Prototype - PS3

Spillet er udgivet af: Activision
Udviklet af: Radical Entertainment
Udgivet:9. juni 2009
Genre: Action

Snydekode: EXP Exploit

Hvis du er lige kort af en opgradering (f.eks du har 90k EXP og du skal have 100k), kan du tjene det beløb, du har brug for, køb en opgradering med EXP, og dræb dig selv og vende tilbage til et checkpoint, og du vil have både opgraderingen og de 90k du havde på dette kontrolpunkt.

Åben: Krop Surf

Sådan låser du en ny evne kaldes “Body Surf,” gå til Cheats menuen (under “Extras” i hovedmenuen) og indtast denne kode:
højre, højre, venstre, ned, op, op, op, ned

Åben: New Game +

Når du har slået Story Mode, vil du være i stand til at spille gennem den igen med alle dine kompetencer og opgraderinger.

Unlockable: Hard Mode (svær)

Slå spillet på Normal for at låse op Hard Mode.

Unlockable: Platinum

Optjen en Gold i alle “events” gør Platinum Begivenheder tilgængelig, der er mere vanskeligt.

Unlockable: Secret Story Event (hemmelig historie)

Gennemfør alle “Scientist Consume” events til at afsløre Karen Parker´s placering efter hendes forsvinden.

Tip: Easy Thermobaric Tank

Først skal du låse Kill Event kaldet “Rolling Thunder”, der vises mellem East Village og Lower East Side (en blok fra østkysten) op. Lige ved siden af den er en “Thermobaric Tank”. Når du hopper i, vil den aktivere (begivenheden) Eventet, men du kan ud af det før begivenheden begynder. Gør dette korrekt og du vil have en gratis tank. Bemærk: Hvis du forlader tanken eller bruger den til at ødelægge en Hive eller Base vil det forsvinde. Du kan gribe den igen på begivenhedspunkten.

Tip: Let “Misconception” (misforståelse) Achievement og episode

Den “Misconception” Achievement kræver, at du ødelægger 25 infencerede vandtårne før de eksplodere. Gøre dette, når du får dine kræfer tilbage – når Ragland hjælper dig – da der synes at være flere af dem i abundance (overflod). Hop på en og kør op de tilsvarende bygning, hop på taget og brug flyve spark angreb, der forårsager mere end halvdelen af liv bar for at være udtømt. Efter landing, opfølgning hurtigt med en combo. For at gøre det lidt hurtigere, så brug “kløer” kræfterne.

Senere i spillet bliver det endnu nemmere. Bare kapre en helikopter, flyve over inficerede områder og holde tryk på mål-knappen, indtil du målretter en vandtårn (eller helikopter eller Hive) og brand væk.
Den “Friendly Fire” og “Projektiler” Kill events (begivenhed), som begge har, helikopterne sidder ved siden af den Event markører, så få fat i dem og forlad begivenheden for en gratis helicopter.

Tip: Ley “The Cleaner” trofæ

“The Cleaner” trofæ kræver, at du ødelægger 10 militærbaser eller smittet bistader. Vælg bistader. Hives bliver slået af militæret med den tid, du får der, så en del af arbejdet er allerede gjort. Alt du behøver gøre, er færdiggøre dem. Kapre en tank og ødelægge det. BEMÆRK: bistader ødelagt under missioner tæller også.

Tip: let “The Butcher” og”Speed Bumps” trofæ

For nemt at få “the butcher” Trofæ, som kræver, at du dræber 50 mennesker i fem sekunder (herunder fodgængere, militær, inficeret osv.), skal du vente indtil du har mulighed for at kapre en tank. Kør til en rød zone, som typisk har en masse flygtninge og inficerede civile og hold dig til at køre på den fortovet.Gør det på denne måde for at låse Speed Bumps op, som kræver, at du skal køre over 500 mennesker i en enkelt optankning.

Tip: Let “Half-Truths” Trofæ

En nem sted at fuldføre “Half-Truths” er den mission, hvor du fører Leader Hunter til Ragland. Udfyld din mål ubemærket (bør ikke være et problem), indtil du bliver bedt om at lokke Hunterne. Se på kortet, og meddelelsen om, at det hovedsagelig er dækket i rød (inficerede zoner) og to blå (militære) zoner, én om Fjernøsten og langt vest. Der er en uanmeldt område lige op i midten. Hold til denne vej, og du vil ikke advare militær, da de har hænderne fulde allerede.

Tip: Ubegrænset EP Exploit

På mission 22/31, hvor du får den første mobiltelefon cut scene, bliver du bedt om at kapre en Black ops helikopter. Når du har helikopteren, bliver du bedt om at afhente et par Black Ops fyre og derefter destruere en Hive. DU Må ikke ødelægge Hive´en!
Du har nu en helikopter med ubegrænset missiler, ingen tidsfrist, og så længe du ikke ødelægger Hive´en, kan du sprænge noget andet uden at det sparker af alarm meteren. Dette giver dig også mulighed for at komme ud af helikopteren, uden at det ender missionen (nyttigt for indsamling Memory indsatsområder).
Den nemmeste måde at få EP i dette er at skifte til din Inficerede Vision og flyve rundt, blæser op, inficeret vand tårne. Du kan gemme dit spil i midten af denne mission, hvis du har brug for en pause, og gøre det samme. Du kan max ud af dine evner.

Tip: samleartikler Vision

Det er nogengange vanskeligt at få øje på Landmark og Tips til samleobjekter. Tænd din Inficerede Vision (eller termisk Vision) for at hjælpe med at skelne dem.

