Pokémon SoulSilver - NDS

Pokémon SoulSilver - NDS

Beskrivelse: I over et årti har millioner af Pokémon-fans trænet Pokémon i deres spil. Pokémon-trænere kan tage træningen nogle skridt videre med Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version samt det medfølgende tilbehør Pokéwalker.

Pokéwalker er en skridttæller med særlige egenskaber, der kun fungerer med de nye Pokémon-spil. Jo mere du går i virkeligheden, jo flere erfaringspoint får dine Pokémon og desuden styrkes jeres venskab. Ud over at det er muligt at overføre data mellem Nintendo DS-systemet og Pokéwalker, er det også muligt at overføre information mellem to Pokéwalkers ved hjælp af infrarøde signaler.

Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version introducerer den underskønne Johto-region til en helt ny generation af Pokémon-fans, da dette område ikke har været tilgængeligt i noget Pokémon-spil siden 2001. For ældre Pokémon-trænere betyder spillet et kært gensyn, der takket være Nintendo DS er blevet grundigt opgraderet. Touch-screenen udnyttes klart mere end i tidligere titler, hvilket gør det nemt at navigere i det nye Pokédex eller i menuerne, og du kan vælge en af dine Pokémon til at følge dig, også uden for kampene.

Glitch; Trading:
Når du skal trade med en anden person, først skal du have Wi-Fi, så går du under i Pokemon Centret, snakker med den midterste dame, så skal du save og alt det der, så får du lov at gå ind i rummet (Husk at tage en Pokemon med ind som du ikke har brug for da du mister den måske eller det gøre den anden person) Der efter connecter du. Nu hvor du er inde skal den ene person create en trade, der efter kommer i ind og trade, nu vælger du en Pokémon og den anden vælger sin Pokémon. Så klikker i begge to ja og så flyver de afsted, nu hvor de 2 kan ses på skærmen, skal den andens Wi-Fi så stopper (Anbefales at gå ud hvor dit netværk ikke rækker mere). Nu slukker du og tænder spillet igen. Nu står du ude foran hende damen, så er enten din eller den andens Pokemon forsvundet og erstattet med din.

National Dex:
Vind over Elite Four en gang og tag til S.S Aqua skib i Olivine City for at få National Dex.

Stjerner for farver til din træner kort:
De følgerne opgaver kan løses i tilfældig rækkefølge, uden nogen hensynstagen til en særlig event i forbindelse med farverne. Stjerner bliver tilføjet i hver event. – Vind over Elite Four. – Vis alle 5 Gold Leafs til Hibiki. – Fang alle 493 Pokemoner (inkludere ikke event-only Pokemoner). – Vind over Red. – Vind 100 gange i træk i Battle Tower. –

Black Card: Skaf 5 Stjerner.
Blue Card: Skaf 1 Stjerne.
Bronze Card: Skaf 2 Stjerner.
Gold Card: Skaf 4 Stjerner.
Silver Card: Skaf 3 Stjerner.

Mewtwo: (National Dex: #150 | Johto Dex: #254)
Du kan fange en Mewtwo, en klon af pokemoen Mew. Du fanger Mewtwo i Cerulean Cave ligesom man kunnet i Rød, Blå, Grøn (japansk version) og Gul version.

Articuno, Zapdos og Moltres: (National Dex: #144, #145 og #146 | Johto Dex: #240, #241 og #242)
Disse legendariske fugle pokemoner kan fanges i både HS og SS versioner. Du finder Articuno hvis du tager til Seafoam Islands (ligger i Kanto Region), den vil være i lvl 50 når du møder den. Du finder Zapdos hvis du tager til Rute 10 v/ Power Plant (ligger i Kanto Region), den vil ligeledes være i lvl 50. Du finder Moltres hvis du tager til Mt. Silver (ligger i Johto Region), også den vil være i lvl 50.

