Shovel Knight - PS3

Beskrivelse

En ond troldkvinde, en kidnappet kæreste, en legion af fjender. Hvad mangler i Shovel Knight? En lille ridder med en tung spade, selvfølgelig!

Indtag rollen som en lillebitte kriger, der har sværget at opretholde spadehedens kodeks – sving nådeløst og grav utrætteligt! – og kommandér dit trofaste ShovelBlade for at besejre fjender i dette retroinspirerede 2D-eventyr, komplet med 8-bitgrafik og chiptune-musik. Du står overfor The Order of No Quarter, otte lunkne riddere, der er ansvarlige for at have stukket af med din tabte kærlighed. Tag ud og grav dig gennem landet, opgradér dine våben og din rustning ved at grave efter skatte og find relikvier, der opgraderer dine spadefærdigheder.

Som du arbejder dig fremad, kan niveauerne takles i forskellig rækkefølge. Klarer du det sidste niveau, vil du være i stand til at udnytte alle hemmelighederne i New Game Plus: spil fra starten af fuldt opgraderet, men med færre ressourcer og stærkere fjender. Der findes også et Challenge Mode propfyldt med mini-spil! Men du er ikke helt alene.

Så saml den spade op og gå i gang med at grave!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...