Resident Evil: Revelations - N3DS

Beskrivelse

Resident Evil Revelations bringer skrækindjagende horror til Nintendo 3DS, som fans af genren ”survival horror” ikke bør gå glip af!

Handlingen udspiller sig i perioden mellem Resident Evil 4 og Resident Evil 5, og byder på en ny story med yndlingsfigurerne Jill Valentine og Chris Redfield samt de nye figurer Parker Luciani og Jessica Sherawat.

De seneste GPS-koordinater fra Chris Redfield fra “Bioterrorism Security Assessment Alliance” (BSAA) placerede ham på et tilsyneladende forladt skib, kort inden hans datasignatur forsvandt fuldstændigt. Jill Valentine begiver sig ud for at finde Chris sammen med Parker Luciani på det mystiske skib, som ikke er så forladt, som de havde forestillet sig.

Et helt andet sted er Chris Redfield og Jessica Sherawat imidlertid på vej over sneklædte bjergtinder, på jagt efter information om terrorristorganisationen “Veltro”. Men de tavse hvide bjerge gemmer på horder af frygtindgydende væsener, som er indstillet på at eliminere dem.

Klassisk “survival horror”
Resident Evil Revelations bringer den klassiske survival horror tilbage i serien på Nintendo 3DS. Du har oddsene er imod dig med begrænset antal våben og ammunition, så du skal planlægge dit forsvar. Det skumle miljø på skibet og det barske terræn i bjergene er heller ikke på din side, og du har brug for mod, evner og held for at overleve – samt Genesis-scanneren, som du kan bruge til at analysere fjender eller finde skjulte genstande med, fx våben-opgraderinger.

Du kan vælge mellem første- og tredjepersonsperspektiv, når du udforsker miljøerne, der er spækket med væsener, hvis eneste ønske er at udslette dig. Touch-screenen er i dette spil din bedste ven til hurtigt og intuitivt at skifte våben, analysere bevismateriale og løse opgaver. Spillets grafik er i top, hvortil vi finder stereoskopisk 3D, som sammen effektivt sikrer dig vejen til hårrejsende horror i håndholdt format.

Hell sværhedsgrad

Gennemfør spillet med Normal sværhedsgrad.

Hydra Shotgun

Gennemfør spillet med Normal eller højre sværhedsgrad.

Uendeligt Rocket Launcher

Gennemfør spillet med Hell sværhedsgrad.

Ny Spil+

Gennemfør spillet.

Custom Parts AutoLoader

Gennemfør spillet uden at bruge nogen herbs.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...