Pokémon Black - NDS/NDSi

Pokémon Black - NDS/NDSi

Beskrivelse:

Oplev et nyt eventyr med over 150 nye Pokémon i den helt nye Unova-region i Pokémon Black Version!

Pokémon Black Version og Pokémon White Version byder på en fantastisk oplevelse for både de rutinerede spillere og nybegynderne. Til forskel fra tidligere Pokémon-spil indeholder de nye spil hver deres individuelle områder at udforske. Historien udspiller sig i Unova-regionen, langt fra de tidligere regioner Kanto og Johto. Blandt de mange nye steder i Unova-regionen besøger spillerne blandt andet den pulserende by Castelia City.

For første gang i Pokémon-serien vil man i Pokémon Black Version og Pokémon White Version opleve sæsonernes skiften mellem de fire årstider i spillets verden. Visse Pokémon og særlige områder vil være mere tilgængelige i en sæson frem for i andre, og Unova-regionen vil naturligvis ændre udseende alt efter årstiden.
Spillets to legendariske Pokémon hedder Reshiram og Zekrom. Reshiram kan sætte ild på sine omgivelser, og det rygtes, at varmen fra flammerne kan få selve atmosfæren til at bevæge sig. Zekrom kan producere elektricitet, flyve og skjule sig i tordenskyerne. Reshiram kan kun fanges i Pokémon Black Version og Zekrom kan omvendt kun fanges i Pokémon White Version.

I Pokémon Black Version og Pokémon White Version får spilleren to missioner at gennemføre. Den ene går ud på at fylde sit Unova Pokédex ved at fange alle Pokémon i regionen. Den anden opgave er at blive Pokémon League Champion, det vil sige regionsmester i Unova. Det bliver du ved at kæmpe mod vilde Pokémon samt udfordre de andre trænere i regionen.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips: Legendariske pokemoner

Tornadus: (National Dex: #641 | Unova Dex: #147)
Tornadus er et af to pokemoner der strejfer omkring i Unova Regionen. Det særlige ved denne pokemon er at han kun kan fanges i Pokemon Black. For at du kan møde/fange ham skal du have alle 8 emblemer og gå til Rute 10, du vil derefter få en besked om vejret er mærkelig i Rute 7. Tag der hen, og fortsæt med at gå til du støder på hus nr. 2 . Efter at have været inviteret indenfor det hus, skal du forlade den og du vil så støde på Tornadus som herefter vil flyve væk. Fra det punkt vil han begynde at strejfe omkring i Unova.

Om Morgen: Han vil strejfe rundt i de sydlige ruter.
Om Aften: Han vil strejfe rundt i de nordlige ruter.

Reshiram: (National Dex: #643 | Unova Dex: #149)
Du kan kun få Reshiram når du har vundet over Elite Four og stoppet N’s plan. Du kan kun få Reshiram i Pokemon Black i N’s Castle.

Cobalion: (National Dex: #638 | Unova Dex: #144)
Når du har skaffet Surf, får du adgang til nye områder. I Fukiyose Cave i Rute 6. Dybt inde i denne grotte finder du en mand der taler om 3 legendariske kamp pokemoner og han vil fortælle dig om dem og derefter informere dig at den ene af dem er i ende af den grotte du er i. Tag der hen og du vil kunne finde Cobalion. Cobalion vil være i lvl 42.

Terrakion: (National Dex: #639 | Unova Dex: #145)
Tæt ved toppen af Victory Road vil du finde en ny grotte som er åbnet. Inde i denne grotte befinder den næste legendariske pokemon; Terrakion. Du skal bruge Strength for at kunne nå frem til den. Terrakion vil være i lvl 42.

Virizion: (National Dex: #640 | Unova Dex: #146)
Efter du har fanget Cobaion, du vil nu kunne komme til en ny område i Pinwheel Forest. Denne område er på den østlige side af skoven og vil tillade dig at find og fange den legendariske gras/kamp pokememon Virizion. Virizion vil være i lvl 42.

