Pokémon SoulSilver - NDS

Pokémon SoulSilver - NDS

Beskrivelse: I over et årti har millioner af Pokémon-fans trænet Pokémon i deres spil. Pokémon-trænere kan tage træningen nogle skridt videre med Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version samt det medfølgende tilbehør Pokéwalker.

Pokéwalker er en skridttæller med særlige egenskaber, der kun fungerer med de nye Pokémon-spil. Jo mere du går i virkeligheden, jo flere erfaringspoint får dine Pokémon og desuden styrkes jeres venskab. Ud over at det er muligt at overføre data mellem Nintendo DS-systemet og Pokéwalker, er det også muligt at overføre information mellem to Pokéwalkers ved hjælp af infrarøde signaler.

Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version introducerer den underskønne Johto-region til en helt ny generation af Pokémon-fans, da dette område ikke har været tilgængeligt i noget Pokémon-spil siden 2001. For ældre Pokémon-trænere betyder spillet et kært gensyn, der takket være Nintendo DS er blevet grundigt opgraderet. Touch-screenen udnyttes klart mere end i tidligere titler, hvilket gør det nemt at navigere i det nye Pokédex eller i menuerne, og du kan vælge en af dine Pokémon til at følge dig, også uden for kampene.

Glitch; Trading:
Når du skal trade med en anden person, først skal du have Wi-Fi, så går du under i Pokemon Centret, snakker med den midterste dame, så skal du save og alt det der, så får du lov at gå ind i rummet (Husk at tage en Pokemon med ind som du ikke har brug for da du mister den måske eller det gøre den anden person) Der efter connecter du. Nu hvor du er inde skal den ene person create en trade, der efter kommer i ind og trade, nu vælger du en Pokémon og den anden vælger sin Pokémon. Så klikker i begge to ja og så flyver de afsted, nu hvor de 2 kan ses på skærmen, skal den andens Wi-Fi så stopper (Anbefales at gå ud hvor dit netværk ikke rækker mere). Nu slukker du og tænder spillet igen. Nu står du ude foran hende damen, så er enten din eller den andens Pokemon forsvundet og erstattet med din.

National Dex:
Vind over Elite Four en gang og tag til S.S Aqua skib i Olivine City for at få National Dex.

Stjerner for farver til din træner kort:
De følgerne opgaver kan løses i tilfældig rækkefølge, uden nogen hensynstagen til en særlig event i forbindelse med farverne. Stjerner bliver tilføjet i hver event. – Vind over Elite Four. – Vis alle 5 Gold Leafs til Hibiki. – Fang alle 493 Pokemoner (inkludere ikke event-only Pokemoner). – Vind over Red. – Vind 100 gange i træk i Battle Tower. –

Black Card: Skaf 5 Stjerner.
Blue Card: Skaf 1 Stjerne.
Bronze Card: Skaf 2 Stjerner.
Gold Card: Skaf 4 Stjerner.
Silver Card: Skaf 3 Stjerner.

Mewtwo: (National Dex: #150 | Johto Dex: #254)
Du kan fange en Mewtwo, en klon af pokemoen Mew. Du fanger Mewtwo i Cerulean Cave ligesom man kunnet i Rød, Blå, Grøn (japansk version) og Gul version.

Articuno, Zapdos og Moltres: (National Dex: #144, #145 og #146 | Johto Dex: #240, #241 og #242)
Disse legendariske fugle pokemoner kan fanges i både HS og SS versioner. Du finder Articuno hvis du tager til Seafoam Islands (ligger i Kanto Region), den vil være i lvl 50 når du møder den. Du finder Zapdos hvis du tager til Rute 10 v/ Power Plant (ligger i Kanto Region), den vil ligeledes være i lvl 50. Du finder Moltres hvis du tager til Mt. Silver (ligger i Johto Region), også den vil være i lvl 50.

Latios: (National Dex: #381)
I SoulSilver kan du kun fange Latios. Latios kan kun fanges frit i Kanto Regionen, men husk at den kan flytte hvornår det skal være, så man kan ikke altid være lige heldig at møde den. Dog kan du se hvor den er på nuværende tidspunkt (med fare for at den flytter sig igen når du enten bruger Fly eller skifter rute) kan du se efter den i din Kort i PokeGear. Hvis du vil have Latias i SS skal du enten bytte den fra HG eller vente på en Enigma Stone Event (Se under Event Pokemoner).

Kyogre og Groudon: (National Dex: #382 og #383)
Der er forskel på hvilket af de 2 pokemoner Kyogre og Groudon du kan fange i HG og SS ligesom med Latias og Latios kan du kun finde Groudon i SoulSilver og Kyogre i HeartGold versioner. Du kan finde Kyogre og Groudon i samme bygning – Hidden Tower, men kun en af dem vil være der alt efter hvilket version du har. Hvis du vil have dem begge skal du bytte den ene over i den anden version af spillet. Før du kan finde dem skal du have itemet Blue Orb i HeartGold for at møde Kyogre og i SoulSilver skal man have itemet Red Orb. For at få Blue Orb i HG skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon. For at få Red Orb i SS skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon.

