Pokémon SoulSilver - NDS

Pokémon SoulSilver - NDS

Beskrivelse: I over et årti har millioner af Pokémon-fans trænet Pokémon i deres spil. Pokémon-trænere kan tage træningen nogle skridt videre med Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version samt det medfølgende tilbehør Pokéwalker.

Pokéwalker er en skridttæller med særlige egenskaber, der kun fungerer med de nye Pokémon-spil. Jo mere du går i virkeligheden, jo flere erfaringspoint får dine Pokémon og desuden styrkes jeres venskab. Ud over at det er muligt at overføre data mellem Nintendo DS-systemet og Pokéwalker, er det også muligt at overføre information mellem to Pokéwalkers ved hjælp af infrarøde signaler.

Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version introducerer den underskønne Johto-region til en helt ny generation af Pokémon-fans, da dette område ikke har været tilgængeligt i noget Pokémon-spil siden 2001. For ældre Pokémon-trænere betyder spillet et kært gensyn, der takket være Nintendo DS er blevet grundigt opgraderet. Touch-screenen udnyttes klart mere end i tidligere titler, hvilket gør det nemt at navigere i det nye Pokédex eller i menuerne, og du kan vælge en af dine Pokémon til at følge dig, også uden for kampene.

Glitch; Trading:
Når du skal trade med en anden person, først skal du have Wi-Fi, så går du under i Pokemon Centret, snakker med den midterste dame, så skal du save og alt det der, så får du lov at gå ind i rummet (Husk at tage en Pokemon med ind som du ikke har brug for da du mister den måske eller det gøre den anden person) Der efter connecter du. Nu hvor du er inde skal den ene person create en trade, der efter kommer i ind og trade, nu vælger du en Pokémon og den anden vælger sin Pokémon. Så klikker i begge to ja og så flyver de afsted, nu hvor de 2 kan ses på skærmen, skal den andens Wi-Fi så stopper (Anbefales at gå ud hvor dit netværk ikke rækker mere). Nu slukker du og tænder spillet igen. Nu står du ude foran hende damen, så er enten din eller den andens Pokemon forsvundet og erstattet med din.

National Dex:
Vind over Elite Four en gang og tag til S.S Aqua skib i Olivine City for at få National Dex.

Stjerner for farver til din træner kort:
De følgerne opgaver kan løses i tilfældig rækkefølge, uden nogen hensynstagen til en særlig event i forbindelse med farverne. Stjerner bliver tilføjet i hver event. – Vind over Elite Four. – Vis alle 5 Gold Leafs til Hibiki. – Fang alle 493 Pokemoner (inkludere ikke event-only Pokemoner). – Vind over Red. – Vind 100 gange i træk i Battle Tower. –

Black Card: Skaf 5 Stjerner.
Blue Card: Skaf 1 Stjerne.
Bronze Card: Skaf 2 Stjerner.
Gold Card: Skaf 4 Stjerner.
Silver Card: Skaf 3 Stjerner.

Mewtwo: (National Dex: #150 | Johto Dex: #254)
Du kan fange en Mewtwo, en klon af pokemoen Mew. Du fanger Mewtwo i Cerulean Cave ligesom man kunnet i Rød, Blå, Grøn (japansk version) og Gul version.

Articuno, Zapdos og Moltres: (National Dex: #144, #145 og #146 | Johto Dex: #240, #241 og #242)
Disse legendariske fugle pokemoner kan fanges i både HS og SS versioner. Du finder Articuno hvis du tager til Seafoam Islands (ligger i Kanto Region), den vil være i lvl 50 når du møder den. Du finder Zapdos hvis du tager til Rute 10 v/ Power Plant (ligger i Kanto Region), den vil ligeledes være i lvl 50. Du finder Moltres hvis du tager til Mt. Silver (ligger i Johto Region), også den vil være i lvl 50.

Latios: (National Dex: #381)
I SoulSilver kan du kun fange Latios. Latios kan kun fanges frit i Kanto Regionen, men husk at den kan flytte hvornår det skal være, så man kan ikke altid være lige heldig at møde den. Dog kan du se hvor den er på nuværende tidspunkt (med fare for at den flytter sig igen når du enten bruger Fly eller skifter rute) kan du se efter den i din Kort i PokeGear. Hvis du vil have Latias i SS skal du enten bytte den fra HG eller vente på en Enigma Stone Event (Se under Event Pokemoner).

