Stealth Inc 2: A Game of Clones - Wii U

Beskrivelse

Hjælp klonerne med at flygte fra testlaboratoriet i Stealth Inc 2: A Game of Clones.

I Stealth Inc 2 indtager du rollen som en klon og skal flygte fra et højteknologisk og ondskabsfuldt testlaboratorie. Stealth Inc 2 tester både din hjerne og dine reflekser gennem 60 varierede niveauer knyttet sammen i en sprudlende oververden. Undgå fælder og fjender, gem dig i skyggen for at undgå at blive opdaget og brug en række duppeditter, mens du prøver at flygte.

Fejltagelsen er aldrig mere end et par øjeblikke væk, men en af de få fordele ved at være en klon er, at nederlaget aldrig er permanent. Uden ladeskærme og liv at bekymre dig om, kan du bruge din uundgåelige bortgang til at lære, hvordan du næste gang kommer forbi lasere, dødelige robotter og frygtelige bosser i det ultimativt fjendtlige arbejdsmiljø.

To spillere kan slå sig sammen for at undslippe laboratoriet i co-op-funktionen. Mens én spiller kontrollerer klonen, bruger den anden en række vigtige redskaber på Wii U GamePad for at hjælpe med at beskytte og skjule klonen.

Bliv administrator af dit eget testrum med en fyldig niveauredigeringsfunktion, som lader dig udvikle dine mest ondskabsfulde idéer. Sæt fælder op, vælg hvor du placerer fjender og eksperimentér med niveaudesign nemt og hurtigt med Wii U GamePad. Med det samme du er tilfreds med resultatet kan du dele niveauet med dine venner og derefter udfordre dig selv ved at downloade andre brugerskabte niveauer!

Der er pt. ingen snydekoder eller tips til dette spil.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...