One Piece: Unlimited Cruise Special - N3DS

Beskrivelse

Sæt sejlet efter dette eventyr i høj sø og ægte 3D med One Piece Unlimited Cruise SP, der byder på drama, humor, kamp og overdrevne moves, flot præsenteret i din Nintendo 3DS! Du kommer på eventyr med kaptajn Monkey D. Luffy og Straw Hat Pirates i deres jagt efter verdens ultimative skat: One Piece. Rejsen starter på det åbne hav, hvor I havner i farlige farvande, der beskyttes af en oldgammel, mystisk civilisation…

One Piece – populær manga- og anime-serie
Spillet er baseret på manga- og anime-serien One Piece, der er skabt af Eiichiro Oda, og kombinerer actionstilen fra Wii-spillet One Piece Unlimited Cruise Part 1: The Treasure Beneath The Waves med nye tiltag. I spillets hoved-story kan du fx indtage rollen som kaptajn Luffy som teenager eller som mange af piraterne, Zoro, Sanji, Robin og Franky for at nævne nogle få. Det gode skib Thousand Sunny fungerer som din base såvel som transport for dig og din brogede besætning til et bredt udvalg af mystiske øer for at møde alverdens folk og fjender i din jagt efter strålende skatte.

Mange muligheder i spillet
One Piece Unlimited Cruise SP har et kampsystem med dybde og mange muligheder: du kan lære nye moves og forbedre deres niveau, gøre din besætning stærkere og udløse en række forskellige typer angreb. Spillet lader dig endda frigøre hver figurs ikoniske ultimative angreb fra anime-serien – og du får brug for al den hjælp, du kan få til at slå de over 30 bosser fra serien!

På din rejse finder du masser af nyttige genstande, du kan sætte fælder for farlige væsener, hygge dig med at fiske og lave nye genstande ved at sammenblande diverse ingredienser. I Marineford Mode kan du endda besøge steder for berømte One Piece-slag, kæmpe mod en række bosser eller møde horder af fjender, det er op til dig. I spillet møder du også en eksklusiv ny figur, skabt af selveste One Piece-forfatteren Eiichiro Oda. Besøg denne levende verden og nyd eventyrets skøre handling i stereoskopisk 3D!

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...