Super Mario 3D World - Wii U

Huma | 28. november 2013 | 0 Kommentarer

Beskrivelse

Rejs med Mario, Luigi og deres venner til Sprixie Kingdom i SUPER MARIO 3D WORLD!

Bowser har kidnappet prinsessen af Sprixie Kingdom, og nu er det op til Mario og hans venner at redde hende, mens de på deres vej sprinter mod flagstangen på de forskellige niveauer! I Sprixie Kingdom skal vores helte overkomme en masse vanskelige forhindringer og fælder: gennemsigtige rør at mase sig igennem, bolde skal sigtes og skydes mod fjender og tog i fuld fart med sideplads på taget! Til tider skal de endda klatre over en mur fuldstændig ligesom en kat! Med lokal multiplayer for fire spillere og special Wii U GamePad-kontroller tilbyder SUPER MARIO 3D WORLD et helt nyt eventyr, der kun er tilgængeligt på Wii U!

Marios lange række af hovedbeklædninger – og specielle egenskaber – øges stadig! Udover klassikere som Tanooki Mario og Boomerang Mario er her flere nye power-ups. Find en Super Bell og forvandl Mario til er klatrende, kradsende kat, tag en Cannon Box på hovedet og fyr projektiler af, eller saml en Double Cherry og skab en hjælpende klon, så du kan angribe dobbelt så hårdt!

Men dette eventyr handler ikke kun om Mario! Luigi, prinsesse Peach og Toad er også med på turen, og de har alle forskellige evner og egenskaber at tilbyde. Mario er den mest afbalancerede af de fire, mens Luigi kan hoppe højest, prinsesse Peach kan svæve over afgrunde og Toad er den hurtigste på landjorden. Vælg den figur, du bedst kan lide og brug de unikke egenskaber til at udforske hvert et hjørne af alle banerne!

Op til fire personer kan spille sammen med den lokale multiplayer-funktion i SUPER MARIO 3D WORLD – I vælger selv, om I vil samarbejde om at komme igennem en bane eller konkurrere om kronen og flest point! Du kan bruge en række forskellige kontroller, så vælg den, der bedst passer til din spillestil.

Led efter nogen af de mange Stamps (frimærker), som er gemt rundt om i Sprixie Kingdom og brug dem i dine beskeder, som du poster direkte fra spillet i Miiverse! Prøv om du kan finde alle Stamps!

Oplåsninger

Luigi Bros. mini-game

  • Gennemfør Verden 1 til 8, derefter tryk på Luigi ikonet i venstre side i bunden på GamePad.
  • Eller du kan have en gemt spil fil fra Super Luigi U.

Tips

Verden 1-2: Uendeligt liv

Gå ind i røret ved starten af banen. Klatre op ad muren for at finde en skildpadde og en power-op blok. Brug en hop for at smadre gennem to lilla blokke på grunden. Der er også en anden skildpadde der nede. Hop på den uden at rører dens skjold. Derefter gå væk fra den til venstre på den og på skjoldet. Hvis det er gjort korrekt, vil den ødelægge blokkende og hoppe frem og tilbage, med den resultat at forskellige liv kan optjenes.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...