The Legend of Zelda Twilight Princess - GameCube

Dette spil er blevet kaldt mægtigt, smukt, rørende og mørkt. Det udspiller sig af af dette spil vist skulle være et af de bedste Zelda spil der er blevet lavet ind til dags, men det må du selv finde ud af ved at købe eller låne/leje spillet. Men det er vist sådan at alle Zelda spil får så meget ros.

Hvis du kender nogle koder til dette spil, ser vi meget gerne at du sende dem til snyd.dk, så andre brugere kan få glæde af dem.

Tidligere kommentarer:

Guest: 2008-05-16 02:06:52
hejsa.
jeg hedder alex og kan ikke komme vidrere med mit zelda spil. jeg er kommet til det der hedder himlen. og kan ikke komme over til det store monster/bossen. jeg kan ikke får de der vindmmæller til at dreje rundt.
jeg håber i kan hjælpe mig.

Guest: 2008-05-19 16:58:32
Brug din boomerang :P

Guest: 2008-05-25 15:35:43
hey jeg har gennemført det hele i zelda twillight har alle hearts og alt andet men mangler magic meter vor er det

Guest: 2008-06-15 18:37:32
jeg er kommet til et sted hvor det er en stor edderkop. Så er der en kiste den hænger i kisten. Jeg har prøvet at skyde på den med det virker ikke.

Guest: 2008-07-25 02:57:54
hej jeg har kommet til is slotte og der er der nogle is monster som man skal skyde med bombe pille med jeg har ikke flere pille og jeg kan ikke finde nogle. er der nogle der kan hjelpe mig

Guest: 2008-09-06 21:54:32
Nu har jeg ikke selv fået spillet endnu, men jeg kender da fra de andre Zelda spil, at man kan købe pile i butikkerne?

Guest: 2008-10-21 20:43:17
hej nu har jeg gennemført zelda men kan ikke finde den kæmpe edderkop som skulle være der ekstra?

Guest: 2008-10-25 16:41:50
hej hvordan kommer jeg til himlen? de siger i spil at jeg skal til himlen men hvordan?

Guest: 2008-11-02 16:19:51
VÆR SØD OG HJÆLP MIG!!!!! jeg har zelda twilight princess till wii, den er mega godt og sjovt MEN jeg kan ikke komme videre, jeg er kommet til der hvor man skal bygga “broen” till at komme videre hen til det blå slott og nu mener jeg IKKE det der ligger i twilight, hvor henne kan jeg finde de sk. “bygge-dele” ???? og hvordan???? HJÆÆÆÆÆLP!!!!!
///MARIA!!!!

Guest: 2008-11-02 16:19:51
til dig der vil have fat i kisten der hænger i spindelvæv, du SKAL have vind-våbenet for at kunne skyde kisten ned du for fat i våbenet gennem at bombe en stor sten der blokerer en dør, du bomber den med bombe-blomsten der er tættest på , tag bomben og løb så hurtigt du kan hen til stenen og kast!

Guest: 2009-01-17 16:07:29
Hej fede råd! Jeg er kommet videre i spillet nu! Tak for hjælpen!!!

×

20 Kommentarer til "The Legend of Zelda Twilight Princess - GameCube"

 1. frederik siger:

  Når du skal smelte isen i Zoras Domain så skal du teleportere dig til death mountain og finde det store varme klippestykke der faldt til jorden da du kom. Gå hen til det og midna vil spørge dig om du skal bruge det.

 2. Christian siger:

  jeg er ulv og er i zoras domain og skal smelte is der har fanget Helle zora folket hvordan smelter jeg isen hjæp mig ps jeg tjækker snyd.dk hver så ligemeget hvor gammel min besked er !!!

 3. Paramore siger:

  Hi!
  Jeg er virkelig ved at blive stresset!!
  Jeg er nået til det sted hvor man skal beskytte den der hestevogn… Men HVER GANG JEG NÅR TIL DE DUMME GRISSE-RYTTERE DØR DEN DUMME HESTEVOGN!!!!
  Hjælp! Jeg kan virkelig bare ikke finde ud af det!!

 4. William siger:

  jeg har brug for hjælp!! jeg har klaret det med at redde den der lille pige der var blevet taget af en mand på tyr/okse men jeg ved ikke hvad jeg skal nu jeg går rundt i den der åndsvage karoikky city (kan ikke stave til det) har klaret det med soumo broder monsterene. hjælp mig!!!

 5. Vivi Riel siger:

  Hej. Jeg er kommet til Hyruce Castle Part ll. Jeg skal gå mod øst og skyde nogle billeder ned med min boomerang, men der kommer ikke de der gule pile man skal sigte efter. Håber i kan hjælpe mig.

 6. mester gamer siger:

  jeg har genemført spillet 13 gange det er begynt at vere kedeligt :\

  • nadia :D siger:

   hejjj :D jeg kan ikke komme videre vil du hjælpe mig? Jeg er nået der til hvor man skal have fat i ”master sword”. Og der er to sten vagter jeg skal forbi så jeg kan komme ind til sacred grove….. hjælp venligst

 7. anas siger:

  hej jeg er kommet til det der med de der 4 vindmøller har prøvet med bomraj men det hjælper ikke pleas hjælp miig det der hvor jeg skal hende til bossen pleas har årøvet 3 uger nu!!! kan give jer min msn det anas-g@live.dk tage det pleas og fortell hvad jeg skal

  • BKK. siger:

   Hej du skal låse din bomarang fast på alle 4 vindmøller. Det gør du ved at trykke på z tasten, på alle 4 vindmøller inden du skyder.

   Jeg Har også et problem. Jeg mangler de sidste 3 tåre af lys, den ene kan jeg godt se den sider højt på en væg i zora´s domain, hvor jeg ikke kan nå den. Hvordan får jeg den ned? De to sidste kan jeg ikke se på kortet, og kan derfor ikke finde dem. Jeg håber der er nogen der kan hjælpe!

  • Christian siger:

   du kan trykke på dem flere gange enden du slipper controleren anas.

 8. link siger:

  min storebror har været ved at gennemføre det men så slettede min lille bror det

 9. link siger:

  jeg har gemmenført det 2,3 gange og jeg vil gøre det igen

 10. jens enevoldsen siger:

  hej nu har jeg gænfort spiller 3 gange det er et mega godt spil og det er ikke så svært hvis man har prøver alle de gamle spile til alle de andra konsoler men det er jo et strategi spil men her er en god sider på nette hvor man kan for hjelp men i stædet for at snyder så prøv igen og igen en til i vinder det gjore jeg så god for nøjlser
  ——–
  man gå på google og skriver spiles naven og hjelp mig i genner spiler

 11. Helena siger:

  Heii jeg kan ikke komme videre i spillet, jeg er der hvor der er en ædderkop og 3 døre/porte, og en kiste der hænger i et reb, hvad skal jeg gøre??

 12. Emil siger:

  hej jeg er kommet til zoras temple og er i rum nummer 2 det der i den store ring hvor man skal trække i nogle håndtag…men jeg kan ikke nå!!!…Hjælp mig!!

 13. laus siger:

  dig der leder efter migic meteret. det meter findes kun på wii udgaven så spar på tiden og find noget andet at være spændt på at finde som fx… jeg ved ikke hvad men bare find noget andet at lede efter

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...