Kirby Star Allies - Switch

Beskrivelse

Den rosa helt er tilbage – i HD – og han er ikke alene!

Kirby er tilbage – og endelig er han at finde på Nintendo Switch-konsollen i HD! Men denne gang er han ikke alene… Rekruttér fjender ved at kaste hjerter på dem og saml et hold med op til fire figurer, eller slå dig sammen med op til tre venner* for at samarbejde i spillet. Rejs gennem Dream Land og kombinér jeres evner for at udføre spektakulære specialangreb og skab nye kræfter!

Et mildt sagt mærkeligt vejr…
Det regner mørke hjerter, og der er noget helt galt i Dream Land! Når et faldende hjerte rammer Kirby, sker der noget uventet… Kirby får evnen til at sprede kærlighed, så han kan rekruttere usandsynlige allierede til at hjælpe sig på sin mission for at bringe freden tilbage til Dream Land.

Gab højt op!
Inhalér genstande og modstandere i klassisk Kirby-stil, og brug dem så til at knuse blokke og fjender! Du kan også kopiere nogle af fjendernes kræfter, hvilket lader dig stjæle deres unikke angreb og evner.

Kombinér kræfter
Rekruttér op til tre fjender som hjælpere ved at kaste hjerter på dem! Kombinér forskellige kopievner for at slippe kraftige angreb løs, løse gåder og tilføre dine våben mere styrke.

Forstærk kopievner med forskellige elementer – som ild, vand og vind – ved at låne dem eller give dem til dine hjælpere. Kombinér fx sten- og ild-evner for at forvandle en figur til en glatsleben curlingsten, som du kan bruge til at knuse vægge, eller miks ild- eller sværd-evner for at skabe et supervarmt sværd, samt meget mere!

Hop om bord på vennetoget
Indimellem har du brug for alle fire teammedlemmer for at udføre imponerende specialangreb. Lav en vennecirkel for at rulle gennem forhindringer, tril gennem banen som et vennetog eller skab en vennebro for at passere over store fordybninger.

Opdag nye kopievner
Bekæmp fjender ved at bruge både splinternye og velkendte kopievner! Slip kreativiteten løs med en kunstners evner eller brug spindelvæv til at fange fjenderne med den nye edderkopevne. Der findes mange kopievner at opdage!

Del glæden!
Med hver sin Joy-Con-kontroller kan op til fire spillere være med når som helst og hvor som helst! Bare rekruttér en allieret i spillet ved at bruge et vennehjerte, og tag så en Joy-Con eller en Nintendo Switch Pro-kontroller for at hoppe direkte ind i handlingen! Åbn nye veje ved at kombinere kopievner og samarbejd for at bekæmpe udfordrende bosser!

Minispilgalskab
Du kan udfordre venner – eller computeren – i hektiske minispil! Skær et træ ned så hurtigt som muligt i minispillet «Chop Champs», eller slå en indkommende meteor væk så hurtigt som muligt i «Star Slam Heroes». Den, som hugger mest træ eller slår meteoren længst bort, vil blive kåret som vinder!

Hjælp dit team!
Hvis dit team bliver skadet i kamp, kan du bruge en amiibo fra Kirby-serien til at hjælpe dem! Du kan benytte en amiibo-figur otte gange per bane til at sørge for, at dit team altid er i topform.

Oplåsninger

Extra Modes

Vind over den sidste boss og se rulleteksterne. Du behøver ikke at fuldføre nogen ekstra baner.

Guest Star ???? Star Allies Go: Fuldfør spillet
The Ultimate Choice: Fuldfør spillet

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...