Tomodachi Life - N3DS

Beskrivelse

Tag alle dine forestillinger om livets muligheder og krøl dem sammen til en bold, som du kan smide ud ad vinduet – for nu kan du nemlig besøge den virkelig bizarre verden i Tomodachi Life til Nintendo 3DS-familien.

Her kan du opbygge en fantasibefolkning af venner, familie, lærere og så videre som Mii-figurer, der kommer til live med hver deres personligheder. Dette finder sted på en vild og sjov ø, hvor der er noget nyt at opdage, hver gang du kigger forbi. Den sande følelsesmæssige forbindelse, som du allerede har for dine figurers forbilleder, vil holde dig limet til det underholdende drama, som udspiller sig, når alle er i gang med at udvikle sig og interagere indbyrdes i deres daglige liv i spillet.

Tomodachi Life: Welcome Version
Alle som køber kompletversionen af Tomodachi Life får også to downloadkoder til Tomodachi Life: Welcome Version, en demoversion, der giver to venner mulighed for en smagsprøve af spillet. I Tomodachi Life: Welcome Version kan du skabe tre Mii-figurer og opleve starten af spillet, og når du har fuldført demoversionen, kan du låse op for en sjælden pandadragt, som selvfølgelig kan overføres til kompletversionen sammen med dine andre gemte fremgangsdata.

En skør, skør verden
Tomodachi Life er dit personlige samfund i lommeformat, som består af folk du kender, dine venner, forældre, din lærer eller hvem som helst du kunne tænke dig at blive venner med. Alle disse kendte ansigter dukker op i spillet som Mii-figurer, avatar-systemet som blev introduceret for første gang på Nintendos Wii-konsol i 2006 og senere videreført med Nintendo 3DS og Wii U. Siden lanceringen af dette system, har spillere over hele verden haft det sjovt med at skabe Mii-figurer af dem selv, venner og familie og fantastiske fantasifigurer. Alt i alt er den nuværende Mii-befolkning i hele verden på utrolige 200 millioner figurer og over 70 millioner er blevet skabt i Europa!

For første gang i Nintendos historie kan Mii-figurer nu eksistere i Tomodachi Life som levende figurer med egne stemmer, personligheder og indbyrdes relationer og du kan nu opleve alle de overraskende ting og sager der sker, når Mii-figurerne får deres eget liv! Din rolle er regissørens, der skal hjælpe figurerne med at finde kærligheden og lykken, og mens livet udfolder sig kan vigtige, sjove eller dramatiske scener let og enkelt deles via en række sociale netværk. Næsten alt er muligt i Tomodachi Life!

Mii-figurernes eget spil
Tomodachi er det japanske ord for ven og venner er hjertet i dette spil! Det unikke koncept i Tomodachi Life blev skabt af Nintendos videospildesigner Yoshio Sakamoto, hvis vision det var, at skabe et spil, hvor Mii-figurerne kunne leve, lidt som kæledyr, så spillerne kunne nyde at se dem interagere og føle med dem i medgang og modgang. Det første spil i serien blev kun lanceret i Japan til Nintendo DS i 2009, hvor serien frem til foråret 2014 har solgt over 5,5 millioner eksemplarer.

Personlige træk
Der findes selvfølgelig en hel masse måder at personliggøre din verden i Tomodachi Life på – forskelligt tøj, hatte og interiør kan købes i butikkerne, hvor inventaret udskiftes dagligt. Klæd din fars Mii-figur i et flot sæt tøj eller se ham i dinosaurkostume! Du kan også dekorere din lillebrors lejlighed som en tropisk strand.
Giv Mii-figurerne gaver, hvis du er heldig får du en skat tilbage!

For første gang kan Mii-figurer snakke og synge på engelsk, fransk, spansk, italiensk og tysk, og en række forskellige stemmeindstillinger lader dig justere tonelag, hastighed og intonation således, at det passer til figuren. Ikke nok med det, Tomodachi Life introducerer også seksten personlighedstyper, som styrer hvordan en Mii opfører sig, reagerer og interagerer med andre. Mon du vil blive overrasket over Mii-figurene af dine venners handlinger?

Livet på øen
Livet kan være både op og ned af bakke på en ø, og Tomodachi Life har både spændingen og overraskelserne fra det populære tv-serier. Vær vidne til og deltag i livsændrende og ofte latterfremkaldende situationer ved hjælp af simpel pegeskærmskontrol. Hjælp stridende venner med at blive gode igen! Forvandl venskab til kærlighed og giv en hjælpende hånd, hvis en af dem frir! Hjælp til som babysitter for børnene og lad dem udforske verden via StreetPass, når de er voksne! (Slap bare af, de skriver hjem fra tid til anden og fortæller om deres eventyr!)

Selve øen tilbyder en lang række aktiviteter og steder. Den er fyldt med butikker og steder, hvor Mii-figurerne elsker at mødes og de bor alle sammen i den store Mii Apartments-bygning. Gå en tur i supermarkedet og køb de madvarer, som gør Mii-figurerne gladest eller se hvad de finder på i forlystelsesparken, der er fyldt med attraktioner og trylleshow. Du kan til og med snuble over et par saftige rygter i caféen eller tage til koncerthallen og se dine Mii-figurer rocke løs til sange, som du har skrevet teksten til! Der findes endda et omspændende Mii News Network, som holder dig opdateret med alle de interessante ting der foregår.

Dokumenter og del
At dele glæden i Tomodachi Life med rigtige venner er lige så let som at opleve den i spillet via Nintendos 3DS Image Share-service. Du kan når som helst tage billeder og af de sjoveste øjeblikke. Billederne kan umiddelbart postes på Facebook, Twitter eller Tumblr og dele oplevelserne med andre… for det er ikke let at holde det for sig selv, når din mor kaster sig ud i at synge heavy metal, er det vel?

Oplåsninger

Ekstra tøj

Hav’ en Mii på level 20 og give den en hvilket som helst tøj i den kollektion.

Ekstra hatte

Hav’ en Mii på level 20 og give den en hvilket som helst hat i den kollektion.

Gruppe optræden i Concert Hall

Lær mindst to Miis den samme sang.

Lokationer

Gennemfør opgaven for at lukke op et lokation.

Amusement Park: Hav’ en øboer til at bekende sin kærlighed.
Cafe: Hav’ en øboer til at bekende sin kærlighed.
Campground: Send en rejesne fradin ø; eller hav en rejesne på besøg og campere på din ø. t
Clothing Store: Hav’ mere end en mandlig og en kvindelig øboer og løs fem problemer.
Compatibility Tester: Hav’ to mandlig og to kvindelig øboer og løs 30 problemer.
Concert Hall: Giv en sang til en øboer der har gået et level op.
Hat Shop: Hav’ to mandlig og to kvindelig øboer og løs 10 problemer.
Import Wear Shop: Kommunikere via StreetPass; eller modtag en importeret genstand via SpotPass.
Interiors Shop: Gem over $200.
Mii Homes: Fejre en øboers bryllup.
Nintendo 3DS Image Share: Tag et billede af en Miis lejlighed ved at bruge X eller Y.
Observation Tower: Få en gave til en øboer som har gået et level op.
Park: Hav’ en øboer til at bekende sin kærlighed.
Pawn Shop: Saml fem forskellige skattekister.
Photo Studio: Hav’ ti eller flere øboerer, og løs 50 problemer.
Port: Aktivere StreetPass.
Rankings Board: Hav’ fem eller flere øboere og løs 15 problemer.

Kendte

Scan følgerne QR koder for at lukke op for følgerne kendte som indbyggere.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...