Latios: (National Dex: #381)
I SoulSilver kan du kun fange Latios. Latios kan kun fanges frit i Kanto Regionen, men husk at den kan flytte hvornår det skal være, så man kan ikke altid være lige heldig at møde den. Dog kan du se hvor den er på nuværende tidspunkt (med fare for at den flytter sig igen når du enten bruger Fly eller skifter rute) kan du se efter den i din Kort i PokeGear. Hvis du vil have Latias i SS skal du enten bytte den fra HG eller vente på en Enigma Stone Event (Se under Event Pokemoner).

Kyogre og Groudon: (National Dex: #382 og #383)
Der er forskel på hvilket af de 2 pokemoner Kyogre og Groudon du kan fange i HG og SS ligesom med Latias og Latios kan du kun finde Groudon i SoulSilver og Kyogre i HeartGold versioner. Du kan finde Kyogre og Groudon i samme bygning – Hidden Tower, men kun en af dem vil være der alt efter hvilket version du har. Hvis du vil have dem begge skal du bytte den ene over i den anden version af spillet. Før du kan finde dem skal du have itemet Blue Orb i HeartGold for at møde Kyogre og i SoulSilver skal man have itemet Red Orb. For at få Blue Orb i HG skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon. For at få Red Orb i SS skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon.

Rayquaza: (National Dex: #384)
Rayquaza kan fanges i både HG og SS, dog kun hvis du har både Groudon og Kyogre og have itemet Jade Orb.. Fang både Kyogre og Groudon, byt den ene over i hvilket som helst af HG eller SS version, og sæt dem ind i din Party, tag så til Hidden Tower igen og du vil nu kunne møde Rayquaza. For at få Jade Orb skal du vise Prof. Oak Kyogre og Groudon.

Lugia: (National Dex: #249 | Johto Dex: #252)
I SS kan du allerede fange Lugia så snart du har vundet over Kimono pigerne (Elm vil fortælle dog om det når du har snakket med ham efter at have fået den 8. emblem) samt har Key Itemet Silver Wing. Du får Silver Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Whirl Islands ind til du støder på en mand der står i vejen, du viser ham Silver Wing og han lader dig passere, når du kommer til hulen vil pigerne være der og de vil udføre en ritual til at fremkalde Lugia, du kan nu møde Lugia, den vil være i lvl 45.

I HeartGold kan du også fange Lugia, men på andet måde end i SS, i HG får du Silver Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Whirl Islands, men denne gang vil Lugia være i lvl 70.

Ho-oh: (National Dex: #250 | Johto Dex: #253)
I HG kan du allerede fange Ho-oh så snart du har vundet over Kimono pigerne (når du har vist Elm de 8. emblemer) samt at du har Key itemet Rainbow Wing. Du får Rainbow Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Bell Tower og fortsætter helt op til toppen til du ser Ho-oh. Ho-oh vil være i lvl 45.

I SoulSilver kan du også fange Ho-oh, men på andet måde end i HG, i SS får du Rainbow Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Bell Tower, men denne gang vil Ho-oh være i lvl 70.

Dialga, Palkia & Giratina: (National Dex: #483, #484 & #487)

Hvis du flytter din special Arceus fra den 12. film over i HG eller SS, vil du kunne få enten Dialga, Palkia eller Giratina (de har alle have en særlig Orbs inkluderet) i lvl 1. Ægget kan findes i Sinjoh Ruins, hvis du har Arceus i dit team. Du vil derefter møde Cynthia som vil fortælle dig at Arceus har en særlige evne, nemlig at kunne skabe en pokemon. Du får så 3 muligheder, men vælg omhyggeligt.

Suicune: (National Dex: #245 | Johto Dex: #245)
Suicune er den eneste af de 3 legendariske kattedyr der ikke strejfer omkring i Johto. På din eventyr i Johto vil du støde på Suicune flere gange før du kan kæmpe/fange den. Den sidste sted den vil være, er på Rute 25 når du har sendt Misty tilbage til hendes Styrkecenter. Skulle det ske at du vinder over Suicune eller ikke fanger den. Vil den kunne fanges i Burnt Tower når du har vundet over Elite Four. Suicune vil være i lvl 40.

