Pokémon White - NDS/NDSi

Pokémon White - NDS/NDSi

Beskrivelse:

Oplev et nyt eventyr med over 150 nye Pokémon i den helt nye Unova-region i Pokémon White Version!

Pokémon Black Version og Pokémon White Version byder på en fantastisk oplevelse for både de rutinerede spillere og nybegynderne. Til forskel fra tidligere Pokémon-spil indeholder de nye spil hver deres individuelle områder at udforske. Historien udspiller sig i Unova-regionen, langt fra de tidligere regioner Kanto og Johto. Blandt de mange nye steder i Unova-regionen besøger spillerne blandt andet den pulserende by Castelia City.

For første gang i Pokémon-serien vil man i Pokémon Black Version og Pokémon White Version opleve sæsonernes skiften mellem de fire årstider i spillets verden. Visse Pokémon og særlige områder vil være mere tilgængelige i en sæson frem for i andre, og Unova-regionen vil naturligvis ændre udseende alt efter årstiden.
Spillets to legendariske Pokémon hedder Reshiram og Zekrom. Reshiram kan sætte ild på sine omgivelser, og det rygtes, at varmen fra flammerne kan få selve atmosfæren til at bevæge sig. Zekrom kan producere elektricitet, flyve og skjule sig i tordenskyerne. Reshiram kan kun fanges i Pokémon Black Version og Zekrom kan omvendt kun fanges i Pokémon White Version.

I Pokémon Black Version og Pokémon White Version får spilleren to missioner at gennemføre. Den ene går ud på at fylde sit Unova Pokédex ved at fange alle Pokémon i regionen. Den anden opgave er at blive Pokémon League Champion, det vil sige regionsmester i Unova. Det bliver du ved at kæmpe mod vilde Pokémon samt udfordre de andre trænere i regionen.

Tips: Legendariske pokemoner

Thundurus: (National Dex: #642 | Unova Dex: #148)
Thundurus er et af to pokemoner der strejfer omkring i Unova Regionen. Det særlige ved denne pokemon er at han kun kan fanges i Pokemon White. For at du kan møde/fange ham skal du have alle 8 emblemer og gå til Rute 10, du vil derefter få en besked om vejret er mærkelig i Rute 7. Tag der hen, og fortsæt med at gå til du støder på hus nr. 2 . Efter at have været inviteret indenfor det hus, skal du forlade den og du vil så støde på Thundurus som herefter vil flyve væk. Fra det punkt vil han begynde at strejfe omkring i Unova.

Om Morgen: Han vil strejfe rundt i de sydlige ruter.
Om Aften: Han vil strejfe rundt i de nordlige ruter.

Zekrom: (National Dex: #644 | Unova Dex: #150)
Du kan kun få Zekrom når du har vundet over Elite Four og stoppet N’s plan.

Du kan kun få Zekrom i Pokemon White i N’s Castle.

Cobalion: (National Dex: #638 | Unova Dex: #144)
Når du har skaffet Surf, får du adgang til nye områder. I Fukiyose Cave i Rute 6. Dybt inde i denne grotte finder du en mand der taler om 3 legendariske kamp pokemoner og han vil fortælle dig om dem og derefter informere dig at den ene af dem er i ende af den grotte du er i. Tag der hen og du vil kunne finde Cobalion. Cobalion vil være i lvl 42.

Terrakion: (National Dex: #639 | Unova Dex: #145)
Tæt ved toppen af Victory Road vil du finde en ny grotte som er åbnet. Inde i denne grotte befinder den næste legendariske pokemon; Terrakion. Du skal bruge Strength for at kunne nå frem til den. Terrakion vil være i lvl 42.

Virizion: (National Dex: #640 | Unova Dex: #146)
Efter du har fanget Cobaion, du vil nu kunne komme til en ny område i Pinwheel Forest. Denne område er på den østlige side af skoven og vil tillade dig at find og fange den legendariske gras/kamp pokememon Virizion. Virizion vil være i lvl 42.