Kyogre og Groudon: (National Dex: #382 og #383)
Der er forskel på hvilket af de 2 pokemoner Kyogre og Groudon du kan fange i HG og SS ligesom med Latias og Latios kan du kun finde Groudon i SoulSilver og Kyogre i HeartGold versioner. Du kan finde Kyogre og Groudon i samme bygning – Hidden Tower, men kun en af dem vil være der alt efter hvilket version du har. Hvis du vil have dem begge skal du bytte den ene over i den anden version af spillet. Før du kan finde dem skal du have itemet Blue Orb i HeartGold for at møde Kyogre og i SoulSilver skal man have itemet Red Orb. For at få Blue Orb i HG skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon. For at få Red Orb i SS skal du vinde over Red og derefter snakke med Mr. Pokemon.

Rayquaza: (National Dex: #384)
Rayquaza kan fanges i både HG og SS, dog kun hvis du har både Groudon og Kyogre og have itemet Jade Orb.. Fang både Kyogre og Groudon, byt den ene over i hvilket som helst af HG eller SS version, og sæt dem ind i din Party, tag så til Hidden Tower igen og du vil nu kunne møde Rayquaza. For at få Jade Orb skal du vise Prof. Oak Kyogre og Groudon.

Lugia: (National Dex: #249 | Johto Dex: #252)
I SS kan du allerede fange Lugia så snart du har vundet over Kimono pigerne (Elm vil fortælle dog om det når du har snakket med ham efter at have fået den 8. emblem) samt har Key Itemet Silver Wing. Du får Silver Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Whirl Islands ind til du støder på en mand der står i vejen, du viser ham Silver Wing og han lader dig passere, når du kommer til hulen vil pigerne være der og de vil udføre en ritual til at fremkalde Lugia, du kan nu møde Lugia, den vil være i lvl 45.

I HeartGold kan du også fange Lugia, men på andet måde end i SS, i HG får du Silver Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Whirl Islands, men denne gang vil Lugia være i lvl 70.

Ho-oh: (National Dex: #250 | Johto Dex: #253)
I HG kan du allerede fange Ho-oh så snart du har vundet over Kimono pigerne (når du har vist Elm de 8. emblemer) samt at du har Key itemet Rainbow Wing. Du får Rainbow Wing når du vinder over Team Rocket’s midlertidige leder Archer. Efter have vundet over Kimono pigerne tager du til Bell Tower og fortsætter helt op til toppen til du ser Ho-oh. Ho-oh vil være i lvl 45.

I SoulSilver kan du også fange Ho-oh, men på andet måde end i HG, i SS får du Rainbow Wing hvis du snakker med en gammel mand i Pewter City, så tager du til Bell Tower, men denne gang vil Ho-oh være i lvl 70.

Dialga, Palkia & Giratina: (National Dex: #483, #484 & #487)

Hvis du flytter din special Arceus fra den 12. film over i HG eller SS, vil du kunne få enten Dialga, Palkia eller Giratina (de har alle have en særlig Orbs inkluderet) i lvl 1. Ægget kan findes i Sinjoh Ruins, hvis du har Arceus i dit team. Du vil derefter møde Cynthia som vil fortælle dig at Arceus har en særlige evne, nemlig at kunne skabe en pokemon. Du får så 3 muligheder, men vælg omhyggeligt.

Suicune: (National Dex: #245 | Johto Dex: #245)
Suicune er den eneste af de 3 legendariske kattedyr der ikke strejfer omkring i Johto. På din eventyr i Johto vil du støde på Suicune flere gange før du kan kæmpe/fange den. Den sidste sted den vil være, er på Rute 25 når du har sendt Misty tilbage til hendes Styrkecenter. Skulle det ske at du vinder over Suicune eller ikke fanger den. Vil den kunne fanges i Burnt Tower når du har vundet over Elite Four. Suicune vil være i lvl 40.