Raikou & Entei: (National Dex: #243 & #244 | Johto Dex: #243 & #244)
Raikou ig Entei er de 2 eneste kattedyr der strejfer rundt omkring i Johto regionen. Ved at bruge din PokeGear’s kort, kan du hurtigt finde dem, husk at de flytter sig hvergang (for det meste) når du går fra den ene rute til den anden. Både Raikou og Entei vil være i lvl 40.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til SoulSilver og HeartGold versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
I Pokemon SoulSilver og Pokemon HeartGold har du allerede Mystery Gift, så du skal blot gå til hovedmenuen og vælge Mystery Gift vælg Receive Gift -> Get via Nintendo WFC du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

Yellow Forest:
Fang Pikachu’er med forskellige angreb som de normalt ikke ville kunne lære feks. Fly i PokéWalker.
Release dato:
JP version: 18. september 2009 til 10. november 2009.  Afsluttet
JP version: 16. februar 2010 til 28. februar 2010. Afsluttet
US version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet
EU version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Yellow Forest som du så kan bruge til din PokéWalker, du vil så opdage at den har åbnet op for et nyt område i Walkeren, i den nye område vil du kunne fange Pikachu’er som normalt ikke ville kunne lære Surf, Fly og nogle andre angreb som den normalt ikke kan lære.

Winner’s Path:
Fang pokemoner som normalt ikke kan lære angreb som de aldrig kan lære på den normale måde.
Release dato:
JP version: 13. januar 2010 til 27. januar 2010.  Afsluttet
US version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet
EU version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Winner’s Path som du kan til at lukke området Winner’s Path med i din PokeWalker. I den nye område kan du fange pokemoner som har angreb som de normalt ikke ville kunne lære i spillet. Man kan fange følgerne pokemoner: Beldum har angrebet Zen Headbutt og holder itemet Shuca Berry, Munchlax har angrebet Selfdestruct og holder itemet Leftovers, Horsea har angrebet Muddy Water og holder itemet Dragon Scale, Duskull har angrebet Imprison og holder itemet Reaper Cloth, Magikarp har angrebet Bounce og holder itemet Wacan Berry og Bronzor har angrebet Trick Room og holder itemet Occa Berry.

10th Anniversary Mew:
Få en Mew.
Release dato:
JP version: 11. november 2009 til 23. november 2009. Afsluttet
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet
EU version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet

I mange år har fans værdsat og vist deres kærlighed for Pokémon på en forbløffende vedholdende måde. Nu uddeler Nintendo en sjælden godbid som tak. I en begrænset periode kan du få fat i den sjældne Pokémon Mew, en Psychic-type! Du kan downloade Mew til Pokémon HeartGold og SoulSilver Version via Nintendo Wi-Fi Connection. I starten troede folk, at der kun fandtes 150 Pokémon. Mew var oprindelig en hemmelig Pokémon, og er #151 i National Dex. Nu er det sjældent, at Mew har været tilgængelig. Dette er altså en mulighed, som man ikke får specielt ofte, så ikke gå glip af den!
Denne Mew er interessant på en række måder. Først og fremmest er den kun level 5, og den kan kun normal-angrebet Pound, ikke noget andet. Med andre ord er Mew helt “blank” – du kan træne den, akkurat som du har lyst til. Den kommer også i en Cherish Ball og har en Premier Ribbon, hvilket er tegn på, at du har fået Mew via en særlig event.

Enigma Stone:
Fang enten Latias eller Latios.
Release dato:
JP version: 27. november 2009 til 11. januar 2010 Afsluttet
US version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet
EU version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet

Dette er den 3. WiFi event til HG og SS som giver dig en nøgle item: Enigma Stone. Når du tager itemet med til Pewter City Museum og viser den til en fyr som du får forssiler af, han vil opdage at det er en Soul Dew. Kort efter, kommer Steven Stone ogfortæller dig at det indeholder sjæle af Latios og Latias. Når du forlader, vil enten Latios eller Latias ankomme og kæmpe mod dig afhængig af hvilket version du har. De vil være i lvl 40.