Landorus: (National Dex: #645 | Unova Dex: #151)
Når du har fanget og byttet med en ven så du har både Tornadus og Thundurus, skal du tage dem begge med til Fertility Shirine ved Rute 14. Ved denne helligdom hvor du placere dine pokemoner i den vil Landorus poppe frem og udfordre dig. Landorus vil være i lvl 70.

Kyurem: (National Dex: #646 | Unova Dex: #152)
I den nordlige del af Rute 13 vil du kunne finde en ny område kaldt Giant Chasm. Når du indtræder dette område er den fyldt med skovbrug, men når du nærmere dig søen midten, vil skærmen og hele området lyses. Gå mod når og du vil finde pokemonen Kyurem i en grotte. Kyurem vil være i lvl 75.

Tip: Almindelige pokemoner

Ligesom med de legendariske pokemoner, er der en udvalg af pokemoner der er tilgængelige ved at møde dem i kortet. Disse pokemoner er ikke legendariske, men det er et af de få måder at kunne fange dem.

Darmanitan: (National Dex: #555 | Unova Dex: #61)
I Resort Desert vil du kunne nogle statuer ved indgangen til Ancient Castle. Når du kommer i nærheden af den vil Professor Juniper dukke op og fortælle dig om disse Darmanitan. Denne her er en special da den har en anden ability end den normale Sheer Force ability og kan vækkes ved at bruge RageCandyBar på dem. Istedet har den en anden ability kaldt Zen Mode, hvilket gør at når Darmanitan’s HP går under 50% af maximum og vil gøre at Darmanitanen skifter form til en ny Ild/Psykisk pokemon. Den være i lvl 35.

Foongus: (National Dex: #590 | Unova Dex: #96)
På Rute 6 og Rute 10, vil du kunne finde nogle PokeBall på jorden. Når du vil samle dem, vil man straks tro at det er items, men sommetider vil de dukke frem og vise sig selv, nemlig svampepokemonen Foongus. De vil være i lvl 20 på Rute 6 og lvl 30 på Rute 10.

Amoonguss: (National Dex: #591 | Unova Dex: #97)
I nord på Rute 10 er der en område med mærkegrøn græs, der vil du finde nogle PokeBalls på jorden. Når du vil samle dem, vil man straks tro det er items, men sommetider vil de dukke frem og vise sig selv, nemlig den udviklede form af Foongus: Amoonguss. Den vil være i lvl 40.

Musharna: (National Dex: #518 | Unova Dex: #24)

Efter at have gennemført spillet, får du adgang til kælderen i Abandoned Lot of Dream. Gemt skjult forenden og kun på Fredage befinder drømme pokemonen Musharna. Dinne Musharna er forskellige fra de Musharna du normalt vil kunne fange i spillet, da den har den trejde ability; Telepathy. Den vil være i lvl 50.

Zoroark: (National Dex: #571 | Unova Dex: #77)
Dette kræver du har en special shiny Raikou, Entei eller Suicune fra en Nintendo event.
Når du overføre en special shiny Raikou, Entei eller Suicune fra spillende DPP og HGSS til Black & White vil du få adgang til området Illusion Forest. Her vil der være en person der fortæller om en pokemon der blevet kendt for at lave illusioner. Du vil finde en pokemon der matcher et af de kattedyr (de er ikke hunde som mange tror) du ikke byttede over. Hvis du sender Raikou over, vil du se Entei. Sender du Entei og du vil se Suicune og du vil se Raikou. Når du angriber, vil du rent faktisk kunne se det er en Zoroark. Dette er den eneste måde du kan fange Zoroark på. Den vil være i lvl 25.

