Phoenix Wright™: Ace Attorney™ ~ Dual Destinies - N3DS

Beskrivelse

Oplev det spændende retssalsdrama i forrygende flot 3D i Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies.

Otte år er gået siden Phoenix Wright sidst satte foden i en retssal, men nu vender han triumferende tilbage i Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, eksklusivt via Nintendo eShop. Da en eksplosion rokker retssalen er det op til Wright Anything Agency at slå retfærdighedens hammer i bordet og afsløre de ansvarlige i et eventyr fyldt med alle de twists, spøg og morskab som Ace Attorney-serien er kendt for.

Det finurlige gameplay fra tidligere Ace Attorney-titler er tilbage og du skal efterforske gerningssteder for at finde ledetråde med den trykfølsomme skærm på Nintendo 3DS og stå ansigt til ansigt med forbryderne i retssalen. For første gang i serien præsenteres hele eventyret i fuld 3D, og seriens velkendte og overdrevne figurreaktioner udfolder sig på helt nye og spændende måder.

Sammen med Phoenix finder vi den unge advokat Apollo Justice og den nytilkomne Athena Cykes, som medbringer sine egne tricks i retssalen! Hendes Mood Matrix kan hive følelserne i et hvert vidne frem og give vidneforklaringerne et helt nyt perspektiv. Brug dette redskab til at analysere vidnernes følelser, når de afgiver deres forklaringer for at finde de skjulte følelser bag deres ord og udfordre udsagnene for at afsløre sandheden!

Gerningsteder er nu nemmere at snuse rundt på, og det er lettere at analysere bevismateriale end nogensinde før. Pas på at intet bevis forbliver uopdaget ved at justere synsvinklen og få et godt blik på omgivelserne, og zoom godt ind på mistænkelige områder. Derudover har du mulighed for at se samtalehistorikken, hvilket betyder, at du aldrig går glip af vigtige ledetråde, som et vidne måske afslører.

Oplåsninger

Animation gallery

Gennemfør hovedhistorien for at lukke den op i “Extras” menu for at se spillets animerede klip.

Illustrations gallery

Gennemfør hovedhistorien for at lukke den op i “Extras” menu for at se spillets illustrationer.

Phoenix Wright’s “Nostalgic” kostume

Gennemfør Turnabout Reclaimed DLC for at lukke op for kostumen, som Phoenix Wright havde på i Phoenix Wright: Trials and Tribulations.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...