WarioWare Gold - N3DS

Beskrivelse

WarioWare-seriens seneste udspil kommer til Nintendo 3DS-familien, hvilket betyder, at der nu findes atter nye måder at spille Warios mærkværdigt tilfredsstillende mikrospil på.

Den vanvittige WarioWare-serie er tilbage og nu for første gang til Nintendo 3DS! Med over 300 mikrospil – både klassiske og nye – er WarioWare Gold det ultimativt største spil i serien hidtil. Tryk på knapper, brug den trykfølsomme skærm og mikrofonen, alle kneb gælder i dette skøre spil. For første gang med talende figurer i spillet.

WarioWare Gold introducerer en helt ny, stemmelagt story* samt et stjernegalleri af skøre figurer. Efter en lang dag på skattejagt i Luxeville – med fund af værdifulde genstande undervejs – stikker Wario hjem for at spille videospil og spise mad, men til Warios store forskrækkelse opdager han, at han er løbet tør for penge! Efter at have set en nyhedsudsendelse om et stort sælgende videospil, bestemmer han sig for at prøve lykken og overtaler nogle gamle venner til at lave et spil for ham, så han kan være vært for de lukrative ”Wario Bowl”-lege i Diamond City.

Kæmp dig gennem de forskellige ligaer i ”Wario Bowl”-legene ved at gennemføre en serie med lynhurtige mikrospil – der alle er unikke – inden du tager kampen op med den endelige boss. Hvert sæt med mikrospil vil give dig fire forsøg, men du kan fortsætte, selv om du løber tør for forsøg, hvis du er villig til at hoste op med nogle af de mønter, som du har tjent i spillet. Uanset hvem som udfordrer dig – om det er Jimmy T med sine glatte danse-moves, Mona med sin ekstreme modesans eller 9-Volt og 5-Volt med udvalgte retroklassikere – så skal du tænke hurtigt og reagere prompte for at løbe med sejren. Du vil også opdage en mystisk pige, som prøver at få fat i Wario… hvad tror du, at hun vil?

Oplåsninger

Modes

Arcade Mode
Fuldfør Wario (Mash), Wario (Touch) eller Wario (Twist).

Challenge Mode
Fuldfør Story Mode.

Indexes Mode
Fuldfør Wario (Mash), Wario (Touch) eller Wario (Twist).

Missions Mode
Fuldfør Wario (Mash), Wario (Touch) eller Wario (Twist).

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...