Zorua: (National Dex: #570 | Unova Dex: #76)
Dette kræver en Celebi fra en Nintendo event.
Når du overføre Celebi fra spillende HGSS eller DPP til Black & White vil du kunne få illusion pokemonen Zorua. Tag Celebi med på dit hold og gå til et af Castelia City’s byporte. Ved en af disse porte vil der stå 2 personer, snak med en af dem og Celebi vil springe ud af sin pokeball og Zorua vil vise sig da den brugte sin illiusion. Træneren vil give dig Zorua som gave pga. den legede godt med Celebi.

Volcarona: (National Dex: #637 | Unova Dex: #143)
Når du har fået National Dexet, vil du få adgang til en ny del i Ancient Castle i Resort Desert. Efter at være kommet igennem nogle huler i samme design som med Turnback Cave, vil du kunne finde Volcarona til højre ved enden af den. Det er en Insekt/Ild pokemon og er i lvl 70, så vær klar til en hård kamp.

Tip: GameFreak Morimoto:

GameFreak Morimoto
Der findes en person i spillet der er baseret på den virkelige person Shigeki Morimoto som har arbejdet på Pokemon spillende lige fra starten. Du kan udfordre ham til en pokemon dust en gang om dagen. Du finder ham på etage 22 i GameFreak bygningen i Castelia City. Han har følgerne pokemoner:

Liepard – lvl 75
Simipour – lvl 75
Simisear – lvl 75
Simisage – lvl 75
Swoobat – lvl 75
Zebstika – lvl 77

Tip: Relocator:

Relocator fungere næsten på samme måde som med Mystery Gift i HGSS/DPP. For at kunne lukke op for events der kukkes op af specielle pokemoner skal du have Relocator. Hvis du overføre event pokemoner via Wi-Fi eller PokéTransfer vil events ikke blive lukket op!

For at kunne få Relocator skal du tage til en bygning Castelia City, en mand der ligner Primo i Violet City og andre personer gennem spillets historie, vil give dig en mulighed for at sige fire ord. Disse fire ord, vil modsat tidligere spil, lukke op for lidt flere ting. Men for at få Relocator, skal du bruge disse fire ord:

Everyone Happy
Simple Connection

Når det er lukket op, kan du komme ind i Relocator i Main Menuen. Denne feature vil først være tilgængeligt når du kommer til Castelia City.

Kun få udvalgte event pokemoner og items kan flyttes over med denne metode, disse er:
Shiny Raikou Shiny Raikou fra Trio eventet.
Shiny Entei Shiny Entei fra Trio eventet.
Shiny Suicune Shiny Suicune fra Trio eventet.
Celebi Celebi fra Celebi eventet.
Lock Capsule Lock Capsule (TM 95) er indtil videre ikke tilgængeligt.

National Dex:

Din Regional Dex vil blive opgraderet af Prof. Juniper’s far når du har vundet over Elite Four efter credits går ud af dit hus.

Træner kort:

Følgerne farver afhænger af hvilket opgave du laver: Sort, Hvid, Guld, Lilla, Rød eller Sølv

– Vind over Elite Four
– Vind 49 gange i streg i både Super Single og Super Double Subway lines i Battle Subway (Held og lykke ;))
– Find alle Entralink Powers
– Find alle Pokemon Musical Items
– Gennemfør National Pokedex

Wallpapers

Første gang du vinder over Elite Four får du nogle baggrunde. Vinder du 2. gang over Elite Four får du yderligere flere baggrunde.

Fødelsdags bonuser:

Husk at angive din fødselsdag i din NDS konsolen.

1. Snak med sygeplejsken i en Pokemon Center og hun vil spørge dig om det er din fødelsdag, svar “Yes” og hun vil ønske dig tillykke.
2. Gå hentil Pokemon Musical og snak med ejeren oven på for at få fødelsdags kagen.
3. Tågen på Rute 14 og 15 er væk på din fødselsdag.

Wi-Fi Event:


Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode.

Hvordan man får Mystery Gift:

Modsat de andre versioner, skal der ikke bruges nogen special kodeord for at få Mystery Gift. Mystery Gift vil straks være tilgængeligt fra hovedmenuen så snart du har fået din Pokedex. I Mystery Gift menuen vil du kunne finde følgerne menuer: Receive Gift, Card Album and “Hear Explanation“.

