Kirby and the Rainbow Paintbrush - Wii U

Beskrivelse

Rejs ud på et nyt eventyr gennem en smuk modellervoksverden i Kirby and the Rainbow Paintbrush.

Har du magiske fingre? Godt! For så kan du lede Kirby gennem et storslået eventyr i en håndlavet modellervoksverden. Tegn linjer på Wii U GamePad-skærmen for at skabe regnbuefarvede modellervokstove, som Kirby trygt kan følge, eller tryk på Kirby for at angribe fjender eller knuse forhindringer. Transformationerne inkluderer en ubåd, en raket og en tankvogn. I undervandsniveauer har Kirby små svømmebriller på. Hvis han kommer slemt til skade, dukker der modellervoksplaster op på hans hoved.

Kirby passer fantastisk ind i denne smukke modellervoksverden. Stylus og den trykfølsomme skærm fungerer som kontrolpanel, der styrer Kirbys mange transformationer. Den intuitive tegnemekanik er en spirituel arvtager til den vi så i Kirby: Canvas Curse til Nintendo DS, blot er gameplayet videreudbygget og taget i en helt ny retning.

Kirby skal ikke klare hele eventyret alene, for op til tre venner kan tage med som Waddle Dees og hjælpe til. De kan til og med løfte Kirby og bære ham, således at spilleren med Wii U GamePad kan koncentrere sig endnu mere om at tegne streger på den trykfølsomme skærm. Spillet understøtter også amiibo-figurerne Kirby, King Dedede og Meta Knight, som giver Kirby forskellige power-ups, når de indlæses i spillet.

amiibo
Spillet støtter også amiibo-figurene Kirby, King Dedede og Meta Knight som gir Kirby forskjellige power-ups når de leses inn i spillet. Om du bruker Kirby-figuren vil du få ubegrenset med Star Dash, noe som ellers bare kan aktiveres ved å samle 100 stjerner. King Dedede-figuren vil gi Kirby en hatt som gir ham seks helsepoeng i stedet for de fire som Kirby normalt har i spillet. Bruker du Meta Knight-figuren får Kirby en maske som gir ham evnen Fast Dash slik at du lett kan ta deg forbi svakere fiender.

Oplåsninger

Amiibo bonusser
Brugfølgerne Amiibo’er for at få følgerne bonus.

  • Kirby: Kan bruge Star Dash evnen til enhver tid.
  • King Dedede: Får yderligere hit point.
  • Meta Knight: Har større kræfter med Kirby’s Dash angreb.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...