Latias: SoulSilver
Latios: HeatGold

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi og luk op for Edge of Night Sky Jirachi i din PokeWalker
Release dato:
JP version: Ingen dato på om HGSS har haft denne event i japan,
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Phantom Champion Zoroark – Scizor:
Få en Special Scizor via Wi-Fi event.
Release dato:
JP version: 18. juni 2010 til 14. juli 2010 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Scizor kan kun fås i HGSS spillende via Wi-Fi, denne Scizor vil være i lvl 50 og ikke kende nogen special angreb eller åbne nogen event i selve spillet.

Phantom Champion Zoroark – Ash’s Pikachu:
Få Ash’s Pikachu.
Release dato:
JP version: 15. juli 2010 til 10. august 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Pikachu er baseret på Ash’s Pikachu fra Anime serien. Pikachu vil når du modtager den være i lvl 50 og holde itemet Light Ball, udover det vil den også have angrebne, Volt Tackle, Iron Tail, Quick Attack og Thunderbolt. Pikachu lukker ikke nogen event op i spillet.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

510 Kommentarer til "Pokémon SoulSilver - NDS"

 1. anders siger:

  vår finner man mistter pokemon

 2. Jolle siger:

  Jeg har et pretty wierd team;
  -Den der går under titlen ‘Verdens stærkeste pokémon’ som starter med ‘Ar’ eller noget, i luft elementet *lvl. 100*
  -Latias i gul *lvl. 69*
  -Latios i tyrkis *lvl. 59*
  -Mewtwo i grøn *lvl. 100*
  – Articuno, Zapdos og Moltres *alle lvl. 100*

  Sådan ser mit team vidst ud lige nu ^_^
  Hvordan ser jeres ud?

  [ JA, jeg er en pige der har klaret et pokémon spil, eller to … Lev med det! :) ]

 3. ar bok190 siger:

  hvordan for man raikou entie eller suicune

 4. mathias siger:

  ikke for noget hvorfor tror i at det kun er huma da hved noget pokemon men jeg tror at jeg hved mere om pokemon end huma gør men jeg har spilet pokemon siden jeg hvar 4 år spør mig jeg hved hvordan man gemenfør spilet og de andre

 5. Magnus siger:

  Hej, Kan du hjælpe mig – hvordan får Trapinch i soal silver, det er noget med man skal være i desert i over 30 dage – skal man være logget på uden at slukke spillet?

  Magnus

 6. mathias siger:

  hvordan kommer man til sinnoh ruins i soul silver ? alle må svare

 7. Haha! siger:

  Hvad skal jeg gøre for at fange Suicune og hvor mange gange skal jeg møde den og hvor skal jeg hen for at møde den

 8. ??? siger:

  hej huma vil du ikke nok hjælpe mig det er fordi jeg har startet forfra i soul silver og jeg kan ikke bruge min pokewalk mere jeg kan ikke sende pokemoner ind till den og der stå i min trainer card at jeg stadigvæk har min gammle spiller i min pokewalker pllllz svar mig all må svare plllz.

 9. mr.pokemon1 siger:

  jeg har 12 emblemer og alle de legenderiske pokemoner hvordan kommer jeg vidre alle må svare med det samme hjælp

 10. pokeguy siger:

  hvor kan kommer man til 8 embelm han siger man skal købe en rare candy bar hvor kan man finde den hjælp mig huma

 11. nikolaj siger:

  huma der stor i events at man kan få pokemon der stor japan uk og eu er det hvor man er eller versionen

 12. Celebi man siger:

  HVIS DU VIL HAVE CELEBI, SÅ SKAL DU TAGE TIL GAMESTOP MED DIN NINTENDO OG DIT POKEMON SPIL, SÅ FÅR DU CELEBI

  Hvis du har flere pokemon spil så tag også dem med
  Det gælder kun til den 4. marts
  Hvis det er til Platinum, Perl eller Diamond så skal du først få dig mystery gift og du kan se på youtube hvordan du får det
  Hvis du ikke kan finde ud af det så kan de ansatte hjælpe dig d:-D

 13. Rale siger:

  hvor finder jeg arceus

 14. ss nds siger:

  hvor finder man Azelf

 15. Liam siger:

  Hvordan ordner jeg power plant

 16. Liam siger:

  Hvordan for man kantos radiokanaler bebe svar

 17. Liam siger:

  Hvordan kommer jeg over til Brok

 18. Liam siger:

  Hvordan for jeg den dumme snorlax væk

  • marill siger:

   spør jeg ogs om jeg har siddet fast der i over et år!