Wonder Card – Card Album: Modsat andre versioner som kun kan gemme op til 3 Wonder Card, kan man i Black & White gemme op til 12 Wonder Card.

Liberty Pass:
Få den legendariske pokemon Victini, den eneste måde at få Victini på i B&W spillene.
Release dato:
JP version: 18. september 2010 til 18. oktober 2010.  Afsluttet
US version: 6. marts 2011 til 10. april 2011 Afsluttet
EU version: 4. marts 2011 til 27. april 2011 Afsluttet

Liberty Pass er den første event til Black & White spillene. Du modtager Itemet Liberty Pass som vil tillade dig at møde Victini i en special område i regionen Unova og er den eneste måde at få Victini på. Victini har nr. 000 i Unova Pokedex’et. Når du har Liberty Pass skal du gå til Castelia City og gå ind i et af bådene der er. Båden vil føre dig til Liberty Island hvor du så vil møde en masse Team Plasma medlemmer inden du kan få Victini. Når du har slået dem alle, kan du møde Victini og kæmpe mod den.

Cubchoo:
Få en Cubchoo til Black eller White.
Release dato:
JP version: 22. oktober 2010 til 29. november 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Dette er den anden Wi-Fi Pokemon der uddeles, denne sjældne pokemon kan kun findes om vinteren og dermed svære at fange. Så derfor uddeles denne pokemon over Wi-Fi for at gøre det muligt at alle har en af dem. Cubchoo vil være i lvl. 15 samt holde itemet Max Potions og have Classic Ribbon.

Mystery Egg: = , eller
Få en æg som vil udklækkes til et af følgerne pokemoner Pidove, Pansage eller Axew
Release dato:
JP version: 17. december 2010 til 11. januar 2011. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Den tredje wi-fi event til Pokemon Black & White vil give dig én æg. Disse pokemoner som ægget vil udklækkes fra er baseret på de pokemoner der er ejet hovedpersoner fra Animé serien. Du kan ikke selv vælge hvilket pokemoner det bliver da det sker tilfældigt hvad du får. Disse pokemoner er Pidove, Pansage og Axew som ejes af henholdvis Ash, Dento og Iris, de vil have maximum IV i Attack, Special Attack og Speed og Natures der matcher.

Ash’s Scraggy:
Få Ash’s Scraggy.
Release dato:
JP version: 28. januar 2011 til 10. februar 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

I den fjerde wi-fi event til Black & White vil det være muligt at få den Scraggy som er baseret på den Ash har i anime serien. Scraggy vil derud over også have itemet Muscle Band.

Zoroark:
Få en Zoroark som har special angrebet Bark Out.
Release dato:
JP version: 15. februar 2011 til 14. marts 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Dette er den femte wi-fi event til Pokemon Black & White som vil give dig den sjældene pokemon Zoroark. Denne pokemon vil have special angrebet Bark Out som ikke kan kendes/bruges af andre pokemoner.

Golurk:
Få en Shiny Golurk.
Release dato:
JP version: 8. juli 2011 til 8. september 2011 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Shiny Golurk er baseret på den samme Golurk der ejes af Janta i pokemon-filmen Victini & Den Hvide Helt: Reshiram.

First Anniversary Mewtwo:
Få en jubilæums Mewtwo.
Release dato:
JP version: 26. september 2011 til 31. oktober 2011.  Afsluttet
US version: 12. februar 2012 til 6. marts 2012
EU version: 12. februar 2012 til 6. marts 2012

Denne Wi-Fi er den syvende Wi-Fi event til B&W. Og er udgivet i forbindelse med 1 års jubilæum af udgivelse af Black og White spillende. Mewtwo vil være i lvl 70.

