Star Wars: Empire at War - PC

Star Wars: Empire at War er et strategispil produceret af Petroglyph og udgivet af Lucas Arts, der foregår i Star Wars-universet. I spillet får man lov til at styre mange af personerne fra filmene, såsom Han Solo, C-3PO, Obi-Wan Kenobi og mange flere.

Tryk på ~ (På dansk tastatur, klik på § ½ tasten) for at vise konsol-vinduet. Skriv derefter en af følgende koder for at aktivere den tilsvarende snyde funktion.

Note: En alternativ måde at vise snyde konsol er at holde [Skift] + [Tab].

Effekt – Kode
Tilkald: Boba Fett – CHEAT_Empire_Spawn_Fett
Tilkald: Oberst Veers – CHEAT_Empire_Spawn_Veers
Tilkald: Darth Vader – CHEAT_Empire_Spawn_Vader
Tilkald: kejseren – CHEAT_Empire_Spawn_Emperor

Skift navne på rumskibene:
Bemærk: Denne procedure indebærer at redigere spil filer, opret en sikkerhedskopi af de filer, før du fortsætter. Brug en teksteditor for at redigere den. Txt-filer, der svarer til skibe i ” lucasarts star wars empire i krig gamedata data” folderen. Eksempler på filerne er “acclamator_assault_ship.txt”, “alliance_assault_frigate.txt”, “broadside_class_cruiser.txt” osv. åben disse filer med en tekst editor og tilføj et navn.

Navnet vil blive oprettet i spil, når placering på listen er opnået.

Tip: Galaktiske Conquest tilstand som Imperiet:
Prøv at holde hver planet i din kontrol og forsvaret på plads og jord med mindst en Victory klasse Star Destroyer og et niveau 2 eller 3 rumstation i rummet. På jorden. Have en kaserne og en Light fabrik. Hvis du kan, også opbygge et skjold generator og / eller turbolaser tårne. Men opbygge disse sidste som de større din base er, desto stærkere bliver turbolaser tårne.

Efterlad aldrig en planet ubevogtet i rummet eller på landjorden. Oprørerne kan se enhver bevægelse du laver, og kan også med en lille kraft, skridsikker tidligere nogen blokade, du måtte have oprettet. De vil vide hele tiden, om din planet er afskærmet eller ej, og overtage det i øjeblik du forlader en planet til angreb på landjorden eller i rummet.

Tip: Oprørenes Transportskibe:
Oprørerne tendens til at springe til hyperfart hvis der er transporter i kampen. I rummet, når oprørerne angribe dig, og det ser ud som om de ikke har en stor magt over dig, og det synes håbløs, ikke auto-løse og ikke give op. Det meste af tiden deres “massiv flåde” er for det meste lavet af transporter. Blot ødelægge nogle skibe i cirka tyve sekunder, og de vil hoppe til hyperfart, selv om deres rumstation ikke er ødelagt endnu, og de har en større kraft, vil de blive.

Tip: Boba Flett:
Send Boba Fett til den planet, du planlægger at invadere først og alene. Ikke alene kan han dræbe fjenden helte, men han vil også afsløre rumfartøjer som kredser om planeten. Bare flyt markøren hen over skibe(ne) der omgiver planeten og droid over din mini kort vil vise, hvad og hvor mange skibe er i deres flåden, medmindre de har Luke Skywalker. Hvis de gør, vil du ikke vide, hvilke skibe, de har; bare, hvor mange og hvor mange forskellige typer af skibet. Hvis du holder Boba Fett på kloden du invaderer, han vil hjælpe dig i rummet og på landjords kampe.

Tip: Dødsstjernen:
At få Death Star, der sættes en helt, som giver dig plads rabatter på planeten du ønsker at bygge den. Derefter skal opbygge et forsknings-lab og et niveau 5 rumstation med alle de opgraderinger. Death Star koster 20.000 kreditter (Credits). Oprørerne vil få besked om din nye byggeri, da det er ved at blive bygget. Begge parter vil have en timer på deres skærm der viser hvor lang tid det vil blive, inden byggeriet er færdig. Ikke tælle plads kampe, det drejer sig om seks minutter. Bemærk: Death Star bevæger sig meget langsomt, hvis du kombinere Dødsstjeren og en anden flåde, flytte flåden til Death Star og ikke omvendt. Når du ødelægge en planet, bliver det en asteroide område. Det vil ikke kun producerer mindre kreditter for den gruppe, der kontrollerer den, men hvis du lader den “planet” uden rumfartøjer eller rumstation, så vil det blive neutral og kan frit spil for oprørerne at skjule sig.

Tip: Gøre alle de missioner givet, fordi de emner, du får, vil hjælpe. Hvis du venter et stykke tid, vil du modtage kreditter og Imperial Star Destroyer (startede på tech niveau 4 for Star Destroyer). Snart planeter vil starte oprørende langsomt til din side. Bygge en rumstation og Kaserne på samme tid, hvis du ikke kan holde skibe i verden eller få dem dér. Hvis en enkelt skib, der ville udløse bekæmpe ind i systemet, det vil annullere Rumstation, men du vil stadig have Kaserne, der bør ske hurtigt. Derefter holder opgradering Rumstationen og opbygge en Light Factory og to Storm Troopers for hvert AT-ST eller TIE Mauler. Men sørg for at opbygge Storm Troopers først.

