RPG Maker Fes - N3DS

Beskrivelse

Er du klar til at blive en spiludvikler? RPG Maker Fes gør det nemt for dig at udvikle et RPG spil, uden at du behøver vide hvordan man programmerer. Simple men kraftfulde værktøjer ladder dig bringe de utrolige historier i dit hoved til live. Tilpas karakterer, historie og kamp for at udvikle det ultimative RPG spil. Når du er færdig med at udvikle dit spil, kan du nemt dele det med andre gennem RPG Maker Fes samtidig med, at du nemt kan spille andres spil! Hvilken historie vil du dele?

Nøglefunktioner:

  • Spiludvikling gjort nemt: Har du nogensinde fået en god ide til et RPG spil? Dette er din chance til at skabe det! Med kraftfulde værktøjer der er nemme at bruge, kan du nemt skabe den verden, som du har forestillet dig.
  • Spil og del gratis: Alle der har downloaded den gratis RPG Maker Player app kan spille de forskellige RPG spil, der er skabt af RPG Maker Fes ejere gratis. Del morskaben med dine venner og folk over hele kloden!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...