Victini – Film:
Få en special Victini som har tre special moves.
Release dato:
JP version: Ingen Wi-Fi event af denne version af Victini
US version: 3. december 2011 til 31. december 2011 (Aktuelle slutdato: 14. januar) Afsluttet
US version: 12. juni 2012 til 26. juni 2012
EU version: 3. december 2011 til 31. december 2011 (Aktuelle slutdato: 14. januar) Afsluttet
EU version: 12. juni 2012 til 26. juni 2012

Denne event er den ottende Wi-Fi event, og er udgivet i forbindelse med release af Pokemon filmene Zekrom og Reshiram i US i December 2011. Det særlige ved denne Victini er at den har tre special moves – følgerne moves er: V-Create, Fusion Bolt og Fusion Flare. Victini vil være i lvl 50 når du modtager den. I forbindelse med filmenes udgivelse i EU, heriblandt Danmark, er eventen aktiv igen fra 12. til 26. juni 2012

Zekrom/Reshiram: /
Få enten en Zekrom eller Reshriam.
Release dato:
JP version: Ingen Wi-Fi event
US version: 10. marts 2012 til 8. april 2012 Afsluttet
EU version: 10. marts 2012 til 8. april 2012 Afsluttet

Nu kan du få enten Zekrom eller Reshiram som du ikke kunne få i det spil. I White Version kan du få Reshiram og i Black Version kan du få Zekrom. Disse drage pokemoner har exklusive moves Mist og Haze. De kan også lukke op for special C-Gear skins samt minispil i Global Link.

Nobunaga’s Rayquaza:
Få Nobunaga’s Rayquaza fra Pokémon + Nobunaga’s Ambition spillet.
Release dato:
JP version: 17. marts 2012 til 16. april 2012. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Nu kan du få en special Shiny Rayquaza som tilhører Nobunaga i spillet Pokémon + Nobunaga’s Ambition.

Zoroark:
Få en special Zoroark som har en Enigma Berry
Release dato:
JP version: Ingen event
US version: 8. maj 2012 til 10. juni 2012
EU version: 8. maj 2012 til 10. juni 2012

Denne specielle Zoroark er i lvl 50 har holder en Enigma Berry der ellers kun kan fås i Dream World.

×

130 Kommentarer til "Pokémon White - NDS/NDSi"

 1. Emma siger:

  Kan man bytte sin start pokemon med en anden start pokemon uden af bytte med venner?

 2. detonis siger:

  Hvordan sletter jeg pokemons, for at få nye. Jeg vil gerne have nogle nye i stedet for at spille hele tiden med de 6 jeg har nu.

 3. game-freak siger:

  Mine forældrer har sagt at de gerne vil forudbestille pokemon black 2
  :D

 4. viktor siger:

  hvodan får man keldeo

 5. Noah siger:

  Hjælp ønskes
  I white version rute 5 gym 5 hvordan finder jeg gym leader Clay, når jeg spørger dørmanden siger han, at Clay er optaget og jeg skal komme igen senere?
  Håber meget på hjælp

 6. Spiller allerede pokemon White 2 siger:

  Hvad er wireless promotion? Huma

  • Huma siger:

   At du skal være fysisk til stede hvor en event afholdes feks. ved butikken. Der er ikke annonceret at den danske GameStop afholder en event, den Serebii.net har skrevet om gælder kun for UK indtil videre.

 7. spiller allerede pokemon white 2 siger:

  hay alle sammen mit team er sejt. her er det

  lv 100 jirachi

  lv 100 braviary

  lv 100 scrafty

  lv 100 zekrom

  lv 100 mew

  lv 100 arceus

 8. spiller allerede pokemon white 2 siger:

  hej Huma jeg har lige fundet ud af at keldeo eventet kommer ud den 1 september og slutter den 11 oktober!! (yay!) jeg så det på serebii.net lige for et par minutter siden. jeg skriver bare så du kunne opdatere siden med eventet.

  fra spiller allerede pokemon white 2

  • Huma siger:

   Den Keldeo event du nævner er ikke bekæftet at komme til DK da det er en Wireless promotion event. Jeg tilføjer kun Wi-Fi events.