   • anonym siger:

    hvis i vil vække snorlax så skal i først og fremmest have en poke flute.
    den kan i finde ved disse trin:
    1. gå ind til misty’s emblem, der vil komme en team rocket dåmbende ind i dig.
    gå så op på den gylde bro og kæmp med ham.
    2. gå ind til misty’s emblem igen og kig i en bade ring, der finder du en ting.
    3. tag tingen over til ham den tykke mand i power plant.
    4. flyv til Lavender town og gå ing i det sorte hus, tal så med en mand i brunt jakkesæt.
    han vil så give dig poke flute på din poke gear

 19. and siger:

  hvornår kommer næste event

 20. dude siger:

  hvor finder man lugia, alle må svare.

 21. and siger:

  hvordan kommer man forbi vagten i lavender towns radio tårn

 22. tom siger:

  hvordan kommer man vider fra Cerulean City i Kanto

 23. jj siger:

  hvordan klare man 6 emblem hun er jo oppe i the lighthouse ved ikke hvordan har prøvet alt

  • Tobias Shcumann siger:

   gå til olivin city og gå så til alle de nederste huse på øen i et af dem er der en bag et bord og tal med ham så har du fået en ting og så går du til lighthouse og så går op til hende og så kan du klare hende=)

  • jeppe siger:

   Du skal til CIanwood City og du skal hen til et hus som ligger ved et pokemon Center. Så går du ind i huset ved pokemon Centeret og så skal du talle til en mand som ser tv og så for du medicin også skal du til Olivine Citys lighithose og give det til en pokemon og held og lykke.

  • mig siger:

   sejl ned til en by og tal med alle i byen og gå op i ligthouse og tal med hene

  • pokemaster siger:

   hey nu skal jeg hjælpe dig har du surf så skal du tage ned til cianwood city

 24. and siger:

  kan man få regegigas i suol silver

 25. and siger:

  hvordan udvikler man munchlax

 26. Jolle siger:

  Jeg har glemt hvor Power Plant er… Hjælp tak ^^’

 27. Jolle siger:

  Jeg har lige fået Latias i gul, og Latios i tyrkis! :oo’

 28. Jolle siger:

  Bare et tip:
  Når i får en master ball, så skal i vide at det er næsten umuligt at få en til.
  Så hvis i har valgt ENTEI el. andre sjældne eller ‘only one’ pokemons, så skal i vide at det er måske en god ide at tænke over det. Jeg brugte den på LUGIA ^^’

 29. Frederik den seje siger:

  hvor er mr. pokemon ?!?!?!?!!!!

 30. pokemon frek siger:

  vordan kommer jeg hen til groudon jeg har ikke fanget alle de lengendariskefugle hjelp ps svar hur tigt

  • pokemon frek siger:

   jeg kom til at dræbe dem

   • giratina siger:

    det fleste legendariske pokemoner kan man fange igen efter man har har drabt dem jeg blev nød til at vente et halt år år så det er bæst at gæmme før man kæmper mod dem sår kan man bare sluke hvis det går galt men når du draber dem sår når du kæmper mod dem igen sår er de sintsyg dårlige

   • Frederik den seje siger:

    det står på siden :-)

 31. Jolle siger:

  Hej peoples!
  Hvorfor spørger alle efter Huma?? Nårh… Det var ikke mit spørgsmål! ^^’
  Hvor kan man få physic udviklings sten, eller andre udviklings sten, til evee’r? Og hvis den udvikler sig af sig selv, hvad udvikler den sig så til? :)

  • nikolaj siger:

   der er kun 3 sten til eevee gras-vand-ild man kan kun udvikle til pshysic vis man gør den helt glad og giver den 1 level. ^^ håber det hjalp lidt. p.s du får dark typen ved at gøre den helt glad og give den 1 level om NATTEN
   #

 32. Jolle siger:

  Hvornår kommer toget? Jeg ved ikke hvorfor jeg skriver dette, men alle må svare! xD’
  Jeg klarede hele Johto Regionen på 3 dage! Jeg er en freak… Jeg ved det godt! x3′

 33. dude siger:

  hvordan kommer man til liugaen i soul silver? ps. alle må svare.