Raikou & Entei: (National Dex: #243 & #244 | Johto Dex: #243 & #244)
Raikou ig Entei er de 2 eneste kattedyr der strejfer rundt omkring i Johto regionen. Ved at bruge din PokeGear’s kort, kan du hurtigt finde dem, husk at de flytter sig hvergang (for det meste) når du går fra den ene rute til den anden. Både Raikou og Entei vil være i lvl 40.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til SoulSilver og HeartGold versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
I Pokemon SoulSilver og Pokemon HeartGold har du allerede Mystery Gift, så du skal blot gå til hovedmenuen og vælge Mystery Gift vælg Receive Gift -> Get via Nintendo WFC du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

Yellow Forest:
Fang Pikachu’er med forskellige angreb som de normalt ikke ville kunne lære feks. Fly i PokéWalker.
Release dato:
JP version: 18. september 2009 til 10. november 2009.  Afsluttet
JP version: 16. februar 2010 til 28. februar 2010. Afsluttet
US version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet
EU version: 1. april 2010 til 5. maj 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Yellow Forest som du så kan bruge til din PokéWalker, du vil så opdage at den har åbnet op for et nyt område i Walkeren, i den nye område vil du kunne fange Pikachu’er som normalt ikke ville kunne lære Surf, Fly og nogle andre angreb som den normalt ikke kan lære.

Winner’s Path:
Fang pokemoner som normalt ikke kan lære angreb som de aldrig kan lære på den normale måde.
Release dato:
JP version: 13. januar 2010 til 27. januar 2010.  Afsluttet
US version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet
EU version: 6. maj 2010 til 25. juni 2010.  Afsluttet

Du modtager gaven Winner’s Path som du kan til at lukke området Winner’s Path med i din PokeWalker. I den nye område kan du fange pokemoner som har angreb som de normalt ikke ville kunne lære i spillet. Man kan fange følgerne pokemoner: Beldum har angrebet Zen Headbutt og holder itemet Shuca Berry, Munchlax har angrebet Selfdestruct og holder itemet Leftovers, Horsea har angrebet Muddy Water og holder itemet Dragon Scale, Duskull har angrebet Imprison og holder itemet Reaper Cloth, Magikarp har angrebet Bounce og holder itemet Wacan Berry og Bronzor har angrebet Trick Room og holder itemet Occa Berry.

10th Anniversary Mew:
Få en Mew.
Release dato:
JP version: 11. november 2009 til 23. november 2009. Afsluttet
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet
EU version: 15. oktober 2010 til 30. oktober 2010. Afsluttet

I mange år har fans værdsat og vist deres kærlighed for Pokémon på en forbløffende vedholdende måde. Nu uddeler Nintendo en sjælden godbid som tak. I en begrænset periode kan du få fat i den sjældne Pokémon Mew, en Psychic-type! Du kan downloade Mew til Pokémon HeartGold og SoulSilver Version via Nintendo Wi-Fi Connection. I starten troede folk, at der kun fandtes 150 Pokémon. Mew var oprindelig en hemmelig Pokémon, og er #151 i National Dex. Nu er det sjældent, at Mew har været tilgængelig. Dette er altså en mulighed, som man ikke får specielt ofte, så ikke gå glip af den!
Denne Mew er interessant på en række måder. Først og fremmest er den kun level 5, og den kan kun normal-angrebet Pound, ikke noget andet. Med andre ord er Mew helt “blank” – du kan træne den, akkurat som du har lyst til. Den kommer også i en Cherish Ball og har en Premier Ribbon, hvilket er tegn på, at du har fået Mew via en særlig event.

Enigma Stone:
Fang enten Latias eller Latios.
Release dato:
JP version: 27. november 2009 til 11. januar 2010 Afsluttet
US version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet
EU version: 31. juli 2010 til 27. august 2010. Afsluttet

Dette er den 3. WiFi event til HG og SS som giver dig en nøgle item: Enigma Stone. Når du tager itemet med til Pewter City Museum og viser den til en fyr som du får forssiler af, han vil opdage at det er en Soul Dew. Kort efter, kommer Steven Stone ogfortæller dig at det indeholder sjæle af Latios og Latias. Når du forlader, vil enten Latios eller Latias ankomme og kæmpe mod dig afhængig af hvilket version du har. De vil være i lvl 40.