Rayquaza: (National Dex: #384)
Rayquaza kan fanges i både HG og SS, dog kun hvis du har både Groudon og Kyogre og have itemet Jade Orb.. Fang både Kyogre og Groudon, byt den ene over i hvilket som helst af HG eller SS version, og sæt dem ind i din Party, tag så til Hidden Tower igen og du vil nu kunne møde Rayquaza. For at få Jade Orb skal du vise Prof. Oak Kyogre og Groudon.

Lugia: (National Dex: #249 | Johto Dex: #252)
I SS kan du allerede fange Lugia så snart du har vundet over Kimono pigerne (Elm vil fortælle dog om det når du har snakket med ham efter at have fået den 8. emblem) samt har Key Itemet Silver Wing. Du får Silver Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Whirl Islands ind til du støder på en mand der står i vejen, du viser ham Silver Wing og han lader dig passere, når du kommer til hulen vil pigerne være der og de vil udføre en ritual til at fremkalde Lugia, du kan nu møde Lugia, den vil være i lvl 45.

I HeartGold kan du også fange Lugia, men på andet måde end i SS, i HG får du Silver Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Whirl Islands, men denne gang vil Lugia være i lvl 70.

Ho-oh: (National Dex: #250 | Johto Dex: #253)
I HG kan du allerede fange Ho-oh så snart du har vundet over Kimono pigerne (når du har vist Elm de 8. emblemer) samt at du har Key itemet Rainbow Wing. Du får Rainbow Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Bell Tower og fortsætter helt op til toppen til du ser Ho-oh. Ho-oh vil være i lvl 45.

I SoulSilver kan du også fange Ho-oh, men på andet måde end i HG, i SS får du Rainbow Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Bell Tower, men denne gang vil Ho-oh være i lvl 70.

Dialga, Palkia & Giratina: (National Dex: #483, #484 & #487)

Hvis du flytter din special Arceus fra den 12. film over i HG eller SS, vil du kunne få enten Dialga, Palkia eller Giratina (de har alle have en særlig Orbs inkluderet) i lvl 1. Ægget kan findes i Sinjoh Ruins, hvis du har Arceus i dit team. Du vil derefter møde Cynthia som vil fortælle dig at Arceus har en særlige evne, nemlig at kunne skabe en pokemon. Du får så 3 muligheder, men vælg omhyggeligt.

Suicune: (National Dex: #245 | Johto Dex: #245)
Suicune er den eneste af de 3 legendariske kattedyr der ikke strejfer omkring i Johto. På din eventyr i Johto vil du støde på Suicune flere gange før du kan kæmpe/fange den. Den sidste sted den vil være, er på Rute 25 når du har sendt Misty tilbage til hendes Styrkecenter. Skulle det ske at du vinder over Suicune eller ikke fanger den. Vil den kunne fanges i Burnt Tower når du har vundet over Elite Four. Suicune vil være i lvl 40.

Raikou & Entei: (National Dex: #243 & #244 | Johto Dex: #243 & #244)
Raikou ig Entei er de 2 eneste kattedyr der strejfer rundt omkring i Johto regionen. Ved at bruge din PokeGear’s kort, kan du hurtigt finde dem, husk at de flytter sig hvergang (for det meste) når du går fra den ene rute til den anden. Både Raikou og Entei vil være i lvl 40.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til SoulSilver og HeartGold versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
I Pokemon SoulSilver og Pokemon HeartGold har du allerede Mystery Gift, så du skal blot gå til hovedmenuen og vælge Mystery Gift vælg Receive Gift -> Get via Nintendo WFC du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

Yellow Forest:
Fang Pikachu’er med forskellige angreb som de normalt ikke ville kunne lære feks. Fly i PokéWalker.
Release dato:
JP version: 18. september 2009 til 10. november 2009.  Afsluttet
JP version: 16. februar 2010 til 28. februar 2010. Afsluttet
US version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet
EU version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Yellow Forest som du så kan bruge til din PokéWalker, du vil så opdage at den har åbnet op for et nyt område i Walkeren, i den nye område vil du kunne fange Pikachu’er som normalt ikke ville kunne lære Surf, Fly og nogle andre angreb som den normalt ikke kan lære.

Winner’s Path:
Fang pokemoner som normalt ikke kan lære angreb som de aldrig kan lære på den normale måde.
Release dato:
JP version: 13. januar 2010 til 27. januar 2010.  Afsluttet
US version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet
EU version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Winner’s Path som du kan til at lukke området Winner’s Path med i din PokeWalker. I den nye område kan du fange pokemoner som har angreb som de normalt ikke ville kunne lære i spillet. Man kan fange følgerne pokemoner: Beldum har angrebet Zen Headbutt og holder itemet Shuca Berry, Munchlax har angrebet Selfdestruct og holder itemet Leftovers, Horsea har angrebet Muddy Water og holder itemet Dragon Scale, Duskull har angrebet Imprison og holder itemet Reaper Cloth, Magikarp har angrebet Bounce og holder itemet Wacan Berry og Bronzor har angrebet Trick Room og holder itemet Occa Berry.