 9. game-freak siger:

  lidt af hvert.
  i pokemon black har jeg sættet alle mine pokemoner i orden.
  alle lvl 100 i en box 50 til 99 i en anden box og 2 til 49 i en tredje (var nød til at bruge 2 boxe) og ´til sidst LVL 1 :D + ægene.
  nogle er shiny, andre er event pkm’s så lidt heldig har man da lov til at være :D.

 10. game-freak siger:

  … det er det proplem jeg har.
  ved ikke hvilken en friendcode jeg har :(
  og desuden jeg kan ikke komme til spillet lige nu…

 11. game-freak siger:

  Keder mig sådan meget…
  nogle der kunne tænke sig at kæmpe imod mig?

 12. game-freak siger:

  Hey huma. Jeg er MEGET god til pokemon
  (sådan evertifal hehe…)
  så ømm hvad syntes du jeg skulle lave i pokemon B&W?
  Jeg har internet
  kh game-freak

 13. Valdemar siger:

  Ups Kom til ar gå imod moritomo eller hvad han hedder med kun 3 Kampklare pokemoner , Men vandt anyway Og brugte ikke items ;-) Ps. mine pokemons var lvl 85, 72, 65 Zekrom var sidst nævnte ;-)

 14. Valdemar siger:

  jeg har 4 pokemoner i level 100.

 15. bertram siger:

  hej huma hvor mange i level 100 skal man have for at komme i europa mesterskabet jeg har cirka 6 pokemon i level 100 .

 16. bertram siger:

  hvornår kommer eventet med zoroark bark out til Eu eller Us ?

 17. bertram siger:

  hej Huma
  ved du om der kommer nye events til victini ?

 18. 2 DM Pokemon Mester Senior siger:

  Hej Huma! Kommer du til DM i Pokemon på Lørdag 26-05-2012 hvis du gør vil jeg gerne udfodre dig, og husk kun EV tranede pokemon. svar venlist inden Lørdag.

  • 2 DM Pokemon Mester Senior siger:

   Husk også til jer der læser dette. Hvis i vil gerne prøve kræfter på seriøs gode danske pokemon spillere så er det i Odense lørdag. eventuelt så besøg poketeam.dk for flere danske pokemon informationer f.eks events. Og forresten hvad hedder du på poketeam. Og tilsidst Huma så hvis du møder nogen der hedder Mehdi eller noget lignende så har du mødt 2 DM mestern 2011 få informationer ved at spørge en der hedder Hakim.

  • Huma siger:

   Jeg kommer ikke.

   Huma/LightMew

 19. Lolz siger:

  Heej jeg er i ligaen og jeg tænkte har dem jeg skal kæmpe imod svagheder???

 20. anders siger:

  Hey huma, jeg ved ikke hvordan man klare 6 Emblem, please hjælp mig

 21. signe siger:

  Hvordan får man Wi-Fi????

 22. Niko siger:

  Jeg har et poroblem jeg har liberty pass via acktion replay
  Men jeg kan ikke komme ind på båden manden siger noget med det er en luxus båd men giver mig ikke en hjælp

 23. TheFlamingSpade siger:

  Finally! I had found an danish pokemon website. Who is the leader of this website? I think it´s someone called Huma.

  • game-freak siger:

   hello Spade.
   im a big fan of ya!
   hehe im playing pokemon white (and black) and is really wanting to battle u in pokemon!!!

 24. Davido999 siger:

  Hej Huma. Ved du hvor man finder genesect?

 25. viktor siger:

  hvor finder man liberti pass

  • Huma siger:

   Du kan kun få den, ikke finde den. Eventet er afsluttet, så du kan ikke få den længere.