Latias: SoulSilver
Latios: HeatGold

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi og luk op for Edge of Night Sky Jirachi i din PokeWalker
Release dato:
JP version: Ingen dato på om HGSS har haft denne event i japan,
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Phantom Champion Zoroark – Scizor:
Få en Special Scizor via Wi-Fi event.
Release dato:
JP version: 18. juni 2010 til 14. juli 2010 Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Scizor kan kun fås i HGSS spillende via Wi-Fi, denne Scizor vil være i lvl 50 og ikke kende nogen special angreb eller åbne nogen event i selve spillet.

Phantom Champion Zoroark – Ash’s Pikachu:
Få Ash’s Pikachu.
Release dato:
JP version: 15. juli 2010 til 10. august 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Pikachu er baseret på Ash’s Pikachu fra Anime serien. Pikachu vil når du modtager den være i lvl 50 og holde itemet Light Ball, udover det vil den også have angrebne, Volt Tackle, Iron Tail, Quick Attack og Thunderbolt. Pikachu lukker ikke nogen event op i spillet.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

510 Kommentarer til "Pokémon SoulSilver - NDS"

 1. help me siger:

  jeg er kan ike komme vider har 7 embler så noget med goldenrod cty hvadskal man der?

 2. jakob siger:

  Hvordan løser man problemet i power plant ps svar hurtigt.

 3. jakob siger:

  hvordan udvikler man Dragonair og hvor læker power plant

  • Botalisko siger:

   Dragonair udvikler sig i Lv 55 til Dragonite.
   Hvis du går til højre fra Cerulean City, kommer du på et tidspunkt til et sted med vand. Surf nedad, og du vil finde Power Plant.

  • Carl Christian siger:

   dragnair udvikler sig i level 55 og power plant er svar at forklare

 4. mads-emil siger:

  hvordan får man den specielle cykel så man kan komme til pewter city

 5. Cr1neX siger:

  Hej Kuma,
  Jeg har et problem, jeg har valgt CYNDAQUIL, og den har udviklet sig til Typhlosion nu. Hvor kan jeg hurtigst finde en vand pokémon? ( inden Lake GYARIDOS ) Vi skal bruge en for at komme videre og for at komme ind og have en mulighed for at klare 5. Badge – og GYARIDOS ?
  Please, svar hurtigt og, jeg er åben for alle svar bare de er rigtige :)

  • Celina siger:

   Hvis du har problemer med spillet på den ene eller den anden måde så gå ind på youtube søg på Feks. Pokemon soulsilver walkthrough part 1. Så kan du få hjælp til at klare spillet :)

 6. mikmark siger:

  til jer der vil høre min metode i pokemon når jeg “fanger” pokemoner så er min taktik at klikke “A” når ball vrider sig lidt ind virker har lige fanget groudon og kaogre i hg med den hvis i har nogen så skriv

  • skuele!! siger:

   det kan godt være jeg mangler (rakio) ved det forkert holder sgu også af ned virker det kun nogen gange

 7. EU Pokémon siger:

  Prøv det her (hvis du har en item kaldet Sea Incense) fang en han og hun Marill (kan fanges i MT.Mortar (i vandet så husk en pokémon med HM3 (surf) ) giv den Marill med han kønnet Sea Incense og sæt dem i Day care (husk det skal være hannen der har Sea Incense og hav ogs’ en hun med dig) i daycare vil de pare sig og når ægget udklægger får du en nice pokemon :D (gider ik’ sige hvem det er det er en hemmelighed) HÅBER DU KAN LIDE DEN POKÉMON DU FÅR HILSEN EU Pokèmon xD PS. det er ik’ en marill

 8. jakob siger:

  hvordan kommer man videre fra Violet city

 9. victor siger:

  bliver der lavet en udgave hvor der er tre regioner johto kanto og sinnoh. eller er der det i soulsilver og heartgold eller er der hoenn regionen?

