Skylanders: Trap Team - Wii U

Beskrivelse

Kaos har sprængt hul i muren ind til Skyflækkerfængslet og har befriet de mest berygtede slyngler i Skylands. Det er op til dig at finde og fange. Ved hjælp af fangtanium™ – et magisk materiale, der besidder elementernes styrke – er du i stand til at fange slynglerne og sende dem tilbage til Skylands for at kæmpe for dig. Begiv dig ud på det ultimative eventyr, og gennemsøg Skylands for at finde de undvegne slyngler!

Tips

Legendariske skatte’s lokationer

Saml de legendariske skatte fra de givne lokationer i hvert kapitel. Du kan placere dem i Academy.

 • Legendary Tribal Statue: I Kapitel 2 “Windbag Woods”, vind over fjenderne efter den korte bro efter den låste port. Brug bombe til at ødelægge porten og tanken, vind derefter over trolde der støttter tanken. Istedet for at følge Blobbers, ødlæg Traptanium krystal for at nå til Legendary Tribal Statue. Placer den i Courtyard for at få den svævende statue.
 • Legendary Chompy Statue: I Kapitel 3 “Nort’s Resue & Chompy Hatchery”, når du når til Nort’s Rescure, ødelæg træværket til din venstre side for at finde Legendary Chompy Statue. Placer den i Main Hall for at få større statuer.
 • Legendary Golden Egg: I Kapitel 4 “Rump Feather Roost”, lav en bro ved at bruge nødden. Følg en højre kløft for at nå frem til en knap. Brug knappen til at låse op for Bounce Pad, brug den til at hoppe op til Rump Feater Roost. Vind derefter over Shrednaught og trolde, led derefter efter den blå platform i toppen af buret i højre side. Flyt buret ned og hop af den i siden for at finde Legendary Golden Egg. Placere den i Main Hall og angrib den for at åbne den.
 • Legendary Pepper: I Kapitel 5 “Main Counter Top”, vind over trolde og Grinnades, derefter brug dæk kanonen for at ødelægge to døre. Gå hen til kanonen’s højre side, led efter en lav område i rakværket . Hop over lokationen for at finde Legendary Pepper. Brug Teleport Pad for at vende tilbage til dækket. Placer den i køkkenet for at få en dekoration.
 • Legendary Bubble Fish: I Kapitel 6 “Bluster Squad Island”, efter at have krydset broen nær Earth Gate og dræbt Chompies og undersåtter, følg broen for at nå til et større ø. Ødelæg Traptanium krystalen og du vil finde Legendary Bubble Fish. Placere den i Courtyard for at få en dekoration nær quick travel pladser.
 • Legendary Golden Frog: I Kapital 7 “The Mystery Marshes”, der skal løses to puslespil for at befri Marsha. Derefter følg efter hende uden at forlade hendes felt indtil hun stopper ved et tørt område. Derefter, gå til den anden side, væk fra hende, og nå frem til stenblokke. Skub til blokkene for at lave en sti over vandet for at nå frem til Legendary Golden Frog. Placer den i Outer Walkway for at ændre udseende på området.
 • Legendary Cyclops Teddy Bear: I Kapitel 8 “Library Lock Out”, løs puslespillet på¨døren, derefter ødelæg alle bøger. Hop op på sten platforme for at nå op til den højeste platform ved at bruge steam vents. Legendary Cyclops Teddy Bear vil være i toppen. Placer den den i Courtyard for at få den til svæve mellem bygninger.
 • Legendary Saw Blade: I Kaptiel 9 “Nature Bridges West”, nå frem til baghjørnet’s platform ved bruge bamboo og metal broer. Saml Legendary Saw Blade der. Placer det på Main Hall for at få en væg dekoration.
 • Legendary Eel Plunger: I Kapitel 10 “Digestion Deck”, find to-hovedet runde slim. Kom forbi dem når de stopper med sprøjte i den modsatte side. Legendary Eel Plunger kan findes i en bunke mønter på den anden side. Placer den i Outer Walkway for at få en ål frem i poolen.
 • Legendary Masterpieces: I Kapitel 11 “End of the Line”, nå frem til den sidste platform hvor lokomtiver stopper. Du kan finde den svævende over platformen. Saml den og placer dem i Main Hall for at få malerier dukker op over kaminen.
 • Legendary Clocktower: I Kapitel 12 “Tower Approach”, ødelæg alle fjender for at åbne Battle Gate. Ødelæg Traptanium krystallen for at nå frem til platformen over kabler og fortsæt for at nå frem til platformen der har Legendary Clocktower. Placer den i Persephone’s Treehouse for at få en bornholmerur.
 • Legendary Rocket: I Kapitel 13 “Containment Tower”, ødelæg Traptanium krystallen. Derefter saml metal broen op. Tag den til Q.U.I.G.LE.Y.’s platform. Brug Super Bounce Pad for at finde skattekisten og Legendary Rocket. Placer den i Game Room for at åbne Observatorium.
 • Legendary Mabu Parachute: I Kapitel 14 “Troll Base Entrance”, Northwest Tower og Northeast Tower dørveje kan ses på den anden side af porten meed den låste puslespil. Når du der, ved din højre side, kan du se Health Regenifier og Timberwoods bag det. Ødelæg Timberwoods for at åbne en passage der leder til Legendary Mabu Parachute. Placer den i Courtyard for regnende Mabu.
 • Legendary Geode Key: I Kapitel 15 “Middle Defenses”, vind over Sky Pirates og kom i gennem den lukkede port nær kanontårn. Vind over Hawkmongous med en Skystones Smash omkamp. Derefter saml Legendary Geode Key i nærheden. Placer den i køkkenet for at åbne Crystal Caverns.
 • Legendary Golden Dragon Head: I Kapitel 16 “Dust Bowl”, tving Chomy Worms til at flyve væk og følg derefter Cali til en tømt skål. Legendary Dragon Head kan findes på en platform til venstre. Placer den i Main Hall for at få en dør dekoration.
 • Legendary Hippo Head: I Kapitel 17 “The Secret Vault”, gå hen til i nærheden af rummet hvor crystal stråle puslespillet er placeret. Du må ikke misse nogle fliser; stå på hver af dem for at fjende muren der er foran. Du finder kan finde den der. Placer den i Upper Hallway for at få en ny søjleunderstel.

Persongalleriet og traps

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...