   • Mads siger:

    Hej Huma jeg har brug for hjælp jeg vil ha Victini men i der er en mand i Castelia city
    og der er et sted hvor jeg skal indsætte nogle ord hvad er ordene hjælp mig !

 26. the green z siger:

  huma hvad er der nœste evend i dannmak?

 27. Peet siger:

  hvad bliver det næste event?

 28. Peet siger:

  Hvornår kommer de der events til Danmark?

 29. viktor siger:

  kan man få mew

 30. nitten1234 siger:

  hvordan får man gracedia flower jeg ved at man skal tal med en dame i pokemon centeret i lacunosa town hjælp mig huma HJÆLP MIG

  • Huma siger:

   For at kunne få Gracidea Flower, skal du have en Shaymin øverst i din party, og derefter snakke med pigen i Pokémon Centeret for at trigge eventet.

 31. viktor siger:

  kan man finde mew

 32. Noah siger:

  Hej, håber I kan hjælpe
  Hvordan kommer man fra rute 2 til rute 3 ??? i white version

 33. Pokemon Freak siger:

  Hej (Huma) Everyone Happy
  Simple Connection

  Når det er lukket op, kan du komme ind i Relocator i Main Menuen. Denne feature vil først være tilgængeligt når du kommer til Castelia City.
  For Står Det Ik Helt Info Pliiz

 34. jakob siger:

  hvordan for man Tirtouga (70) og vullaby (135). please svar!!!!!!

  • 2 Danmarks Mester DS 2011 siger:

   Yo! Geeks har nogle af jer været til en battleroad som er en slags emblem i virkelig heden det er nemlig sådan man får chancen til at komme til DM sidste år var det ovre ved Vejle så hvis i kommer så skriv til mig på denne hjemme side. Og forresten er det inde hos en dame som giver dig fossiler inde ved desert ruins og vullaby kan kun fåes kun hos BLACK spillet eller bytte men svar venligst

  • game-freak siger:

   tirtouga får du via fossil som du kan få ved det der begravet sand slot ved route 4
   vullaby kan du få via:1 byt med en ven. 2:fang en.

  • Emma siger:

   Jakob man skal være i Icirrus city byen før Tubeline Bridge.Der er Team Plasma foran broen.Så skal man hen til Desert Resort og ned i hulen.Gå igennem hulen.Så er der en mand der nede.Han vil gi dig et udvalg af fossiler.Ta den med hav dyret og gå så hen til Nacrene city gym.Tal med den mand til højre.Han vil ta dit fossil og gi dig Tirtouga.

 35. Z siger:

  Hej huma. Jeg har et godt spørgsmål hvordan får man bytte tilladelse (please giv svar)

 36. andy siger:

  jeg kan ikke få en victini:( og når jeg går ind på mystery gift siger de at der ikke er en gift fåndet

 37. Peter siger:

  Hej Huma, ved du om der kommer flere pokemon spil til nintendo XL, og de andre nintendoer? Og hvornår kommer der flere events?

 38. marci5000 siger:

  hej huma hvordan får jeg keldo?

 39. mads siger:

  er der nogen der ved hvor de syv prester er henne

 40. Gabriel siger:

  skal man klage liganen for at kæmpe mod GameFreak Morimoto?

 41. Gabriel siger:

  Hvordan Bytteer Man Med HG.

  • Dread Supernova siger:

   Du kan ikke sende Pokémon fra Black og White til Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold og SoulSilver. Du kan kun importere Pokémon fra disse spil til Black og White. Dette skal gøres ved Poké Transfer Lab. Det ligger tæt på Black City/White Forest. Du har brug for to Nintendo DS-systemer for at kunne importere.

 42. mads siger:

  hvor dan får man strength hjælp

 43. Draco siger:

  er det stadig mugligt at få victini via wi fi???

 44. World Champion siger:

  Min stærkeste Rival og Nemisis hedder i spillet Hakim. Hakim er en ufattelig stærk træner og er virkelig professionel til spillene.

