Rhythm Thief & the Emperor's Treasure - N3DS

Beskrivelse

Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure blander saftige rytmer og spændende eventyr. Forbered dig på at finpudse dine evner som detektiv og give den gas til saftige rytmer med Nintendos seneste rytmebaserede action-eventyr, Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure til Nintendo 3DS. Dette funky spil indeholder over 50 rytmebaserede udfordringer, der har Paris i flot 3D-anime som baggrund, der blot venter på at blive udforsket af dig.

I Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure møder vi Raphael, en parisisk dreng, der lever et hemmeligt dobbeltliv. Umiddelbart ligner han med sin trofaste hund Fondue enhver anden dreng, der bor i den franske hovedstad, men han påtager ofte en ny persona som tyv, der bryder ind på nogle af Paris’ mest berømte museer for at stjæle uvurderlige kunstværker, blot for at returnere dem et par dage senere. På sin færd, hvor han også håber at finde sin forsvundne far, møder Raphael blandt andre violinisten Marie med den mystiske fortid. Du skal hjælpe Raphael med at undgå museets vagter og politiet ved at fuldføre rytmebaserede udfordringer og udforske Paris. En række funktioner på Nintendo 3DS er til din rådighed, så du kan klare alle disse udfordringer. Tryk på touch-screenen og knapperne, brug stylusen og kontrollér gyro-funktionen i takt til musikken. Ryger du ud af takt, tømmes din Groove Gauge og det er Game Over! Gennemfører du derimod opgaverne, bliver du belønnet med medaljer, der kan byttes til genstande, som gør fremtidige rytmespil lettere at gennemføre, eller bonusser, såsom musik eller flere spil.

Udforskning er alfa og omega for at løse det mysterium, der knytter Raphaels og Maries liv sammen, via det samme symbol både på en mønt fra Raphaels far og på Maries violin. Undervejs i eventyret vil nye områder på kortet blive tilgængelige, og du kan frit udforske den smukke by. Du kan fuldføre sideopgaver, indsamle lydstykker og besøge Auban’s Shop for at få hjælp på din færd. Ved at indsamle så mange såkaldte Phantom Notes og Sound Bites, som du kan, kan du låse op for nye kapitler og komme længere ind i spillets story. Du kan desuden udfordre dine venner i multiplayer, enten med lokal trådløs forbindelse eller Download Play. Møder du en anden Rhytm Thief-spiller via StreetPass, dukker en ny figur op i gaderne på hver spillers bykort. Figuren vil kun blive i gaderne på dit kort som en fan, hvis du kan slå deres high-score i en rytmekamp! Du kan have op til 90 fans på dit kort, og efterhånden som du samler flere fans, bliver specielle figurer tilgængelige.

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...