Pokémon Link: Battle

Beskrivelse

Fang Pokémon via puzzle-spil i Pokémon Link: Battle!

I Pokémon Link: Battle! kæmper du mod Pokémon for at fange dem i hektiske puzzle-spil. Når du fanger en vild Pokémon kaldes det et “link”, og målet i spillet er at linke hver eneste Pokémon!

I den såkaldte Link Box skal du matche mindst tre ens Pokémon enten horisontalt eller vertikalt. Link Box , som er fyldt med Pokémon, befinder sig på den nederste skærm.

Pokémon som dukker op på den øverste skærm, er vilde Pokémon, som du skal kæmpe mod. Du stiller tre Pokémon op på række for at fjerne disse fra Link Box og angribe, hvilket vil reducere den vilde Pokémons HP-måler. Når HP-måleren er tom, kan du linke den vilde Pokémon, som du kæmper imod. Efter en tid vil vilde Pokémon også angribe dig. Når du angribes af en vild Pokémon vil din Link Box miste energi og den vilde Pokémon, du kæmper imod, vil til og med prøve at komme i vejen for dig. Spillet er slut, hvis Link Box bliver tom for energi.

Pokémon Link: Battle! indeholder over 700 Pokémon, inklusive de Pokémon, som debuterede i Pokémon X og Pokémon Y, og alle har fået nyt udseende med smarte og søde ikoner. Mød populære Pokémon som Xerneas, Yveltal og Charizard fordelt på ti hovedzoner med flere niveauer. Hver gang du spiller, er det en helt ny oplevelse!

Spillet har en multiplayerfunktion, som lader fire spillere samarbejde lokalt. Med StreetPass-funktionen kan du udveksle spildata med andre spillere, du passerer på gaden. Dine yndlings-Pokémon vil blive delt med andre, og Pokémon du får fra andre, vil blive dine allierede!

Der er pt. ingen koder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...