10th Anniversary Mew:
Få en Mew.
Release dato:
JP version: 11. november 2009 til 23. november 2009. Afsluttet
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet
EU version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet

I mange år har fans værdsat og vist deres kærlighed for Pokémon på en forbløffende vedholdende måde. Nu uddeler Nintendo en sjælden godbid som tak. I en begrænset periode kan du få fat i den sjældne Pokémon Mew, en Psychic-type! Du kan downloade Mew til Pokémon HeartGold og SoulSilver Version via Nintendo Wi-Fi Connection. I starten troede folk, at der kun fandtes 150 Pokémon. Mew var oprindelig en hemmelig Pokémon, og er #151 i National Dex. Nu er det sjældent, at Mew har været tilgængelig. Dette er altså en mulighed, som man ikke får specielt ofte, så ikke gå glip af den!
Denne Mew er interessant på en række måder. Først og fremmest er den kun level 5, og den kan kun normal-angrebet Pound, ikke noget andet. Med andre ord er Mew helt “blank” – du kan træne den, akkurat som du har lyst til. Den kommer også i en Cherish Ball og har en Premier Ribbon, hvilket er tegn på, at du har fået Mew via en særlig event.

Enigma Stone:
Fang enten Latias eller Latios.
Release dato:
JP version: 27. november 2009 til 11. januar 2010 Afsluttet
US version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet
EU version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet

Dette er den 3. WiFi event til HG og SS som giver dig en nøgle item: Enigma Stone. Når du tager itemet med til Pewter City Museum og viser den til en fyr som du får forssiler af, han vil opdage at det er en Soul Dew. Kort efter, kommer Steven Stone ogfortæller dig at det indeholder sjæle af Latios og Latias. Når du forlader, vil enten Latios eller Latias ankomme og kæmpe mod dig afhængig af hvilket version du har. De vil være i lvl 40.

Latias: SoulSilver
Latios: HeatGold

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi og luk op for Edge of Night Sky Jirachi i din PokeWalker
Release dato:
JP version: Ingen dato på om HGSS har haft denne event i japan,
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Phantom Champion Zoroark – Scizor:
Få en Special Scizor via Wi-Fi event.
Release dato:
JP version: 18. juni 2010 til 14. juli 2010 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Scizor kan kun fås i HGSS spillende via Wi-Fi, denne Scizor vil være i lvl 50 og ikke kende nogen special angreb eller åbne nogen event i selve spillet.

Phantom Champion Zoroark – Ash’s Pikachu:
Få Ash’s Pikachu.
Release dato:
JP version: 15. juli 2010 til 10. august 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Pikachu er baseret på Ash’s Pikachu fra Anime serien. Pikachu vil når du modtager den være i lvl 50 og holde itemet Light Ball, udover det vil den også have angrebne, Volt Tackle, Iron Tail, Quick Attack og Thunderbolt. Pikachu lukker ikke nogen event op i spillet.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

510 Kommentarer til "Pokémon SoulSilver - NDS"

 1. Cramer siger:

  Hvordan for man sat wifi op der står altid kun en support kode hjælp mig pl

 2. hjalte siger:

  er der nogle der ved hvordan man kommer til 4. badge

 3. malte siger:

  hvor er rute 25

 4. casper siger:

  hvordan kommer man til lugia i whirl island. og hvor er ham manden

 5. casper siger:

  ups

 6. casper siger:

  alle sammen jer der har en lugia latios suicune o.s.v der gerne vil have flere. sæt den pokemon du vil have flere af den set den i day care med en ditto af modsat køn den former sig jo til den du vil have flere af. selv tak på forhånd. er det ikke rigtigt huma.

 7. casper siger:

  alle sammen jer der har en lugia latios suicune o.s.v der gerne vil have flere. sæt den pokemon du vil have flere af den set den i day care med en ditto af modsat køn den former sig jo til den du vil have flere af. selv tak på forhånd. er det ikke rigtigt huma

 8. pokemon siger:

  det der oppe hved dialga palkia og girantina hvad mener de med at man skal bruge en special arceus er det en shiny arceus man skal bruge

 9. bjørnen siger:

  er der nogen der ved hvordan man kommer til 7 badges der står en mand i vejen

 10. Gin_Sakura siger:

  Hjælp..
  Jeg vil rigtig gerne have entei som man kan få som event lige nu, men når jeg går ind i mystery gift og siger modtag får jeg ikke noget som helst. Hvad skal jeg gøre?

 11. cody siger:

  nogen som ved hvem red er alle må svare

 12. jacob siger:

  hjælp huma jeg kan ikke finde den man der er i whirl island.

 13. Pichu siger:

  hvor finder man jirachi jeg snarker om soul silver alle må svare

 14. Pichu siger:

  kan man få celebi pokemon soul silver og hvids man kan hvor finder man den så alle må svare

  • Huma siger:

   Man kan kun få Celebi via events. Og indtil videre har den kun været ude som Wireless event i Danmark enkelt gang, og den er er afsluttet for længe siden.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...