  • Hakim siger:

   tak det er det når man har spillet i to½ år. Er mine pokemon Emboar,Unfezant,Stoutland,Reshiram,Simsage og
   Archops er det mig fra level 64 til 66.
   i platinum har jeg Torterra,Staraptor,Luxray,Dialga,Palkia og Rapidash fra level 100
   til 100 så er det mig Hakim og HAKIM.

 45. World Champion siger:

  Er der nogen der ved noget til Ev traning? For det gør jeg, bare spørg mig.

 46. enterlink siger:

  hvordan kommer man hvorbi de skjole i enter link

  • Dread Supernova siger:

   Du skal forbinde med en anden som ikke er i deres Entralink. Du forbinder ved at stå ved broen. Når den siger, at du har forbundet med nogen, kan du gå igennem den mur. Der kan du gå på missioner.

 47. Dragonite siger:

  hjælp ved ikke hvad jeg kan nu jeg har fået zekrom kyurem thundurus virizion terrakion cobalion volcarona og en darmanitan. jeg har også klaret leagaen både første og anden gang når de har ipokemoner i halvfjerdserne. har også klare cindia fra sinho regionen. har jeg så gennem førrt spillet eller er der mer. og ved ikke hvordan wifi virker så kan jeg nået uden det. men er der ikke en der kan fortælle hvordan wifi virker skal man købe det eller instarlere det eller sådan noget.
  men plz er der mer jeg kan uden wifi.
  undskyld stavefejl :)

 48. oliver siger:

  Hjælp!!! Kan ikke komme videre er kommet til den by der hedder Necrene City og så skal man å ned af pinwheel forest og så går man en igemmen skoven og der er tet team I vide drakter og det vil ikke lukke mig ind Hjælp mig!!!!

 49. Dread Supernova siger:

  Intet om det nationale Pokédex? Det var derfor, jeg kom herhen!

 50. Simon troelsen siger:

  hvor finder man surf i pokemon white?

 51. skuele!! siger:

  hey alle må svare hvad skal jeg købe først white eller black ??

 52. jakob siger:

  i mangler rottom fang ditto gå derefter 15 der vil være en camping vogn inde i den er der en pige snak med hende og vælg din ditto så for du rottom

 53. Myo siger:

  Nogen der hed hvofor jeg ikke kan register mit game sync?

  • Huma siger:

   Global Link, Game Sync, Dream World er ikke tilgængeligt endnu pga. ændringer og og ny udseende. Alt vil virke fra 30. marts globalt.

 54. poken siger:

  hvor for man pokemon white

  • Dread Supernova siger:

   Jeg forudbestilte mit Pokémon White-spil i GameStop. Da fik jeg også en Celebi. Faktisk to fordi jeg tog to Nintendo DS-systemer med.

 55. Huma siger:

  Så er artiklen opdateret!

 56. piccassobear siger:

  hey huma hvis du vil sætte noget mere om hvordan man får legendariske til din side så gå ind under serebii.net 8D

 57. m.m.k. siger:

  jeg ved hvor man bestiller det :)

 58. Dragonforce siger:

  Man har selv forudbestilt Pokemon White! :D
  Der er nye vinkler og alt muligt nyt.
  Samt de nye legender er vildt seje, Zekrom & Reshiram.
  Man glæder mig bare til den udkommer, da jeg får spillet på datoen! 8D

 59. Huma siger:

  Så er White opdateret med en masse nye billeder samt at der er nu tilføjet coverart (boxart) til Pokemon White.

  Datoen for udgivelse er ikke fastlagt, men den japanske version udkommer til september 2010 i Japan, mens den amerikanske version vil udkomme til foråret 2011.

 60. Marill siger:

  Hvornår udkommer spillet???

 61. Huma siger:

  Opdateret med nye billeder fra spillet – bla. billeder der blev vist i Pokemon Sunday Show hvor de viste 3D indholdet i spillet.

 62. themaster siger:

  Ja jeg har også hørt noget om…

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...