Freakyforms: Your Creations, Alive! - N3DS

Beskrivelse

Udforsk en farverig verden fyldt med søde og sære væsener, som du selv designer, i Freakyforms: Your Creations, Alive!
I dette spændende spil kan du skabe sære og vidunderlige væsener kaldet formees og lade dem leve på din personlige planet, hvor du derefter kan tage dig en spadseretur for at udforske deres liv. Eller hvorfor ikke bytte og sende dine design til andre spillere via StreetPass og QR-koder?
Skab dine egne formees

Du starter med nemt og hutigt at skabe din allerførste helt egen formee. Det eneste du skal gøre for at skabe et venligt monster, er at lade fantasien få frit løb når du placerer de forskellige kropsdele og farver, du gerne vil bruge, på tegnebordet. Du har også andet værktøj til rådighed, blandt andet en regulator med hvilken du kan justere højden på dit monster, vende rundt på eller krympe forskellige dele af kroppen og meget mere.

Snart har du en flok helt unike væsener, som kan køre, kravle, hoppe, svømme eller flyve gennem verden. Lad fantasien få frit løb og skab en hel flok nye venner. Jo flere formees du har, desto større og mere forunderlig bliver din verden – og desto sjovere bliver det!

Udforsk din verden
Så snart du har fuldført din første formee, kan du begive dig ud i din verden på opdagelsesrejse. Her kan du møde og blive venner med andre væsener, spise dejlig frugt, finde nøgler og dertil passende skattekister, eller til og med udføre missioner, som du får af monstre, du møder. På dine rejser finder du helt sikkert flere dele, tilbehør og scenemateriale, som du kan bruge til at tilpasse landskabet og indbyggerne på din personlige planet.
Hvis din formee spiser noget, mens den udforsker planeten, så lægger den måske et æg! Disse bør du tage med dig i din taske, så du kan udklække dem senere. Æg kan indeholde vidunderlige ting og sager, fx nye mini-spil, nye design eller stabler med mønter, med hvilke du kan købe nye, smarte dele.
På din vej gennem spillet kan du også låse op for Creature Challenges. I denne funktion ser du kun et silhuet som du så skal prøve at matche med alle de dele du har fundet. Held og lykke!

Tag billeder af dine formees
Udover at skabe dine egne monstre, udforske og tilpasse din egen planet, så kan du også tage billeder af dine formees. Prøv at arrangere baggrunden og figurerne for at knipse en god scene i den farverige verden eller brug AR-kortet med spørgsmålstegnet, som fulgte med Nintendo 3DS-konsollen, til at tage et billede af dine mesterværker i den virkelige verden.

Ved at bruge StreetPass og QR-koder kan du dele dine skabelser med andre spillere og til og med modtage formees fra andre! Det eneste du skal gøre er at konvertere det udvalgte væsen til en QR-kode, som du kan dele med andre eller indlæse en QR-kode, som nogen andre har lavet for at få dig en ny figur.

Send, modtag og del
Aktivér StreetPass for automatisk at bytte dine væsener med andre spillere, som du går forbi på gaden. Du kan kontrollere nøjagtig hvad (eller hvem) du vil dele med andre via StreetPass. Dine formees forlader dig dog ikke; vælger du at dele en formee, så vil den fremover stadig være på din planet for at lege med dig og samtidig på magisk vis besøge andre. Du kan udforske formees, som du har modtaget eller tilpasse dem efter din egen smag. Hvem ved hvad du ender op med?

Oplåsninger

Sidste Formee i Friend Album

Optjen alle trofæer.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...