Landorus: (National Dex: #645 | Unova Dex: #151)
Når du har fanget og byttet med en ven så du har både Tornadus og Thundurus, skal du tage dem begge med til Fertility Shirine ved Rute 14. Ved denne helligdom hvor du placere dine pokemoner i den vil Landorus poppe frem og udfordre dig. Landorus vil være i lvl 70.

Kyurem: (National Dex: #646 | Unova Dex: #152)
I den nordlige del af Rute 13 vil du kunne finde en ny område kaldt Giant Chasm. Når du indtræder dette område er den fyldt med skovbrug, men når du nærmere dig søen midten, vil skærmen og hele området lyses. Gå mod når og du vil finde pokemonen Kyurem i en grotte. Kyurem vil være i lvl 75.

Tip: Almindelige pokemoner

Ligesom med de legendariske pokemoner, er der en udvalg af pokemoner der er tilgængelige ved at møde dem i kortet. Disse pokemoner er ikke legendariske, men det er et af de få måder at kunne fange dem.

Darmanitan: (National Dex: #555 | Unova Dex: #61)
I Resort Desert vil du kunne nogle statuer ved indgangen til Ancient Castle. Når du kommer i nærheden af den vil Professor Juniper dukke op og fortælle dig om disse Darmanitan. Denne her er en special da den har en anden ability end den normale Sheer Force ability og kan vækkes ved at bruge RageCandyBar på dem. Istedet har den en anden ability kaldt Zen Mode, hvilket gør at når Darmanitan’s HP går under 50% af maximum og vil gøre at Darmanitanen skifter form til en ny Ild/Psykisk pokemon. Den være i lvl 35.

Foongus: (National Dex: #590 | Unova Dex: #96)
På Rute 6 og Rute 10, vil du kunne finde nogle PokeBall på jorden. Når du vil samle dem, vil man straks tro at det er items, men sommetider vil de dukke frem og vise sig selv, nemlig svampepokemonen Foongus. De vil være i lvl 20 på Rute 6 og lvl 30 på Rute 10.

Amoonguss: (National Dex: #591 | Unova Dex: #97)
I nord på Rute 10 er der en område med mærkegrøn græs, der vil du finde nogle PokeBalls på jorden. Når du vil samle dem, vil man straks tro det er items, men sommetider vil de dukke frem og vise sig selv, nemlig den udviklede form af Foongus: Amoonguss. Den vil være i lvl 40.

Musharna: (National Dex: #518 | Unova Dex: #24)

Efter at have gennemført spillet, får du adgang til kælderen i Abandoned Lot of Dream. Gemt skjult forenden og kun på Fredage befinder drømme pokemonen Musharna. Dinne Musharna er forskellige fra de Musharna du normalt vil kunne fange i spillet, da den har den trejde ability; Telepathy. Den vil være i lvl 50.

Zoroark: (National Dex: #571 | Unova Dex: #77)
Dette kræver du har en special shiny Raikou, Entei eller Suicune fra en Nintendo event.
Når du overføre en special shiny Raikou, Entei eller Suicune fra spillende DPP og HGSS til Black & White vil du få adgang til området Illusion Forest. Her vil der være en person der fortæller om en pokemon der blevet kendt for at lave illusioner. Du vil finde en pokemon der matcher et af de kattedyr (de er ikke hunde som mange tror) du ikke byttede over. Hvis du sender Raikou over, vil du se Entei. Sender du Entei og du vil se Suicune og du vil se Raikou. Når du angriber, vil du rent faktisk kunne se det er en Zoroark. Dette er den eneste måde du kan fange Zoroark på. Den vil være i lvl 25.

Zorua: (National Dex: #570 | Unova Dex: #76)
Dette kræver en Celebi fra en Nintendo event.
Når du overføre Celebi fra spillende HGSS eller DPP til Black & White vil du kunne få illusion pokemonen Zorua. Tag Celebi med på dit hold og gå til et af Castelia City’s byporte. Ved en af disse porte vil der stå 2 personer, snak med en af dem og Celebi vil springe ud af sin pokeball og Zorua vil vise sig da den brugte sin illiusion. Træneren vil give dig Zorua som gave pga. den legede godt med Celebi.