Tip: Galaktiske Conquest tilstand:
Opbygge et stort rum flåde og har også stor grund flåde. Flyt rundt opfange planeter. Hvis man spiller som Empire, forsøg at angribe Hoth, fordi Mon Mothma nok er dér. Hvis man spiller som oprørerne, skal du gå til Coruscant.

Tip: Anbefalet Empire plads flåden:
Du skal opbygge, at erobre rummet, så mange Akkumulator Assult Skibe og Victory Star Destroyer som du har råd til. Du kan også bruge nogle Imperial Star Destroyer og eventuelt en Interdictor Star Destroyer. Fokusere så nu på dine infanteri. Du kan være nødt til at vente på flere indtægter på grund af alle de rumskibe du har lavet, men når du får nok, køb så nogle af de første to ting, du kan (for eksempel, Storm Troopers eller Scout Troopers), derefter et par tanks. Bemærk: Dette vil også virke i Galaktiske Conquest.

Tip: Anbefalet Rebel plads flåden:
Bygge på så mange steder, som du kan, X-Wings for rummet og infanteri delinger eller PLEX Soldater for jord. Fordi X-Wings har sådan en høj brand sats, får de ingen problemer med at rive fra hinanden pesky fjender. Når rummet kamp er ovre, tager jorden med dine kræfter. Det kan også bidrage til at have nogle T2-B Tank eskadronerne). Med PLEX lige så højt defensiv og din deling gør resten, du bør vinde hurtigt.
Bemærk: Dette vil også virke i Galaktiske Conquest.

Tip: Anbefalet Relel infanteri:
Som oprørerne, du måske har bemærket styrken af deres infanteri. Den mest magtfulde hær består af kun seks Infantry delinger og et par PLEX Troopers. Har delinger destruere alle infanteri mens PLEX Soldater sprænge alle pansrede mål. Hvis du har penge nok, kan du lave nogle Sne Speeders som spejder for resten af fjenden.

Tip: Lette penge:
Conquer eller indfange alle de planeter undtagen for missionen planet. Derefter skal berige de planeter omkring din mission planet. Når dette er gjort, skal du indstille spillet for at spole frem og give det mulighed for at køre. Kontroller om det undertiden være sikker på at du ikke er blevet angrebet. Efter et stykke tid, skal du kontrollere dit cashflow. Hvis du kan lide det, genoptage normal afspilning og fuldføre scenario. Hvis ikke, bare vent og lad dine penge opbygge.

Tip: Som oprørerne kan bygge små Raiding parter glider tidligere nogen flåde og gå direkte til planeternes angreb. Ved starten af en ny kampagne, bygge masser af Mining Faciliteter på hver planet. De kan blive solgt senere hvis det ønskes. Har droids stjæle Imperial teknologi straks fra starten. Det er tilstrækkeligt at bygge fabrikker, kaserner osv. på kun et fåtal af planeter til at begynde med, som styrker let kan flyttes til det ønskede sted, efter at de er produceret. I stedet for at have jorden styrker beskytte dine planeter, koncentrere sig om at opbygge en stor flåde for hver planet. Sørg for, at din Rumstation er opgraderet til den maksimale på alle tidspunkter. Dette burde være tilstrækkeligt til at afvise angribere den Imperial flåden og dermed forhindre en begrundelse angreb helt. Du vil også få brug for at opbygge et stort separate angreb flåde for at erobre planeter, som du ikke kan forlade et hvilket som helst af dine planeter ubevogtet når som helst. Også, så sørg for Antiller ‘skib er medtaget som hans “svække fjenden” specielle angreb er yderst effektiv. Læg alle dine jorden kræfter i en stor hær efter dit angreb flåden omkring galaksen, men aldrig sætte dem i samme flåde. En overraskelse angreb kunne se, at du vil ende op med din transport skibe, der står i en Star Destroyer. Sørg for at du har bombefly skovdyrkerlag i din flåde at give mulighed for bombardementer om planeternes kampe. Bringe droids såvel, som de ikke påvirker det samlede antal enheder tilladt, og deres evne til at reparere enheder kan være meget nyttigt, hvis der ikke er nogen bygning puder i nærheden. Så snart du har erobret en ny planet, opbygge en flåde for at beskytte den. Du må ikke fjerne din største flåde, indtil de planeternes flåden er på plads, eller du vil risikere at blive angrebet straks. Efterhånden som spillet skrider frem, Imperial flåder vil vokse større; sørge for, at dine angreb flåden og planeternes forsvarsordfører flåder er op til styrke, og glem ikke at erstatte tab umiddelbart efter en kamp.

×

4 Kommentarer til "Star Wars: Empire at War - PC"

  1. casper siger:

    HVORDAN FÅR MAN SNYDE MENUEN OP????

  2. ADTA7 siger:

    er der nogen der ved om man kan få dødstjeren uden for calatik qountest

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...