Tip: Glat Landing Speed Boost

Efter hoppet, undgå at bruge begge dine “dash” mens luftbårne og gem en til at bruge lige før landing. Hvis timingen er korrekt, bør du ramme jorden på fuld hastighed, som er meget nyttige, når de forsøger at undgå sig de militære eller under en timing aktivitet. Note: Det virker ikke for de højeste dråber (the highest drops).

Tip: nem “Slagter” (the bucher) Achievement

Når du har nået den kritiske masse og Tendril Devastator opgraderinger, blot vælg en forklædning (for at holde en lav profil), gå ind i midten af Times Square, vent indtil du er omgivet af mennesker og frigøre Tendril Devastator dette vil give dig “slagteren”.

Tip: Mind the Crows (glem kraverne)

Inficeret vand tårne er altid omgivet af skrigene krager. Dette gør det lettere at spore dem ned

Tip: sidste Boss strategien

Efter cut scenen ender, hurtig skift til Armor og Blade (Inficerede Vision hjælper også). Gå væk fra din modstander, før han begynder at hoppe efter dig. Da han lander, slå ham med Air Blade Slash. Kom i et par gode hits, og han bør være bedøvet. Grib ham, og gentagne gange ramme PUNCH-knappen. Hvis han slår dig ned til kritisk niveau, så brug en Devastator til paralysere ham.

Tip: Vand forklædning

Hvis du er i nærheden af vand, og militæret er overalt, så hop i vandet, og ændre din forklædning umiddelbart så hele din krop ind i vandet. Du kan derefter slippe ubemærket.

Tip: Web of intrige Mål

De fleste af de WoI mål vises tilfældigt, normalt samtidig med en mission eller en side mission. Men de sidste par vil poppe op tilfældigt. Det tager for evigt, så snup en helikopter (ved hjælp af den mission-annullerer som er ovenfor) og brug den til at flyve rundt i byen for at gøre tingene lettere.

Tip: blomsterligt angreb

Når du køber en kraft i Prototype og får den sat som en genvej angreb, kan du holde den genvej knap for at gøre en blomstrende andgreb med kraften. Det er en enestående, hvis ubrugelige, animation.

Tip: Orb Indsamling XP Belønninger

Du modtager XP for hver Orb du afhenter. Denne værdi er baseret på, hvor mange Orbs du har indsamlet. Disse værdier er angivet nedenfor i tillæg til de engangs bonusser du får for at nå visse Orb indsamling milepæle.

Landmark Orbs

* 1 – 2600 hver
* 10 – 5000 hver (10,000 bonus)
* 25 – 9750 hver (25,000 bonus)
* 100 – 15000 hver (50,000 bonus)
* 125 – 17, 250 hver (60,000 bonus)
* 150 – 20.000 hver (70,000 bonus)

Tip Orbs

* 1 – 5000 Hvert
* 10 – 7500 hver (10,000 Bonus)
* 15 – 12.500 hvert (+25.000 Bonus)
* 35 – 15.000 hvert (+50.000 Bonus)

Tip: let “Trail of Corpses” Achievement

Brugen af Thermobaric tank snydekoden beskrevet ovenfor, blot cirkel omkring Hive´sene af inficerede og brand på mennesker. Hver skud kan normalt tage 50 +
mennesker. Inficeret Vision anbefales.

×

22 Kommentarer til "Prototype - PS3"

 1. george02 siger:

  jeg har alle våben og en kode der gør som at du spiller prototype 2 og når du vil gå ud af det skal du slukke ps3 det er op op op ned venstre op ned

 2. george02 siger:

  hallo hvor når kommer prototype 2 jeg har genemmført spillet 2 gange det er ikke sjovt mere okay så sig der en snydekode der gør det sjovt okay

 3. george siger:

  jeg har en snydekode til at ha alle våben

 4. george siger:

  jeg har en snydekode til at ha fuld exp di er ned ned ned op højre vestre og ned

 5. prototype siger:

  nogle der hved hvor meget prototype 2 kommer til at koste ???

 6. hmm siger:

  nogen der kan fortælle hvad den der kode gør ?

  • emil siger:

   når du hopper op i luften og holder firkant nede, så laver du det der flying kick, og så når du rammer dør din modstander..
   efter du har brugt koden kan du “surfe” på den du lige har “sparket fra luften”:)

 7. mathias siger:

  det er fedt spil men jeg synes at der godt kunne være flere snydekoder i ;

 8. til til anders siger:

  tror han mente det er det ”fedeste” spil han har prøvet ikke at der er flere snyde koder til andre spil.
  :)

 9. anders siger:

  det er jo godt der kun er en det er sjovere at klare spillet normalt

 10. Mickey siger:

  hej , hvordan dræber man sig selv i prototype?

 11. TIL BOB siger:

  HEJ BOB. (kommentag til dig Bob) Og hva så det er jo ikke meningen at man skal snyde i spil. Så syntes jeg i været i fald at det sjove går væk fra spillet. Tag fx. GTA jeg tør væde med at der ikke findes 1! i Dk der har genmenført GTA uden at bruge snyd min. en gang. og i portotype er det da slet ikke nødvædit at bruge snydkoder det er jo LET nok i forvejen.

 12. mig siger:

  helt ærligt kun en kode :(

 13. bad siger:

  det er så dårligt at der kun er en snydekode come on

 14. bob siger:

  der er jo kun en snyde kode

 15. hr.penge siger:

  er du syg det er et godt spil

  • LOL siger:

   Ja det har du rat i!

   • anders siger:

    jeg synen at der kunne verer flere syndkoder en kun en men det er det feste spil jeg har prøvet

    • til anders siger:

     håber ikke det gør nået men retter lige. jeg synen at der kunne verer flere syndkoder en kun en men det er det feste spil jeg har prøvet.

     jeg syntes at der skulle være flere snydekoder end 1 men det er der i de fleste spil jeg har prøvet. =D

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...