Volcarona: (National Dex: #637 | Unova Dex: #143)
Når du har fået National Dexet, vil du få adgang til en ny del i Ancient Castle i Resort Desert. Efter at være kommet igennem nogle huler i samme design som med Turnback Cave, vil du kunne finde Volcarona til højre ved enden af den. Det er en Insekt/Ild pokemon og er i lvl 70, så vær klar til en hård kamp.

Tip: GameFreak Morimoto:

GameFreak Morimoto
Der findes en person i spillet der er baseret på den virkelige person Shigeki Morimoto som har arbejdet på Pokemon spillende lige fra starten. Du kan udfordre ham til en pokemon dust en gang om dagen. Du finder ham på etage 22 i GameFreak bygningen i Castelia City. Han har følgerne pokemoner:

Liepard – lvl 75
Simipour – lvl 75
Simisear – lvl 75
Simisage – lvl 75
Swoobat – lvl 75
Zebstika – lvl 77

Tip: Relocator:

Relocator fungere næsten på samme måde som med Mystery Gift i HGSS/DPP. For at kunne lukke op for events der kukkes op af specielle pokemoner skal du have Relocator. Hvis du overføre event pokemoner via Wi-Fi eller PokéTransfer vil events ikke blive lukket op!

For at kunne få Relocator skal du tage til en bygning Castelia City, en mand der ligner Primo i Violet City og andre personer gennem spillets historie, vil give dig en mulighed for at sige fire ord. Disse fire ord, vil modsat tidligere spil, lukke op for lidt flere ting. Men for at få Relocator, skal du bruge disse fire ord:

Everyone Happy
Simple Connection

Når det er lukket op, kan du komme ind i Relocator i Main Menuen. Denne feature vil først være tilgængeligt når du kommer til Castelia City.

Kun få udvalgte event pokemoner og items kan flyttes over med denne metode, disse er:
Shiny Raikou Shiny Raikou fra Trio eventet.
Shiny Entei Shiny Entei fra Trio eventet.
Shiny Suicune Shiny Suicune fra Trio eventet.
Celebi Celebi fra Celebi eventet.
Lock Capsule Lock Capsule (TM 95) er indtil videre ikke tilgængeligt.

National Dex:

Din Regional Dex vil blive opgraderet af Prof. Juniper’s far når du har vundet over Elite Four efter credits går ud af dit hus.

Træner kort:

Følgerne farver afhænger af hvilket opgave du laver: Sort, Hvid, Guld, Lilla, Rød eller Sølv

– Vind over Elite Four
– Vind 49 gange i streg i både Super Single og Super Double Subway lines i Battle Subway (Held og lykke ;))
– Find alle Entralink Powers
– Find alle Pokemon Musical Items
– Gennemfør National Pokedex

Wallpapers

Første gang du vinder over Elite Four får du nogle baggrunde. Vinder du 2. gang over Elite Four får du yderligere flere baggrunde.

Fødelsdags bonuser:

Husk at angive din fødselsdag i din NDS konsolen.

1. Snak med sygeplejsken i en Pokemon Center og hun vil spørge dig om det er din fødelsdag, svar “Yes” og hun vil ønske dig tillykke.
2. Gå hentil Pokemon Musical og snak med ejeren oven på for at få fødelsdags kagen.
3. Tågen på Rute 14 og 15 er væk på din fødselsdag.

Wi-Fi Event:


Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode.

Hvordan man får Mystery Gift:

Modsat de andre versioner, skal der ikke bruges nogen special kodeord for at få Mystery Gift. Mystery Gift vil straks være tilgængeligt fra hovedmenuen så snart du har fået din Pokedex. I Mystery Gift menuen vil du kunne finde følgerne menuer: Receive Gift, Card Album and “Hear Explanation“.

Wonder Card – Card Album: Modsat andre versioner som kun kan gemme op til 3 Wonder Card, kan man i Black & White gemme op til 12 Wonder Card.

