Teslagrad - Wii U

Beskrivelse

Kommandér elektromagnetiske kræfter, mens du puzzler dig gennem en ældgammel konspiration i det steampunk-inspirerede platformspil Teslagrad!

Teslagrad holder kortene tæt ved kroppen uden et eneste ord, hverken via tekst eller dialog, gennem hele spillet. Du starter i en regnfuld by som en lille navnløs gut – en Teslamancer – som kan manipulere tvillingekræfterne elektricitet og magnetisme. Som den sidste af din slags skal du udforske den mystiske storby og til sidst finde Tesla Tower for at opdage en frygtelig sandhed om en tyrannisk konge, der engang herskede over landet.

Mens du rejser gennem denne arkaiske, Europa-inspirerede verden, skal du både undgå og tæve dens farlige indbyggere, samtidig med at du spiller med de mentale muskler. Løs finurlige puzzle-spil med dine kræfter og manipulér omgivelserne, blandt andet ved at veksle mellem positiv og negativ ladning af blokke og platforme for at åbne op for nye veje og områder. Modsat polarisation gør at målene tiltrækkes af hinanden, men ens polarisation gør at de frastøder hinanden. Giv dig selv en bestemt polarisation for at køre på statisk energi, svæve fra side til side eller prøv at komme igennem spruttende elektriske barrierer designet til at give dig stød! Polarisér småkryb i din nærhed og send dem ud for at påvirke objekter, du ellers ikke kunne nå. Inden du når den første af de tunge industribosser, vil dine elektromagnetiske færdigheder føles helt naturlige!

Fortsæt videre og saml nye genstande op, som giver dig flere kræfter, blandt andet teleportering over korte distancer, og jag de undvigende tekstruller, som måske kan indeholde nøglen til fremtidige hændelser. Senere puzzle-spil opnår helt utrolige sværhedsgrader og du må igennem mangt og meget afprøvelse og forfejling for at komme gennem tårnet, især da fælder og væsener vil gøre det af med dig med bare en enkelt træffer! Knivskarp intuition og urokkelig logik er som sværd og skjold på dette dunkle og mystiske sted.

Over 100 niveauer bestående af retroinspireret 2D-platformspil sat i en ulineær verden fyldt med Machiavellianske puzzle-spil, vil strække dine mentale og fysiske reflekser til det yderste i Teslagrad!

Oplåsninger

Ægte Afslutning

Saml alle 36 skriftruller og gennemfør spillet

New Game+ mode

Load en kompelt gemt fil med alle 36 skriftruller samlet. Start en ny session for at have alle tidligere genstande låst op.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...