The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Wii U

Beskrivelse

Nye som gamle Zelda-fans kan se frem til adskillige opdateringer og forbedringer til The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.

Klassiske scener som Link og Epona på vej over Eldin Bridge samt Wolf Link, som hyler mod månen, har fået et fantastisk flot, nyt udtryk i high definition, mens andre tillæg påvirker spillets funktioner, inklusive nyt gameplay og Hero Mode.

Wii U GamePad forenkler styringen
Med Wii U GamePad er det nu nemt at holde styr på sine genstande, finde kortet frem samt hurtigt forvandle sig til Wolf Link via den trykfølsomme skærm uden at sætte spillet på pause. Wii U GamePad anvendes også til adgang til Miiverse, ligesom du kan spille off-TV og bare spille via GamePad-skærmen. Indlæg i Miiverse kan dekoreres med mange nye Twilight Princess-stempler, gemt rundt omkring i Hyrule.

Ghost Lantern
Den nye genstand, Ghost Lantern, hjælper Link med at finde Poe Souls. Når Link holder Ghost Lantern, vil den lyse, når den registrerer en Poe i området. Antallet af Tears of Light, som Link skal indsamle forskellige steder i eventyret, er blevet reduceret fra seksten til tolv, så denne opgave er blevet lidt lettere. Endvidere, hvis Link finder Rupees i en skattekiste, mens hans pung er fuld, vil de ikke længere blive returneret til samme kiste. Desuden kan Links pung nu indeholde flere Rupees, så sandsynligheden for at måtte efterlade Rupees er mindsket.
Skru på spillets sværhedsgrad

Det er nu muligt at spille i Hero Mode fra start, hvilket er en yderst udfordrende måde at spille på eventyret på. I Hero Mode tager Link imod dobbelt så meget skade som normalt og der findes ingen hjerter omkring til at fylde på Links energi. I de sidste udfordringer vil spilverdenen desuden være spejlvendt. Og for dem, der leder efter den ultimative udfordring, vil brug af Ganondorf amiibo i Hero Mode give Link fire gange skade af normal dosis!

Spilversioner og amiibo

Resten af opdateringerne med videre i The Legend of Zelda: Twilight Princess HD venter bare på at blive opdaget af skarpt iagttagende fans. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD udkommer både som Limited Edition inklusive Wolf Link amiibo og soundtrack-cd samt som solus-udgave. Wolf Link amiibo vil desuden kunne købes separat. Andre amiibo-figurer fra The Legend of Zelda-serien vil også være kompatible med spillet: Toon Link, Zelda, Link, Sheik og Ganondorf.

Oplåsninger

Colossal Wallet

Få de første to wallet opgraderinger fra insektjagt side mission. Note: Hav også alle Heart Container, da de kan være brugbare. Brug Wolf Link Amiibo i “Collection” skærmen, gem spillet, og gå derefter ind i Cave og Shadows. Tre gange der er nødvendig, og i ulve form. Efter de første to gange til Cave of Shadow kan du nå til enden. Efter den sidste rum er fuldført, gå ned og find en sky der ligner den Great Fairy er dækket af i en speciel kammer ved Cave of Ordeals. Tal med den og modtag Colossal Wallet som belønning. De tillader dig at holde 9,999 Rupees som maximum.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...