Scribblenauts™ Unlimited - N3DS

Beskrivelse

Send fantasien ud på en ellevild rejse i Scribblenauts Unlimited. Udforsk en enorm, sidescrollende og åben verden, fyldt med robuste puzzle-spil, som skal løses med det allerbedste stykke værktøj i Maxwells univers: din fantasi!

Tag skridtet ud i en stor og åben verden og løs hundredevis af finurlige udfordringer ved at bruge alt, hvad du kan finde på. Hvis du skal klatre op i et træ, så skriver du bare “ladder” på touch-screenen og vupti! dukker der en stige op for øjnene af dig. Er du mere eventyrlysten, vil du måske hellere bruge et reb, en jetpack eller en hvilken som helst anden opfindsom løsning, som falder dig ind!

Afprøv alle dine genistreger gennem dusinvis af niveauer, som giver dig ubegrænsede timer af morskab med at finde på kreative løsninger til puzzle-opgaverne og fuldføre udfordringerne. Bliv inspireret gennem et bredt udvalg af ledetråde og brug det nye redskab Starite Vision, som vil hjælpe dig med at finde Starites og Starite Shards i nærheden, som du kan samle.

Brug StreetPass til at tjekke, hvilke kreative måder andre har løst puzzle-spillene på og del dine fabelagtige succeser med andre Scribblenauts Unlimited-spillere!

For første gang i Scribblenauts-serien får du hele Maxwells historie, mens du spiller. Find ud af mere om hans forældre, hans 41 søskende – blandt andre hans tvillingesøster Lily – og hør, hvordan han fik fat i sin magiske notitsblok.

Oplåsninger

Avatars

Gennemfør opgaven for at lukke op for en given avatar.

  • Edgar: Saml 106 Starites.
  • Julie: Saml 106 Starites.
  • Lily: Saml 60 Starites.
×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...