Liberty Pass:
Få den legendariske pokemon Victini, den eneste måde at få Victini på i B&W spillene.
Release dato:
JP version: 18. september 2010 til 18. oktober 2010.  Afsluttet
US version: 6. marts 2011 til 10. april 2011 Afsluttet
EU version: 4. marts 2011 til 27. april 2011 Afsluttet

Liberty Pass er den første event til Black & White spillene. Du modtager Itemet Liberty Pass som vil tillade dig at møde Victini i en special område i regionen Unova og er den eneste måde at få Victini på. Victini har nr. 000 i Unova Pokedex’et. Når du har Liberty Pass skal du gå til Castelia City og gå ind i et af bådene der er. Båden vil føre dig til Liberty Island hvor du så vil møde en masse Team Plasma medlemmer inden du kan få Victini. Når du har slået dem alle, kan du møde Victini og kæmpe mod den.

Cubchoo:
Få en Cubchoo til Black eller White.
Release dato:
JP version: 22. oktober 2010 til 29. november 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Dette er den anden Wi-Fi Pokemon der uddeles, denne sjældne pokemon kan kun findes om vinteren og dermed svære at fange. Så derfor uddeles denne pokemon over Wi-Fi for at gøre det muligt at alle har en af dem. Cubchoo vil være i lvl. 15 samt holde itemet Max Potions og have Classic Ribbon.

Mystery Egg: = , eller
Få en æg som vil udklækkes til et af følgerne pokemoner Pidove, Pansage eller Axew
Release dato:
JP version: 17. december 2010 til 11. januar 2011. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Den tredje wi-fi event til Pokemon Black & White vil give dig én æg. Disse pokemoner som ægget vil udklækkes fra er baseret på de pokemoner der er ejet hovedpersoner fra Animé serien. Du kan ikke selv vælge hvilket pokemoner det bliver da det sker tilfældigt hvad du får. Disse pokemoner er Pidove, Pansage og Axew som ejes af henholdvis Ash, Dento og Iris, de vil have maximum IV i Attack, Special Attack og Speed og Natures der matcher.

Ash’s Scraggy:
Få Ash’s Scraggy.
Release dato:
JP version: 28. januar 2011 til 10. februar 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

I den fjerde wi-fi event til Black & White vil det være muligt at få den Scraggy som er baseret på den Ash har i anime serien. Scraggy vil derud over også have itemet Muscle Band.

Zoroark:
Få en Zoroark som har special angrebet Bark Out.
Release dato:
JP version: 15. februar 2011 til 14. marts 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Dette er den femte wi-fi event til Pokemon Black & White som vil give dig den sjældene pokemon Zoroark. Denne pokemon vil have special angrebet Bark Out som ikke kan kendes/bruges af andre pokemoner.

Hydreigon:
Få en Shiny Hydreigon.
Release dato:
JP version: 8. juli 2011 til 8. september 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Shiny Hydreigon er baseret på den samme Hydreigon der ejes af Carita i pokemon-filmen Victini & Den Sorte Helt: Zekrom.

First Anniversary Mewtwo:
Få en jubilæums Mewtwo.
Release dato:
JP version: 26. september 2011 til 31. oktober 2011. Afsluttet
US version: 12. februar 2012 til 6. marts 2012
EU version: 12. februar 2012 til 6. marts 2012

Denne Wi-Fi er den syvende Wi-Fi event til B&W. Og er udgivet i forbindelse med 1 års jubilæum af udgivelse af Black og White spillende. Mewtwo vil være i lvl 70.

Victini – Film:
Få en special Victini som har tre special moves.
Release dato:
JP version: Ingen Wi-Fi event af denne version af Victini
US version: 3. december 2011 til 31. december 2011 (Aktuelle slutdato: 14. januar) Afsluttet
US version: 12. juni 2012 til 26. juni 2012
EU version: 3. december 2011 til 31. december 2011 (Aktuelle slutdato: 14. januar) Afsluttet
EU version: 12. juni 2012 til 26. juni 2012

Denne event er den ottende Wi-Fi event, og er udgivet i forbindelse med release af Pokemon filmene Zekrom og Reshiram i US i December 2011. Det særlige ved denne Victini er at den har tre special moves – følgerne moves er: V-Create, Fusion Bolt og Fusion Flare. Victini vil være i lvl 50 når du modtager den. I forbindelse med filmenes udgivelse i EU, heriblandt Danmark, er eventen aktiv igen fra 12. til 26. juni 2012

