Dillon's Rolling Western - N3DS

Beskrivelse

I Dillon’s Rolling Western er du noget så usædvanligt som en armadillo-cowboy!

Forfærdelige stenmonstre kaldet Grocks angriber fredelige landsbyer for at gumle de søde Scrogs i sig, og der er kun én armadillo, der er sej nok til at stoppe dem: Ranger Dillon!

Beskyt landsbyen mod de væmmelige Grocks. Byg kanontårne og udkigsposter og bekæmp fjenderne direkte med Dillons skarpe kløer, super-coole rulleangreb og meget mere. Saml mineraler fra grotter til at bygge forsvarsporte med og glem ikke at ransage de oldgamle ruiner efter skatte nu du er i gang.

Dillons eventyr udspiller sig om dagen, aftenen og natten med forskellige udfordringer og opgaver at fuldføre. Om dagen er der ingen Grocks i nærheden, så der har du chancen for at opbygge et godt forsvar omkring landsbyen, samt indsamle roelignende grønsager, scruffles, for at øge antallet af Scrogs. Sørg for at være klar til aftenens angreb…

Når mørket kommer snigende begynder Grocks at kravle frem fra sprækker i jorden og det er nu Dillons opgave at forsvare landsbyen. Grocks bevæger sig mod byen for at lede efter Scrogs at spise, og på vejen vil dine forsvarstårne angribe fjender, som kommer inden for rækkevidde, men det er op til dig at besejre resten af dem med Dillons kampevner.

Om natten er monstrene forsvundet, men der er igen arbejde, der skal gøres. Tjen ekstra penge ved at snakke med figurerne i saloonen og udfør små opgaver for dem, træn dine angrebsevner ved at skifte tøj og helbred helten med et godt måltid mad.

Der er en række forskellige landsbyer at beskytte, hver med forskelligt terræn, Grocks og udfordringer, som du må mestre. Dillon’s Rolling Western giver tower defence-genren en helt ny drejning!

Oplåsninger

Arma-mode

Gennemfør Stage 3 Dag 1 for at få Ancient buckle. Itemet aktiver Arma-mode, som tillader Dillon at blive uovervindelig og give tre dobbelt skade på fjender.

Sal’s Hut kort lokation

Gennemfør spillet og tjen alle 50 stjerner. Du kan se 3D modeller af alle Grocks på denne lokation.

The Old Mission kort lokation

Gennemfør spillet og hav’ mindst $100.000 gemt penge. Du kan kæmpe mod en skjult boss på denne lokation.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...