Status for Snyd.dk efter 2½ måned live

På trods af sommer og ferie i det danske land, så har vi på Snyd.dk har både haft rigtig god tilgang af brugere og i den forbindelse rigelig travlt med at forbedre vores system så det tilfredsstiller de flestes krav.

På vores Spil Forum har vi på denne korte tid allerede fået registreret 372 nye medlemmer som tilsammen har skrevet mere end 1407 indlæg. Det er en imponerende tilstrømning på et helt nyt forum! Du kan selv oprette en bruger nemt og gratis på få minutter.
I forummet kan man få hjælp til alle spil, både hvis man sidder fast eller vil prøve at bruge nogle snydekoder. Vores brugere er meget behjælpelige med at finde koder, tips og tricks ude på nettet og oversætte til dem der spørger.

Desuden har vi oprettet en spil side hvor du ganske gratis kan spille arcade spil mod de andre brugere på siden – og samtidig dyste mod hinanden via en indbygget highscore.
Arcade delen har også mulighed for at brugerne kan lave spil turneringer mod hinanden og score point til deres profiler på forummet.

Snyd.dk forummet er stille og roligt ved at vokse sig til Danmarks største community hvor du kan få hjælp til spil, læse om nye spil og diskuterer alt om computerspil med ligesindet.

Du kan her se en liste af snydekoder vores aktive brugere har hjulpet med den seneste periode.

Vi har indtil nu indsat 186 snydekoder i vores aktive snydekode indeks og dette katalog udbygges løbende som vi får indsendt flere snydekoder

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...