  • Jolle siger:

   Du skal klare alle otte emblemer, i Johto regionen! Så skal du tage hen til den by (som jeg har glemt hvad hedder) og tage hen i danse teatret! Der skal du vinder over alle de der kimino (staves) girls! De vil lede dig til den der ø, (hvor der bla. er Safari Zone indgang) Og så skal du bruge surf ud til Whirlpool Island! Der skal du finde den! :O’
   Den er i lvl. 45 når du finder den! :)

   Kh Mig!
   (BEMÆRK: Du skal bruge en fjer fra Lugia for at passere en gammel mand, som står i vejen!)

  • pokemon frek siger:

   du skal kome til den nye verden med et skib ps jeg har klaret alle 16 emblemmer så spør vis der er noget du vil vide ps du skal ha lugia først høber det hjalp

   • nikolaj siger:

    hvornår på dagen kommer pokeflute jeg nye kanaler men der er samme programmer
    hjælp alle må svare ikke minst huma xd

 34. oliver siger:

  hvodan kan jeg komme forbi sudowoodo

  • Jolle siger:

   Hej! :)
   Denne forhindring bringer store problemer for alle!
   Du skal tage til Goldenrod City.
   Der skal du tage hen i blomster butikken, som ligger næsten oppe i toppen, godt gemt, til højre! Der skal du tale med hende der er ekspedienten, og få en vandekande! Så skal du tage tilbage til Sudowoodo, og trykke på den… Så skal du trykke ‘Yes’ når den spørger om du vil hælde vand på den! Så kommer du i kamp med den, og den er i lvl. 20! :)
   Håber det var svar noK!

 35. mathias siger:

  hvordan for man 4 emblem alle må gerne svare

 36. michael siger:

  er der nogen der ved hvordan man få dexyos

 37. Silver siger:

  nogle der har ENTEI fandt den tilfældit og havde kun 3enblemer så lige nu taber jeg ikke

 38. Huma siger:

  Husk, man kan få Mew (#151) i begrænset tid (til den 30. oktober) Så det er med at få fat i den mens man kan. :)

 39. casper siger:

  hvad skal man når man har klaret brok ?

 40. DSi siger:

  hvordan er det man finder latios i SS

 41. anonym siger:

  jeg ville bare lige spørge hvilken alder man skal være får at spille pokemon om de bare er en hvilken som helst alder eller at der normalt er en alder der passer og at man ikke er for gammel

 42. nhot siger:

  nogle der hved hvordan man for en masterboll

 43. hobo siger:

  jeg kan ikke komme hen til den sigste by for der står en man og spære hvordan fjæerner man ham

 44. jonas siger:

  hvordan får man radio

 45. jonas siger:

  hvordan klare man power plant

 46. dude siger:

  nu skriver jeg det på en anden måde hvordan kommer jeg til det 8 enblem i soul silver, alle må svare.

 47. anton siger:

  kan ikke finde 5 badge i heart gold

 48. poke fan siger:

  hvor møder man red alle må svare også huma

 49. Otto siger:

  Hej Huma. Der står at man kan få latios eller latias nu, men jeg har prøvet og det virker ikke. Jeg forstår det bare ikke

 50. dude siger:

  hvordan kommer man til det sidste enblem i soul silver? alle må svare

 51. justice siger:

  Er der nogen der vil spille i mod mig i via wifi

 52. Benfica siger:

  hvad skal man gøre for at komme videre, når man har 6 batch?

 53. patrick siger:

  hvor skal man hen nå man har klart lance

 54. marill der vil hjælpes tark ;D siger:

  nogen dert ved hvordan man for snorlax væk og jeg kan ik downlode de events og der er internæt til på min dsi og jeg har væntet ca. 1 år på at få svar på noget her inde og har ik fået svaret inu så gærne snart tak ;D

 55. nick siger:

  jeg har 32 lv 100

 56. Hans siger:

  Jeg har der skulle være en pokemon ved navn: celebi. Er der nogen der ved hvor man kan finde den?

