The Legend of Zelda: Skyward Sword - Wii

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Wii

Beskrivelse

Et af de mest sagnomspundne spil i historien når nye højder. The Legend of Zelda: Skyward Sword rusker op i eventyrspilverdenen og markerer et vendepunkt i serien. Ved hjælp af Wii MotionPlus-teknologien har spillet den mest intuitive spilkontrol i serien til dato. Med absolut bevægelseskontrol synkroniseres dine handlinger komplet med Links handlinger og I bliver ét i den forunderlige eventyrverden. The Legend of Zelda: Skyward Sword opviser de mest realistiske sværdkampe i noget spil til dato, hvor hvert sammenstød viser sig at være en udfordring for både hjerne og muskler. Wii MotionPlus-teknologien overfører helt præcist vinklen af hvert eneste slag med sværdet, hvilket effektivt lægger Links sværd direkte i hånden på spilleren. Grundig analyse af fjendtlige angreb og forsvarsmekanismer og gennemtænkte modangreb med præcise sving med sværdet giver en fantastisk tilfredsstillende spiloplevelse, som blander puzzle-løsning med et nyt og helt unikt kampsystem. Oplev en omfattende verden med mange lag, der sømløst blander højtflyvende udforskning i skyerne med intensivt eventyr på jorden, hvor grænsen mellem hovedverdenen og de traditionelle Zelda-grotter udviskes. Link svæver gennem skyerne på ryggen af en nobel fugl og dykker ned til kontinentet under skyerne på en episk færd, som lægger grunden for begivenhederne i det kritikerroste The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Vær parat til at løse de mest udspekulerede puzzle-opgaver, som kun The Legend of Zelda kan levere. Udforskning af skove, vulkaner og ørkner kræver, at du kan tænke, mens du er på benene, så du kan løse gåder, overkomme forhindringer og undgå dødelige fælder. Når du endelig finder vej til hver af de underjordiske grotter, mødes du af endnu flere puzzle-opgaver, bevogtet af djævelske fjender. The Legend of Zelda: Skyward Sword omskriver hele den traditionelle Zelda-struktur og præsenterer et helt arsenal af genstande, opgraderinger og præmier, som aldrig er set før i serien. Gennem eventyret ledes spilleren ind i, ud af og tilbage til grotter og områder, de allerede har gennemført. Hen ad vejen indsamler Link en lang liste af særlige genstande og ressourcer, som kan bruges til at opgradere mange af hans våben og hans udstyr.

Gratitude Crystal belønninger

Gratitude Crytals kan fås ved Gratitude foresprøgelser lavt af byboere. Der er også få af dem i himmelen. Når man har fundet nogle af dem skal de bringes til Batreaux og hun vil belønne dig efter antallet du har bragt hende. Dette er den eneste måde at få en større pung.

2 Gold Rupees – Find 70 Gratitude Crystals
Big Wallet og Cursed Medal (kan holde 1,000 Rupees) – Find 30 Gratitude Crystals
Giant Wallet (kan holde 5,000 Rupees) – Find 50 Gratitude Crystals
Gold Rupee – Find 40 Gratitude Crystals
Piece of Heart – Find 10 Gratitude Crystals
The Medium Wallet (kan holde 500 Rupees) – Find 5 Gratitude Crystals
Tycoon Wallet (kan holde 9,000 Rupees) – Find 80 Gratitude Crystals

Thunder Dragon’s Lightning Round belønninger

I Thunder Dragon’s Lighting Round skal du kæmpe en serie på 12 kampe. Ved hver sejr vil der blive givet en belønning.

100 Rupees – Vind 3 kampe
2,000 Rupees – Vind 9 kampe
20 Rupees – Vind 1 kampe
3 Rare Treasures – Vind 10 kampe
3,000 Rupees – Vind 11 kampe
300 Rupees – Vind 5 kampe
500 Rupees – Vind 7 kampe
9,900 Rupees – Vind 12 kampe
Hylian Shield (Hvis din taske eller lager er fyldt eller at du allerede har fundet en Hylian Shield, er belønning 1,000 Rupees) – Vind 8 kampe
Piece of Heart (Derefter er det 200 Rupees) – Vind 4 kampe
Rare Treasure (tilfældig) – Vind 6 kampe
Small Treasure (tilfældig) – Vind 2 kampe

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...