Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption - PC

Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption er et udviddelspakke til Star Wars: Empire at War. Og fungere på samme måde.

Tip: Penge Konsortiet:
Forsøg altid at korrupte, underkue, opbygge et sort marked, bestikkelse osv. eventuelle planeter. Dette giver dig gode baser og enheder, for ikke at nævne mange kreditter. Dette vil også gøre dit spil meget lettere.

Tip: Lette penge, konsortium galaktisk Conquest:
Første gøre en flåde af Star Viper eskadronerne, og en begrundelse kraft af rent overgreb skovdyrkerlag. Fastholdelse af Kamino gør det billigere. Derefter skal skabe et sort marked for både Rebel og Empire planeter. Efter at skabe et sort marked købe Buzz Droid opgradere og Disrupter Rifle opgradere til at gøre dine kræfter alle magtfulde. Derefter skal kæmpe dig vej til Dathomir uanset prisen. Erbrobe eventuelle planeter i din måde og bygge paladser på dem alle. Ved at gøre dette, vil du få flere kreditter og en højere befolkning grænse. Dathomir gøre en Defiler og udbredelsen af korruption i verden. Dette vil tillade dig at få noget ekstra på slagmarken. Ødelægge rumstation og enhver spaceships efter at du ødelægger planeten, så send din “lejet muskler” til at ødelægge al modstand. Når du har Dathomir, begynde at gøre Nightsisters og en rumstation, der beskytter planeten. Efter at gøre om ti-tyve Nightsisters (afhængigt af hvor meget befolkningen og penge du har), skal du sende din plads flåde uanset planet er tættest på Dantooine, medmindre du allerede kontrollerer dem. Med Dantooine du kan få Vonskors til at jage Jedi og Sith. Du burde have flere skibe. Fremsætte et par kapital skibe og ødelægge oprørerne, hvis du lavede den angribende klasse, og Empire, hvis du lavede den Mandalorian Capital Gunship. Med din kapital flåde, de fleste planeter vil falde til dig med nogen ulykker på din side, hvis du blot auto-løsning hver kamp. Ødelæg hver plads kraft, og derefter destruere jorden kræfter med din Nightsisters og overgreb skovdyrkerlag. Når du har ødelagt alle, men de sidste planet’s modstand, gøre Vonskors til at jage ned Force brugere, fordi de vil højst sandsynligt alle på en planet for en sidste stand.

Tip: Hvis du spiller den Empire i Galaktiske Conquest eller multi-player mode (sandsynligvis) med modstanderen med Death Star (II), korrupte alle deres planeter. Iin multi-player mode, ser for Death Star (II) om planeter. Sørg for at have 38.000 kreditter til at ødelægge det først derefter sabotage det således, at planeterne er stadig i live. Når saboteret det ikke kan bygges igen.

Tip: Vind let:
I rum-kampe som Empire, sætte en Interdictor cruiser i den lille boks ved tilrettelæggelsen af en flåde. Ved at gøre dette, kan du indsende dine kræfter til en kamp og stoppe fjendens skibe fra flygter til hyperfart bruger kun de Interdictor. Når din modstander angriber enlige Interdictor, hyperfart i din forstærkninger direkte på toppen af dem. Imperial Star tromler fungerer bedst for dette og give en stor overraskelse for en fjende afspiller.

Tip: Som Empire, får Death Star og en Scout Eskadre. Brug Scout Eskadre og bruge det på modsatrettede fjendens rumstation. Første, bringe den på kortet. derefter bruge Star Destroyer’s særlige våben på det. Sommetider fjenden (i Galaktiske Conquest tilstand) vil gå til hyperfart.

Tip: Når du flyver som Empire og du vil ødelægge planeter med Death Star (II), skal du bruge en Probe Droid til spejder planeten. Hvis der ikke er plads enheder, blæse det op. Bemærk: Det anbefales, at du sprænge den planeter med enheder eller helte på dem.

Tip: Planeten ødelagt af Death Star (II):
Når planeter er ødelagt af Death Star (II) deres evne (for eksempel, T2-B tanke koste 20% mindre at bygge videre på alle planeter) vil ikke fungere.

×

4 Kommentarer til "Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption - PC"

  1. westcoast siger:

    ja er eing

  2. Lucas siger:

    Hvorfor er der ingen der skriver en kommentar!!! Og jer der snyd.dk, skriv hvordan man får de der seje ekstra banner i star wars empire forces of corruption.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...