Zekrom/Reshiram: /
Få enten en Zekrom eller Reshriam.
Release dato:
JP version: Ingen Wi-Fi event
US version: 10. marts 2012 til 8. april 2012 Afsluttet
EU version: 10. marts 2012 til 8. april 2012 Afsluttet

Nu kan du få enten Zekrom eller Reshiram som du ikke kunne få i det spil. I White Version kan du få Reshiram og i Black Version kan du få Zekrom. Disse drage pokemoner har exklusive moves Mist og Haze. De kan også lukke op for special C-Gear skins samt minispil i Global Link.

Nobunaga’s Rayquaza:
Få Nobunaga’s Rayquaza fra Pokémon + Nobunaga’s Ambition spillet.
Release dato:
JP version: 17. marts 2012 til 16. april 2012. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Nu kan du få en special Shiny Rayquaza som tilhører Nobunaga i spillet Pokémon + Nobunaga’s Ambition.

Zoroark:
Få en special Zoroark som har en Enigma Berry
Release dato:
JP version: Ingen event
US version: 8. maj 2012 til 10. juni 2012
EU version: 8. maj 2012 til 10. juni 2012

Denne specielle Zoroark er i lvl 50 har holder en Enigma Berry der ellers kun kan fås i Dream World.

×

318 Kommentarer til "Pokémon Black - NDS/NDSi"

 1. ??? siger:

  hvor finer man solosis
  hjælp mig kan ikke fine den og jeg vil så gerne ha den

 2. martin siger:

  jeg kan ikke fen ud af klare de 4 boss hjelp !!!

 3. Mew siger:

  kan ikke finde ud af hvordan man får Landorus??? hjælp mig

 4. pokemon-master-sønderjylland siger:

  har klaret spillet og har zoroark giratina zekrom reshiram og alle de andre godeC:

 5. Jon siger:

  Skal der ikke lægges en side ud på snyd.dk om pokemon black version 2? Det udkommer snart.

  • Huma siger:

   Det kommer, så bare roligt, har været i gang med artiklerne længe, så der er en masse indhold osv. :) Men jeg venter med at udgive den så den er så perfekt som muligt. :)

 6. Alreadyplayingpokemonwhite2 siger:

  Hej Huma jeg har lige fundet ud af at keldeo eventet kommer den
  1 september til den 11 oktober!! Jeg så det på serebii.net så det
  er sandt. Skriver det bare så du kan opdatere siden. :)
  Fra alreadyplayingpokemonwhite2

  • Huma siger:

   Den Keldeo event du nævner er ikke bekæftet at komme til DK da det er en Wireless promotion event. Jeg tilføjer kun Wi-Fi events.

 7. finish siger:

  yes har endelig fanget alle pokemonerne fra white pokedexen (undtagen keldeo og de 2 andre) men har zoura og zouark. ses guys går over og fanger alle på HG

 8. game-freak siger:

  Jeg har en lvl 100 leavanny byttet over internettet.
  faire and square

 9. :D siger:

  jeg er så heldig at ha fået fat i zorbark og jeg har fået en masse æg fra dem hvis nogen gerne vil have en så skriv så kan vi måske finde ud af noget :D

 10. bertram siger:

  og hvornår kommer zoroark bark out eventet

 11. bertram siger:

  hej huma hvornår kommer eventet med nobungas rayquaza til danmark ?

 12. signe siger:

  hvordan får\fanger man Keldeo

 13. :D siger:

  det der med at få fat i zekrom eller den anden skal man bruge wirles eller en af de andre og kan amn overhoved få dæm i Danmark

 14. :D siger:

  hvilet lv. udvikler larvesta sig min er lv 63 og har ikke udviklet sig

 15. Mew siger:

  jeg kan ikke få Shiny Rayquaza

 16. Mikkel siger:

  Er der nogen som ved hvordan man genoplader sin game -sync? alle må svare.

