Disney Magical World - N3DS

Beskriveles

Der venter dig en helt ny verden i Disney Magical World, hvor du skaber din egen avatar og begiver dig ud på et eventyr med over 60 ikoniske Disney-figurer samlet på et sted, og hvor omgivelserne er inspireret af Alice i Eventyrland, Askepot, Aladdin og flere andre.

I Disney Magical World findes uendelige muligheder for at udfolde din fantasi og kreativitet. Med over 1000 genstande til rådighed kan du træne dine færdigheder som designer og skabe hundredvis af personlige outfits, tilbehør og møbler med Disney-tema. Kommende restauratører kan designe og indrette en café fra interiør til menukort, være med til at starte stedet og tjene værdifulde mønter i spillet og hvem ved, måske kommer yndlingsfiguren fra Disneys verden forbi til et måltid? Over caféen kan man trække sig tilbage til sit personlige “My Room”, hvor der er flere muligheder for at indrette sig med genstande og møbler.

Gennem spøgelsesskove og grotter
For dem, der er på jagt efter eventyr, indeholder Disney Magical World mange spændende missioner. Ved at samle og anvende tryllestave med diverse evner kan spilleren kæmpe sig vej gennem spøgelsesskove og grotter. Undervejs på disse spændende ekskursioner er der også mulighed for at hjælpe forskellige Disney-figurer med at finde skjulte genstande.

Byt genstande via Local Play
Med Disney Magical World kan spillere se hinandens byer og caféer, når de udveksler info via Local Play-funktionen, desuden kan de bytte ting med hinanden.

Eventyret fortsætter med Nintendo Zone
Som tillæg til eventyret kan en hel verden baseret på Pirates of the Caribbean købes og downloades som add-on-indhold fra november 2014. Tillægget vil indeholde nye missioner og figurer, inklusive kaptajn Jack Sparrow. Men allerede fra udgivelsen af Disney Magical World er det værd at holde udkig efter en række unikke, gratis genstande såsom kostumer, opskrifter og caféting, der vil være tilgængelige via Nintendo Zone hotspots i Europa. Desuden kan du allerede fra start bruge særlige Disney Magical World AR-kort, som der vil følge mere information om senere.

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...