spillerspil vil yderligere 2 spillere slutte sig til Spildeling – sjovt selv kun med én kassette til flere spillere og en mere komplet mode med flere kassetter.
Sammensæt dit originale piratmandskab med dine yndlingskarakterer: Skab din egen måde at nyde spillet på, og sammensæt dit eget mandskab.

Spillet vil tage udgangspunkt i Sabaody Archipelago arc, Impel Down arc og Marineford arc, men vil inkludere andre arcs også.

Om tips og koder er de samme til den japanske version, bekræftes senere. Har man spillet og ved at tips og koder kan bruges til den europæiske version bedes man skrive en kommentar.

×

5 Kommentarer til "One Piece: Gigant Battle (EU) - NDS"

 1. Cherise siger:

  Hell yes, i defectiveness tittle down something like this but didnt take time, may i repost this human being picture: Gigant Battle (EU) – NDS | Snydekoder

 2. Bigco siger:

  Indtast din kommentar her…

 3. michael siger:

  lol :)

 4. Wayne siger:

  Første kommentar jaaa

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...