 17. xxxmadsx siger:

  hej jeg har charizard infernape typlosion blaziken raqueza palkia zecrom braviary reshiam i lv 100 uden snyd sejt ikke

 18. pokemon!!!:) siger:

  NNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Kan ikke få Mewtwo mere, hjæææælp er der andre måder at kunne få ham på?????:))

  SVAR!:P

 19. TheShadowyClover siger:

  Nogen der har hørt til Kyurems nye form og Keldeo eventet?

 20. anonym siger:

  er der nogen der ved hvornår man kan få de tre event egg?

  • Poke-Master-Freak siger:

   Du skal have den Japanske version hvis du vil have eventet med de 3 æg ;)

   Hvis du har flere spørgsmål så bare skriv dem. ;)

   Din poke-master-freak

 21. alex siger:

  hvor dan får jeg zorua

 22. christian siger:

  hvilken start er best

  • Remoulade siger:

   Det kommer an på hvilke andre pokemoner du har tænkt dig at bruge, hvilke stats du vil have at din start skal have mest i, og hvilke angreb du vil have :D

   Min mening: Vand, den kan jeg bedst li’

 23. mads siger:

  er der nogen der ved hvordan man for genesect

 24. mads siger:

  er der nogen der ved hvor primo er og hvordan han ser ud

 25. christian siger:

  hvordan for hvilken en af de tre æg i mysterie gift helt fra starten

 26. thien siger:

  victini’s event var til slutningen af januar, ikke december. Og pokemon egg event har været der, man skulle hente dem hos toyrus. Og der mangler et par legendariske. amongus og fungos og darmanitan er kun inaktive ikke legendariske. 5 stars

  • Huma siger:

   Victini eventet blev forlænget til den 14. januar 2012, hvilket jeg ikke har været klar over, den oprindelige/officelle slutdato er dog 31. december 2011.

   Hvis du ikke allerede har opdaget det, så lister vi kun Wi-Fi event her på artiklen, og mig bekendt har der ikke været nogen Wi-Fi æg event for US eller EU. Wireless download vil kun blive annonceret i vores nyhedsopdatering som bonus.

   De manglende legendariske er vel Keldeo, Meloetta og Genesect du hentyder til. Det er der en grund til, der er ingen Wi-Fi event for dem, kun Wireless event indtil videre, som iøvrigt er afsluttet for nogle måneder siden.

   Jeg ved godt at Amongus, Fungos og Darmanitan ikke er legendariske, og det vil du også kunne læse hvis du kiggede ordenligt efter, de er under Tip: Almindelige pokemoner., men det har du overset. :) Dog opdatere jeg artiklen med en bedre fordeling af afsnittene så det er lettere at se hvad der høre sammen, da fed-skrift ikke ligefrem er god at bruge til den slags.

 27. mads siger:

  er der nogen der ved hvordan man får keldeo

 28. mads siger:

  er der nogen der ved hvordan man får victini

 29. mads siger:

  er der nogen der ved hvor de syv prester er

 30. diyar siger:

  jeg har aldrig snyde jeg er bare bedre til pokemon og jeg køber hele tinden pokemon spil

 31. Mew siger:

  jeg kan ikke finde ham der ligner Primo fra Violet town vil i være sød at hjælpe

 32. Yeah siger:

  præv igen

 33. Orly? siger:

  Hej jeg har hørt at der kommer et victory event igen!
  Er det rigtigt?

 34. 123 siger:

  hvor finder / får man waterfall

 35. KDP siger:

  hvor finder man ildaben i anden

 36. emil siger:

  hvordan får man liberty pass

 37. Lol... siger:

  Hehe… I skulle se mig i pearl og diamond… I pearl har jeg set ALT og pokedex helt færdig har fanget alle pokemonner og slettet et par stykker igen. Det højeste kort. Og mit hold består af : Arceus Lv 100 Regigigas Lv 100 Raycrayzar Lv 100 Darkray Lv 100 Kyogre Lv 100 Diamond Lv 100 Hvis i ikke tror mig kan jeg fortælle at det er fordi jeg har et mega nice snyde spil ting. Det burde i købe!

