Scribblenauts™ Unlimited - Wii U

Beskrivelse

Ordeventyret er tilbage med Scribblenauts™ Unlimited.

Scribblenauts, den bedstsælgende og prisbelønnede puzzle-serie, der udfordrer dig til at forestille dig hvad som helst og bringe det til live, er tilbage med Scribblenauts™ Unlimited til Wii U med udvidet gameplay, som ikke sætter nogen grænser for, hvor meget du lader fantasien løbe.

Scribblenauts™ Unlimited er skabt og udviklet af 5TH Cell og indeholder en gigantisk, sidescrollende og åben verden med ny, håndtegnet grafik. Du skal hjælpe helten i spillet, Maxwell, med at løse svære puzzle-spil og udfordringer ved at påkalde et hvilket som helst objekt, du kan forestille dig. Du har nu evnen til at skabe dine egne originale objekter, give dem unikke egenskaber og dele dem med andre spillere online – de kan bruge dem i deres eget spil eller tilpasse dem videre som de selv ønsker! Og for første gang hører du historien bag Maxwells forældre, tvillingesøsteren Lily og hvordan han fik sin magiske notesblok.

En helt ny og åben verden – udforsk et åbent univers bestående af 41 niveauer med over 50 Starites og 500 Starite Shards, hvilket giver dig over 20 timers spilmorskab og et ubegrænset antal sjove timer, hvor du kan bruge hvert niveau som din personlige legeplads.
Skab og del – Er du ikke imponeret af en “vred, polkaprikket haj”? Hvad med en “zombificeret skaterhajrobot”, som puster ild? Alt er muligt med den nye objektskaber. Brug dem i dit spil til at løse puzzle-opgaver og del dem online med dine venner samtidigt med, at du tilpasser deres skabelser, som det passer dig.

Objektbibliotek – Gem tidligere påkaldte objekter og dine egene kreationer i Maxwells “magiske rygsæk”, hvor du hurtigt kan hente dem igen, hvis du får brug for dem senere.

Multiplayer – Spil med en ven! Hop ind i spillet med en Wii Remote og tag kontrol over et hvilket som helst objekt i spillet.
Hint – Hver verden har en oversigtlig hintliste, inklusive den nye “Starite Vision”-hjælper, som fremhæver alle Starites og Starite Shards i nærheden.

Oplåsninger

Avatars

Gennemfør opgaven for at lukke op for en given avatar.

  • Edgar: Saml 106 Starites.
  • Julie: Saml 106 Starites.
×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...