Story of Seasons - N3DS

Beskrivelse

I Story of Seasons har du din egen bondegård i Oak Tree Town, hvor du får venner og hjælper samfundet på fode igen i den seneste bondelivssimulator fra Marvelous Inc.
Story of Seasons er begyndelsen på et nyt kapital i ‘Bokujo Monogatari’-serien, også kendt som Harvest Moon-serien og fortsætter i denne series elskede stil, blot under et nyt navn.

Opbyg dit eget lille landbrug
Når du er ankommet til din gård i Story of Seasons, skal du beslutte, hvilke afgrøder du vil dyrke og hvilke dyr du ønsker i stalden. Efterhånden som din gård udvikler sig, kan du deltage i byens konkurrencer, lave dine egne møbler og endda arrangere safariture og se på eksotiske dyr i selskab med andre indbyggere fra byen. Du kan også gå online og besøge dine venners gårde og hjælpe hinanden med høsten med mere.

Få din egen stil
Du kan indrette og klæde dig som du vil. Der kan låses op for nye outfits undervejs i spillet, der giver dig mulighed for at vise din personlighed og imponere de lokale. Noget tilbehør kan bidrage med ekstra helbred eller andre goder. Og måske møder du også en at skabe familie med i Story of Seasons.

Trade Depot
Trade Depot er stedet, hvor du kan handle dine afgrøder med varer fra alle typer producenter fra eksotiske steder uden for byen. Handlemulighederne ændrer sig med tiden, så det gælder om at time sit salg for at opnå den optimale pris.

Mystery Seeds
Får du fat i nogle Mystery Seeds, kan afgrøderne vokse og komme til at ligne berømte Nintendo-genstande, såsom Super Mushroom, Super Star og Fire Flower, som kan bruges til at hjælpe dig med dine øvrige afgrøder.

Tips

Seedling Mode: Nemme penge

Køb Basis Drink Recipes bog så snart den dukker op i Silk Country Trader’s lager. Derefter få en hest, du kan købe gulerødder fra General Store. I Seedling Mode, kan gulerødder købes for 140G pr. stk. og konverter dem til gulerødssaft og sælg dem for 156G.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...