  • andreas siger:

   vis du har en arceus kan du komme til sinhjo du skal bar gå ud til ruin of alph gå ind i huset en mand støder ind i dig ser på arceus tar dig med ud til en ruin så kommer du til sinhjo en mand kommer og snakker med dig han tar dig med ud til et hus hvor cyntia er hun snakker så visser hun dig et sted gå til huset læg alle pokemoner på boxen undtagen arceus gå tilbage til cyntia hun fortæller at du kan få palkia dalgia og girantina den øverste er girantina den til højre er palkia den til venstre er dalgia

 10. kenneth siger:

  jeg kan ikke komme ind i 15 gym plz hjælp

  ps alle må svare

  • EU Pokémon siger:

   er det, det ved Cinnabar Island…… Hvis ja så skal du du svømme mod højre fra Cinnabar Island og ind i en grotte tage stigen op og ja så finder du vel ud af resten (hvis ik’ så skal du klare de fleste PkMn trainers derinde for at komme ind til Blaine :D

 11. kenneth siger:

  hvor finder man green hende i soulsilver

 12. emil siger:

  hvor er hidden taver. :-)

  • EU Pokémon siger:

   meget tæt på safari zonen (eller hvordan det nu staves xD) du skal have klaret hele spillet (klaret RED / ASH og ligaen second time) ved Cianwood City ved du vel safari zonen er der en grotte hvor der er en stie op og en stie ned (hvis du kommer fra Cianwood City) tag stien nedad og surf så langt til venstre du kan husk HM 8 (ROCK CLIMP) og HM 3 (SURF) :D

 13. EU Pokémon siger:

  plz svar mig hvordan får man en exp.share i pokemon version SS skal mega meget bruge en

  • Jonathan siger:

   Du skal have fanget den RØDE Gyrados og så skal du hen til prof. oak´s lille hus tæt hved Violet City. ;-)

 14. shadow siger:

  jeg har klaret hele spillet 2 gange min yndlings pokemoner er gliscor – electavire – gyarados og magmortar

 15. Glæder Mig siger:

  Jeg Får Pokemon soulsiver på fredag !!!!!!!!!! Glæder Mig Så Meget Tror Det Bliver Godt XD

 16. andreas siger:

  hej alle sammen jeg vil bare spørge hvor er hidden tower

 17. EU Pokémon siger:

  nogen der ved hvor man får en exp.share

 18. Pokémon er nice siger:

  hvordan får man en exp.share i SS versionen ps. svar venligst bare lidt hurtigt :-D

 19. andreas siger:

  hvordan slukker man den anden af det electrecitet i vermilon city emblemet

  • EU Pokémon siger:

   Du kan jo se der er mange skralde-spande… (det er ikke halv surt ment kan bare ikke finde på en anden måde at skrive det på) xD men så når du har fundet en knap som fjerner det der ene stød.. Så er der nogen skralde spande rundt om det er for det meste den skralde-spand til en af siderne (højre eller venstre) hvor den anden knap er så bare tryk A/snak med en af dem så forsvinder den anden :D

 20. andreas siger:

  hvordan løser man problemet i power plant og hvordan for man snorlax væk fra digllets cave

 21. Carl Christian siger:

  hvad for nogen pokemoner har blue /siste emblem i kanto ps alle må svare

 22. Jonathan siger:

  Hvordan slukker man for strømmen i Vermilion citys gym og salen ligger i Kanto?

  ps: alle må svare ;-)

 23. hjælp mig siger:

  jeg har fanget den red garyehvad så nu ved ikke hvad jeg skal nu og får man en master ball??? i det har set entien og de to andre hvad skal gør plzz hjælp mig alle må svare

 24. Jonathan siger:

  Hvordan slukker man for strømmen i Vermilion city salen?

  PS: alle må svare

 25. oskar siger:

  du skal så meget se verdens beste pokémon i det her spil jeg har klaret det. Det er et sjovt spil prøv det :-)

 26. Jonathan siger:

  Hvad skal man når man har fået en “udviklet” radio i power plant?

  ps: alle må svare

 27. andreas siger:

  hvordan får man hende fra sjette emblem ud af lyshuset så man kan komme i mod hende

  • Marill siger:

   Du skal så højt op så muligt fra traben så skal du ud af vinduet til højre og så skal du finde en dør og gå ind af den så kommer du op til pigen så skal du snakke med hinde så skal du over til den by der skal du ned og så skal du søfe over vandet og så skal du tale med en på et apotek og vis du ikke kan fonde det skal du bare tale med alle ind til du for noget der hedder seket potien eller noget i den stil så skal du op og give pigen i tornet det og så kan du klare gymen held og lykke hilsen mig XD

 28. Carl Christian siger:

  inde i wi-fi vil jeg bytte en dakrai for en geratina i vilket level det skulle være så byt den nu så er du sød.

