Story of Seasons: Trio of Towns - N3DS

Beskrivelse

Indtag rollen som nybagt, ihærdig bonde og udlev dit drømmeliv med de mange muligheder i Story of Seasons: Trio of Towns!
Din nye bondegård er placeret i krydsfeltet mellem tre unikke og spændende landsbyer. Westown har mange fyldte kvægfolde og alt, hvad en klassisk nybygger ellers har brug for. Lige i nærheden ligger Lulukoko Town, et varmt og venligt paradis, der nemt kan konkurrere med enhver tropisk ø. I området har du også Tsuyukusa, der er en traditionel fjernøstlig landsby. Bliv venner med indbyggerne og hjælp dem med at forbedre deres byer. Du kan også tage kontakt til andre bønder, enten lokalt eller online* for at udveksle erfaringer og bytte genstande indbyrdes.

I Story of Seasons: Trio of Towns kan du gro dine egne afgrøder, opfostre søde husdyr, blive en anerkendt kok eller fashionista og endda blive forelsket i en af de charmerende indbyggere.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil. Har du en eller flere kan du benytte indsend snydekode eller poste på forummet.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...