  • Huma siger:

   Celebii kan kun fås via Events.

   • tor siger:

    nej protest inde i skoven hvor man kan få headpunt der er et lille hus der vær dag så få man den på et tidspungt

   • alexander siger:

    HUMA? VED DU NOGET OM DEN DER EVENT MED ARCEUS. HAR HØRT MAN SKAL TAGE TIL TOYSORUS ELLER HVORDAN DET STAVES OG SÅ SKAL MAN TRYKKE RECIVE GIFT VIA WIRELESS ISTEDET VIA WIFI OG HVAD SKER DER HVIS MAN RECIVER FRA EN VEN OG HVORDAN

    • Huma siger:

     Hvis du forventer en event via hotspots ( skal du selv holde øje med det på nintendo.dk eller butikker hvor du køber dine spil) jeg laver kun lister for event via WiFi.

     • !!! siger:

      Tor du er vanvittig…. man kan ikke fange Arcues og Celebi i spillet… som Huma havde sagt skal du få den via Events…

 57. FFF siger:

  jeg vil bare spørger om pokemon er kun til små børn eller er det bare til store børn??

 58. niko siger:

  huma hvordan for man misty tilbage i sit styrke senter

  • anonym siger:

   niko er godt nåk ikke Huma men ved svaret på dit spørgsmål.
   først og fremmest skal du der ind i misty’s emblem der kommer en team rocket ud der fra.
   så skal du op på den gylde bro og kæmpe mod ham.
   efter det skal du op forvi alle trænerne (dem på den anden side af den gylnde bro) og helt hen i ænden.
   der stor misty med en anden og snakker.
   du skal bare gå der op og så kan du få kæmpet med hende

 59. kagemand siger:

  i har ikke skravet at man kan få Latias eller Latios i HG og SS fra den 31 Juli til den 27 august

 60. justice siger:

  hvordan gøre man en Pichu glad som man kan udvikling den??

 61. poke-fan siger:

  ! huma ! de event´s der afsluttet kommer de igen på et tidspunkt ?
  fordi jeg fik spillet 1½ måned siden og jeg kan jo ikke få yellow forrest :(

 62. mads siger:

  hvordan får man snorlax væk fra digletts cave

 63. dakvaj siger:

  hvår når kommer lapers fram i union gav alle må svare hurtit

 64. tom siger:

  hvordan for min S.S.aqua

 65. and siger:

  hvornår kan man få celebi event og skal man nå det gyldne rum i pokemon athleon for at klare spillet og hvor er pokemon contests

 66. dakvaj siger:

  hvor dan for man lapras ps alle må svare hurtit.

 67. dakvaj siger:

  hvordan får man jirchi.
  ps alle må svare.
  og vem vile forklare mig hvad event er?

 68. dragon tamer siger:

  til alle der har en rotom tag til saffron og tag rotom som den forste i teamet og ga ind i silph`co og ga ind i elevatoren og rotom vil fa den til at virke og du kommer til et rum hvor du kan skifte dens form. undskyld engelsk tastatur

 69. Nukaaka siger:

  Hej jeg ville spoerge hvordan man klarer pokemon trªner Red
  Svar mig hvis i ved hvordan man klarer ham!

 70. Jonathan siger:

  Hej huma, jeg kan ikke få nogen af af de der event pokemoner for der står:
  No access point in range.
  Please try again when closer to an access point.

  For help, visit
  support.nintendo.com.
  Error code: 50099

  Jeg er ved at blive vanvitig af det så hjælp venlist :-)

 71. skuele siger:

  huma hvor finder man ham der i mt .mortar hulen ham der har tyrgoe

 72. HAr Torterre i lv 100. siger:

  hvordan kommer man forbi Snorlax

  • skuele!! siger:

   ved at du ska har upgader din radio som du skal lave power plant

  • Valdemar siger:

   Du skal gå hen til Lavender Town og gå ind i radiotårnet. Der står der en mand med skæg, hat og brun jakke. Så tal med ham så får du Pok’e Flute. inde i dit POKéGEAR går du øverst op i din radio i midten.

