Sonic Lost World - Wii U

Beskrivelse

Tag med Sonic på et helt nyt eventyr i Sonic Lost World.

Nye farer!
Da de onde Deadly Six truer med at ødelægge verden, er Sonics nye manøvrer og power-ups det eneste, der kan besejre dem inden det er for sent! I sin sidste nye plan for at besejre Sonic og herske over verden, forsøger Dr. Eggman at udnytte kraften fra seks truende væsener, kendt som Deadly Six. Men da Deadly Six vender sig imod deres nye herre, så må Sonic og ærkefjenden Dr. Eggman slå deres kræfter sammen og udforske det mystiske Lost Hex for at udfordre de seks ansigt til ansigt. Brug Sonics utrolige, nye manøvrer og fantastiske Colour Powers for at spurte gennem en række unikke miljøer, hvor du løber både på indersiden, ydersiden og op og ned på hvert niveau.

Deadly Six Edition
Det første oplag af spillet har fået titlen Deadly Six Edition og indeholder et DLC-kort med indhold, som kan downloades eksklusivt til Wii U! Det er lykkedes The Deadly Six at rekruttere et par nye allierede i form af såkaldte Nightmaren-monstre, inspireret af spillet NiGHTS into Dreams… ™. Her er Sonic blevet suget ind i en mareridtsverden, skabt af Wizeman, og skal bekæmpe The Deadly Six, som rider højt oppe på gigantiske Nightmaren-monstre i et helt unikt niveau, der er tilgængeligt som download med en kode. The Deadly Six-udgaven kan erhverves ved forudbestilling af spillet så længe lageret rækker. NiGHTMARE-indholdet kan spilles når som helst i spillet, og når du har klaret niveauet, vil du få en Black Bomb Colour Power, som ellers kun er tilgængelig via Miiverse!

Multiplayer-action
Versus Race i Wii U-versionen lader dig konkurrere mod en ven gennem niveauer, specielt designet til totalt multiplayer-galskab! Fordelt på tre unikke funktioner spiller én person på Wii U GamePad-skærmen, mens den anden spiller på tv’et med Wii Remote. Brug eksklusive power-ups, som kan hjælpe dig eller forhindre dine rivaler i dette ultimative, supersoniske ræs!
Derudover kan du hidkalde backup fra de helt nye, radiostyrede køretøjer, som tilbyder understøttende samarbejde via Wii Remote. Fjernstyrede fly, helikoptere, ufoer og meget mere står til din disposition. Du kan også få tiden til at gå langsommere, løfte Sonic til nye steder og til og med gøre ham usynlig! I Sonic Lost World er det også muligt at dele radiostyrede køretøjer mellem Nintendo 3DS- og Wii U-versionen, således at du snildt kan øge din samling og finde nye måder at spille på.

Miiverse
Men morskaben stopper ikke her takket være Miiverse-funktionen i Sonic Lost World. Du kan dele redskaber med dine venner og community-medlemmer via Miiverse, og når redskaberne deles, vil de fortsætte med at vokse, så du på denne måde kan låse op for deres fulde potentiale! Fans af klassiske power-ups vil også nyde spillet i fulde drag med tilbagekomsten af Power Sneakers, skjold og usårlighed. Udover alt dette vil du være i stand til at sprænge fjenderne af vejen med den eksklusive Black Bomb Colour Power, der kun er tilgængelig via Miiverse!
Nye manøvrer: Sonic bevæger sig som aldrig tidligere. Sprint over forhindringer, løb frit opad og langs vægge og svæv gennem luften med lynets hastighed. Og Spin Dash er også tilbage!

Colour Powers: Nye og forbedrede Colour Powers. Sonic kan nu flyve gennem luften, knuse niveauerne og eksplodere ind i fjenderne. Han er mægtigere end nogensinde!

Ny verden: Spurt gennem en række spændende niveauer. Udforsk utrolige og finurlige niveauer, store tunneller under jorden og kolossale strukturer i himmelen, mens du løber på indersiden, ydersiden og op og ned.
Bosskampe: Red verden én kamp ad gangen. Stå op imod hver af de ondskabsfulde Deadly Six i dynamiske bosskampe, som vil teste alle Sonics færdigheder og power-ups.

Multiplayer: Konkurrer mod vennerne i multiplayer i højeste gear! Slå dem gennem en række ultrakonkurrerende niveauer og funktioner – det bliver det ultimative supersoniske showdown!

Eksklusivt i Wii U-versionen: Brug Wii U GamePad til at udføre Colour Powers: vip, tryk, sigt og meget mere. Vil nogen bruge tv’et? Ikke noget problem! Du kan spille hele spillet på Wii U GamePad-skærmen. Del og oplad genstande ved at sende dem til Miiverse for at dele dem med andre spillere verden over. Spil sammen med en ven, som kontrollerer de radiostyrede redskaber, der kan hjælpe Sonic med at destruere fjender og forhindringer. Ræs mod en ven, hvor du spiller på Wii U GamePad-skærmen og din ven på tv’et.

Sidst men ikke mindst, du kan også dele genstande mellem Wii U- og Nintendo 3DS-versionen af spillet!

Oplåsninger

Bonus verden

Gennemfør spillet. En bonus verden vil dukke op i toppen af verdens kortet.

Kaos Smaragder

Saml alle Røde ringe i en zone for at lukke op for en Kaos Smaragd i zonen.

Super Sonic

Saml alle 7 Kaos Smaragder. Saml 50 ringe i en bane og klik derefter på ikonet på Gamepad’en for at bruge Super Sonic.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...