Pokémon Bank - N3DS

Pokémon Bank - N3DS

Beskrivelse

Sæt trygt dine Pokémon i Pokémon Bank.

Pokémon Bank er et slags lagerprogram, der kun kan erhverves gennem Nintendo eShop og som kun fungerer sammen med Pokémon X og Pokémon Y. Det fungerer således, at du uploader dine Pokémon på internettet og gemmer dem dér. Når du skal bruge Pokémon Bank skal din Nintendo 3DS-konsol altså være tilkoblet internettet. Bare du befinder dig i nærheden af et trådløst netværk kan du uploade og downloade Pokémoner i Pokémon Bank så meget du vil.

Pokémon Bank har plads til hele 3000 Pokémoner, så der er ikke stor risiko for, at pladsen slipper op! Heldigvis er Pokémon Bank udstyret med en fleksibel søgefunktion, så du nemt og hurtigt kan finde den eller de Pokémon, du leder efter.

Hvis du er den type, der gerne spiller flere Pokémon-spil samtidig, altså både Pokémon X og Pokémon Y, vil du kunne uploade og hente Pokémon både fra og til Pokémon Bank i begge dine Pokémon-spil!

Dette er en enorm forbedring sammenlignet med tidligere titler og kommer til at spare dig for rigtig meget tid. Derudover behøver du ikke have to Nintendo 3DS-konsoller til rådighed for overførsler mellem Pokémon X og Pokémon Y.

Pokémon Bank er en onlinetjeneste, hvor der opkræves en årsafgift, der er med til at sikre stabile og trygge servere som alle verdens Pokémon vil ligge gemt på.

Selvfølgelig kan du også gemme mange Pokémon direkte på Pokémon X- og Pokémon Y-spilkortene, men er du en træner, der elsker at samle og fortsætter med at bruge Pokémon fra ældre spil, så anbefaler vi helt klart Pokémon Bank. Hvis du er i tvivl om, om tjenesten er pengene værd, så er det selvfølgelig også muligt at prøve Pokémon Bank gratis i en begrænset periode (frem til 14. Marts 2014), så du selv kan vurdere om det er noget for dig!

Form Changes og Hold Items
Du er måske stødt på figurer rundt om i Kalos, der spørger dig om legendariske Pokémon som Genesect og Kyurem? Der er flere figurer, som vil give dig de specielle Hold Items der kræves for at kunne Form Change nogen af dine Pokémon, fx Shaymins Gracidea Flower, eller lære Keldeo og Meloetta deres signaturmanøvrer, som udløser Form Changes. Dette kræver naturligvis at du overfører disse legendariske Pokémon fra de tidligere spil og viser dem frem til figurerne, som spørger efter dem. Kan du finde dem alle sammen?

Poké Transporter
Når du har downloadet Pokémon Bank vil du også kunne downloade ekstraapplikationen Poké Transporter. Med denne applikation kan du overføre Pokémon fra de fire spil Pokémon Black Version, Pokémon Black Version 2, Pokémon White Version og Pokémon White Version 2.

Mød Brigette
Brigette (værten fra Pokémon Box i Ruby og Sapphire) vedligeholder Pokémon Bank servicen. Hun giver spilleren 100 Poké Miles når Pokémoner bliver deponeret i Pokémon Bank, dog kan spillere også modtage belønninger i form af Battle Points istedet. Poké Miles belønnes i den tid pokémon har været i Banken. Man får mere Poké Miles hvis flere pokémoner er i Banken. Både Poké Miles og Battle Points bliver sendt til Pokémon X og Y ved brug af Pokémon Link i spillet.

Kompatibilitet

Da der kommer nye spil i serien, betyder det at der kan være kompatibilitets problemer hvis man ikke har den seneste version af Pokémon Bank.

Version 1.0: Pokémon X og Pokémon Y.
Version 1.2 og frem: Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire.

Wi-Fi Events

Nintendo_Network_(Logo)50x65 Ligesom til hovedserien, er der også events pokémoner man kan få. Disse kan dog kun overføres til Pokémon X og Pokémon Y, da Pokémon Bank ikke er bagud kompatibel. For at få Celebi til dit spil, skal du gå til dit spils hovedmenu og vælge Pokémon Link.

Celebi

Release dato:
JP version: 25. December 2013 til 27. September 2014
US version: 27. December 2013 til 30. September 2014
EU version: 27. December 2013 til 30. September 2014

Du får denne Celebi når du enten indsætter eller henter Pokémoner i Pokémon Bank. Den kan fås i enten i prøvetiden eller betalt den årlige gebyr. Celebi har den event eksklusive angreb Hold Back der fungere på samme måde som False Swipe.

Kombitable spil: Pokémon X og Pokémon Y

OT: Din
ID: Din
Ability: Natural Cure
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Pokémon Bank
Fanget i Lv. 10
Recover
Heal Bell
Hold Back
Safeguard
Johto Startere med Hidden Abilities

Release dato:
JP version: 27. Februar 2015 til 30. November 2015
US version: 27. Februar 2015 til 30. November 2015
EU version: 27. Februar 2015 til 30. November 2015

Du får Meganium, Typhlosion & Feraligatr med Hidden Ability når du enten indsætter eller henter Pokémoner i Pokémon Bank. Den kan fås i enten i prøvetiden eller betalt den årlige gebyr. Celebi har den event eksklusive angreb Hold Back der fungere på samme måde som False Swipe.

Kombitable spil: Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire

OT: Din
ID: Din
Ability: Leaf Guard
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Pokémon Link
Fanget i Lv. 50
Solar Beam
Sunny Day
Synthesis
Body Slam
OT: Din
ID: Din
Ability: Flash Fire
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Pokémon Link
Fanget i Lv. 50
Overheat
Flame Wheel
Flame Charge
Swift
OT: Din
ID: Din
Ability: Sheer Force
Hold Item: Ingen
Hvilket som helst Natur.
Dato for modtagelse
Pokémon Bank
Fanget i Lv. 50
Ice Punch
Crunch
Waterfall
Screech
×

Der er endnu ingen kommentarer - du kan blive den første :)

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...