Wario Ware: D.I.Y - NDS

Beskrivelse

Spillet indeholder over 90 helt nye mikro-spil, hvor rappe reflekser er en fordel og forkærlighed for det latterlige et krav, når du stilles opgaver som fx at mase dåser, trykke tandpasta ud og pille næse – på andre end dig selv!

Han er en skør fyr med overskæg, men en skør fyr, der har forsynet os med nogle fantastiske mikro-spil gennem årene. Og nu er Wario – som der selvfølgelig er tale om – tilbage med WarioWare D.I.Y., det seneste i samlingen af afsindigt skæve mikro-spil. Denne gang dog med det sjove tiltag, at du også selv kan skabe mikro-spil! Det forklarer hermed den del af spillets titel, der hedder D.I.Y., som står for det engelske Do It Yourself…

Det er spillets gør-det-selv-del, der virkelig adskiller det fra tidligere spiltitler. Har du en indre spiludvikler eller sjove idéer, du kunne tænke dig at teste a la WarioWare, så er det nu du har chancen! Spillet lærer dig alt, du behøver at vide for at lave dine egne mikro-spil.

Mulighederne er uendelige, men med et enkelt udgangspunkt. Du skal bruge en baggrund, nogle objekter og musik samt lydeffekter. Spillet indeholder interaktive øvelser, der trin for trin lærer dig, hvordan du udfører dine idéer – og der findes nærmest ingen grænser for kreativitetens udfoldelse, først du er i gang. Og selvfølgelig er du ikke den eneste, der skal have glæde af dine spil. Derfor findes der et væld af måder, du kan sprede resultaterne fra dit kreative sind på. Du kan dele dine mikro-spil med venner og familie via den lokale trådløse forbindelse mellem Nintendo DS-systemerne, eller du kan dele dem med andre spillere via Nintendo Wi-Fi Connection, når I har udvekslet Friend Codes. Via Nintendo Wi-Fi Connection kan du ligeledes downloade flere mikro-spil udgivet løbende af Nintendo eller deltage i konkurrencer med dine egne mikro-spil! Vinderspillene vil kunne downloades via Nintendo Wi-Fi Connection.

Du kan også tage din Wii-konsol med i legen ved at downloade WarioWare D.I.Y. Showcase fra WiiWare, så får du adgang til endnu 70+originale mikro-spil og desuden kan du da se dine kreationer fra Nintendo DS på tv-skærmen ved at overføre dem til Wii. Der er så mange muligheder, at du vil være underholdt og kan holde dig kreativ i månedsvis i selskab med WarioWare D.I.Y.!

Blenders

Du kan låse op for nye karaktere til din blender per dag. Når de fem karaktere-blenders er låst op (efter fem dage), så løs følgerne opgaver for at få den pågældende blender.

Diamond Software: Shuffle: Spil alle 90 pre-loaded spil mindst en gang for de respektive blender.
Diamond Software: Ultra Hard: Få 30 point i Diamond Software: Shuffle.
Mix All: Mirror: Få 15 point i Diamond Software: Ultra Hard.
Mix All: Shuffle: Få 15 point i Diamond Software: Ultra Hard.
Mix All: Ultra Hard: Få 15 point i Diamond Software: Ultra Hard.

Design ændringer til DIY spilhylde

Luk op for alle tre “Mix All” blenders. Hver DIY hylde blender kan spilles med fem karakter skabeloner.

Comic MakerMatic

Gennemfør “Making Comics” tutorial i D.I.Y. 101.

Record MakerMatic

Gennemfør”Making Records” tutorial i D.I.Y. 101.

Assembly Dojo

Gennemfør alle D.I.Y. 101 tutorialer.

×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...