 73. Hjælp siger:

  Hvor kan man møde celebi og hvad skal man gøre for at møde den? Ps alle må svare.

 74. mikkel siger:

  har 12 i lvl 100 :D

 75. rasmus siger:

  men vi prøver på at få internet til den

 76. rasmus siger:

  tak justice men jeg har ikke en ds med internet :(

 77. mads siger:

  hvordan kommer man til blackhorn city i heartgold

 78. blabla siger:

  hvornor kommer mew eventet til eu

 79. rasmus siger:

  i ss hvor dan for man lucario eller dens mini udvikling uden at bytte???

 80. mark siger:

  jeg er ved 2. liga jeg kan ikke komme videre en fra team rocket står i vejen hvad skal jeg gører?

 81. søren siger:

  jeg har to spørgsmål kan man komme til hoenn regionen i soulsilver og hvor er hidden tower det er fordi jeg har red orb og vil meget gerne have groudon og begge spøgsmål var om soulsilver

  • alexander siger:

   svar til søren: 1: vis du har fået red orb af PROF…. POKEMON. så skal du gå hen til ROUTE 48 og så skal du hen til vandfaldne og så er der nogle små grotter der en af dem er ind en til Grudon/kyrgro (eller hvordan det staves). 2: hvis du har SoulSilver for du Grudon hvis du har HeartGold for du kyrgro. 3: nej du kommer ikk til hoen regionen det kan du ikk :) 4: du kommer til kanto regionen
   5:aner ikk hvor Hidden tower er

 82. søren siger:

  har man klaret spillet når man har klaret red fordi det har jeg og jeg ved ikke om jeg har klaret spillet altså jeg taler om soulsilver

 83. emil siger:

  hvor er celabi.:-)

 84. søren siger:

  hvad skal man når man har klaret 7 liga svar så hutigst som muligt

 85. andreas siger:

  hej hvor mit rival efter man har kæmpet med ham mod liga lederen lance og mod sal lederen clair svar venligst hurtigt

 86. søren siger:

  i det der lighthouse så skal man give noget medicin til hende der damen som ejer 6 liga men hvadfornået medicin skal man give det er til den der pokemon man skal give medicin som hedder ampharos der ikke kan onde så godt alle må svare også huma

  • andreas siger:

   du skal ned til cianwood city så lige ved siden af pokemon centeret er der et hus gå ind og snak med manden han gir dig medicinnen

 87. andreas siger:

  hvor er pokemonahetlon og contestes henne

 88. andreas siger:

  hvor ligger contests henne eller hvordan de nu staves men vær sød sig det

 89. skuele!! siger:

  hvordan får man mewtwo jeg ved det godt kig på evenet der en der står men han gider ike gå væk

 90. søren siger:

  når man har nået i det gylndne rum i pokeahetlon hvad skal man så??? alle må svare også huma

 91. Hej siger:

  Hej huma Hvordan melder man sig til wi-fi og koster det penge?

 92. skuele siger:

  hey alle svare hvornår udvilker dratini

 93. Marill siger:

  Hej nogen som kan hjælpe mig jeg kan ikke fløtte snorlags eller hvordan det nu staves men i hvertfald plzz hjælp mig og Jeg har klaret pover plant problemet. Og hvordan for man arceus???

 94. ???!?!? siger:

  hvordan får man arceus.

  ps alle må svare

 95. andreas siger:

  hvordan udvikler slowpoke sig til slowking

 96. Jonathan siger:

  Kan man ikke snart få Celebi jeg vil SÅ gerne have den, den er MEGA sjælden. ;-)

 97. ???!?!? siger:

  Hvor er mr. pokemon efter man har klaret Red. ps. alle må svare.

 98. Jonathan siger:

  Hvor ligger LOTTO bygningen?

  PS: alle må svare. ;-)

 99. Oliver. 6år siger:

  Hej Huma,

  Hvor får man ‘Master Balls’ nu?

 100. jakob siger:

  hvor læger kanto ligaen og hvordan kommer man til hoven regionen.

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...