  • daniel siger:

   det har jeg også og i de nye spil

  • xxxmadsx siger:

   aldrig i livet jeg gider ikke at bruge snyd. det er kun for tabere som ikke kan finde ud af at træne sin egen pokemon. jeg har kæmpet og kæmpet og kæmpet for at få alle mine lv 100 uden snyd. DET BURDE DU LÆRE NOGET AF.

 38. Zekrom siger:

  mit hold består af en raikou(shiny)celebi & zoroark(shiny)

 39. Jolle siger:

  Jeg klarede Soul Silver på ingen tid, Diamond er jeg langt i, og Leaf Green, tilbage i tiden, var jeg også næsten færdig med.
  Men jeg er sgu gået kold på Black!

 40. overgaard siger:

  hvornår kommer der en ny mystory gift

 41. verden mester siger:

  hej med jer jeg er vredens mester i pokemon black og jeg mener det jeg har alle guderne i level 100 sihni

  • daniel siger:

   det har jeg også

  • 2 Danmarks Mester DS 2011 siger:

   Helt sikkert!

  • 2 Danmarks Mester DS 2011 siger:

   Jeg sagde helt sikkert fordi du har snydt med dine legendariske ikke alle legendariske kan være shiny for hvis de er har du 100% snydt. Og forresten kan du ikke være verdens mester fordi man skal deltage sig til en officeil turnering men det findes forhåbenlig ikke i danmark kun uofficeile turneringer men i udlandet er der officeile turneringer f.eks. England, Usa, Frankrig, Tyskland, Japan og selvfølgelig andre steder i verden. Man kan nemlig deltage sig til det hvis du har deres borgerskab men nej du er det ikke

  • Rasmus pokemon master på fyn siger:

   hvor ligger vreden?

 42. emil siger:

  hvor kan man købe rare candy (altså level karameller)

 43. hobo siger:

  når der står at fange alle pokemoner er det så alle udviklinger og pige og dreng

 44. hobo siger:

  koster det penge at bruge netet til sin ds til at skafe mystery gift

 45. Christian siger:

  hvad sker der når man finder dem der i indgangen i ns castle

 46. 2 Danmarks Mester siger:

  få internet på ds eller 3ds

 47. silasrule siger:

  mit hold:
  tepig lv86
  shiny scolipede lv87
  shiny mandibuzz lv81
  shiny cincino lv79
  emboar lv88
  golurk lv 86

  • Remoulade siger:

   Nå, så man skal prale over for hinanden, ok
   Blaziken lv. 100
   Scolipede lv. 100
   Lanturn lv. 100
   Metagross lv. 100
   Mandibuzz lv. 100
   Garchomp lv 100

 48. milo siger:

  hvad skal man gøre hvis man taber til n i n,s castle

 49. hobo siger:

  jeg skal ha spilet men jeg kender ik en eneste pokemon kan i give navne på nomale pokemoner som man ikke skal klare elite four for at få

  • Pokeman siger:

   Prøv at gå ind på denne hjemmeside:
   Når du er kommet ind på siden, så skal du gå op i søgefeltet og skrive dette:
   unova dex

 50. Christian siger:

  en af mine venner siger man kan komme til sinnoh er det rigtigt og hvis man kan hvordan

 51. anders siger:

  våer foer man liberty pass

 52. Pokeman siger:

  Hvor finder man “The seven sages”?

 53. Sapphire Jack siger:

  Mit hold består kun af vand og drage men mest vand pokémon og en enkelt som jeg bruger til at flyve med en Charizard 1.Starmie 2.Kyogre 3.Vaporeon 4.Blastoise 5.(Shiny)charizard 6.Zekrom jeg har en pokémon gruppe vi har kaldt os navne samt versioner FX. Ruby Jack, Golden Jack og Sapphire Jack
  jeg er Sapphire Jack vi består af 3 indtil videre jeg har lige nævnt dem jeg er Sapphire Jack og er lederen Golden Jack er min højre hånd og Ruby Jack er vores breeder men jeg har mange hold det hold af pokémonnerne jeg lige har nævnt 1.Starmie 2.Kyogre 3.Vaporeon 4.Blastoise 5.(Shiny)charizard 6.Zekrom er mit elite four hold ellers har jeg mange andre

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...