  • Marill siger:

   Jeg setter min på vis du kan finde mig jeg hedder marie og er rigistrert hos Danmark og det må du fordi jeg mangler lige den pokemon og husk det nu og den er i lv.40-70 jeg håber det er ok

  • tor siger:

   ok men vi skal først værer tet på hinannen

 29. andreas siger:

  hej jeg er nybegynder til soulsilver og jeg kan ikke komme til første emblem hjælp mig

 30. davaj siger:

  hvor dan for man asies og celbe
  ps alle må svare :-)

 31. davaj siger:

  hvad skal man æfter man har løst problemet i power plant og man har snaket med en mand i radijotover i kantov?
  ps:alle må svare

 32. davaj siger:

  hvordan kommer man ind til mewtwo
  ps ale må svare

  • nikolai siger:

   over i cerulean cave som liggger i cerulean city finder man mewtwo jeg tror man skal have klarede red svar tilbage hvis der er noget forkert held og lykke

 33. davaj siger:

  Hvordan klare man problemet med power plant?
  ps:ale må svare.

 34. Huma siger:

  Så er Wi-Fi eventen til Yellow Forest afsluttet for EU og US, men der er allerede en ny Event til PokeWalkeren, man kan nu hente området Winner’s Path indtil 25. juni.

  • tor siger:

   hej huma skal man først få lugia eller glara ottene emblem

   ps.alle må svara men jeg regnede med at huma vestedet

 35. dakvaj siger:

  hvor er temroket manden hene efter man har møt ham hved broen lige ude for cerulean city
  svar veneligst hurtit!

 36. dakvaj siger:

  Hvor for man rock climb
  ps svar lidt hurtit

 37. Jonathan siger:

  Hvordan for man Rock climp?

  PS: alle må svare

 38. niko siger:

  jeg mangler kun at vinde to emblemer men jeg kan ikke komme videre kan nongen hjelpe mig

 39. Jonathan siger:

  Hvordan fjerner man den SNORLAX i kanto regionen?

  svar venligst lidt hurtigt

 40. victor siger:

  hvordan reparerer man den der power plant

 41. syd siger:

  jeg har foget en master ball og hvid ikke gmad pigen flytter mig horgtit hjelp

 42. Marill siger:

  Jeg har to lugia en i stjerne og en i almindelig er jeg ikke heldig :)

 43. Jacob siger:

  Hej. Jeg har undet over gymlederen i gooldenrod city, og går hen til træet/pokemonen som står i vejen længere oppe, hvordan får jeg det item som gør at jeg kan kæmpe/fjerne den? please hjælp. i må meget gerne forklare mig det i detaljer hvis det er en lang beskrivelse.

  • Marill siger:

   Du skalbruge cut på træet

   • Huma siger:

    Marill: forkert, man kan ikke cutte en Sudowodoo. ;)

    Jacob: Ved siden af Goldenrod styrkecenter er der en hus hvor du kan få en vandkande (som du også kan bruge til Berry Pot), brug den på Sudowodoo, den hader vand, og du kommer nu til at kæmpe mod den, fang den, da det er den eneste i spillet.

  • niko siger:

   du skal gå til blomster butiken lige ved gym og tale med pigen der inde du får så en ting du skal bruge på træet og så kommer du i kamp mod sudowudo

  • The Helper DK siger:

   i byen med det der tog der skal du gå hen ved siden af det der gym hus ved siden af det (på højre side) er der et underligt hus gå ind i det og snak med damen så gå op til træet og snak med det så kommer du i kamp med det hus poke/great balls hvis du vil fange den

 44. solle siger:

  der ligger ne snolax tæt ved Digglet cave hvordan for man den væk
  P.S alle der ved det må gerne svare

 45. solle siger:

  hej huma hvordan kommer man vidre i soulsilver når man har klaret Misty i kanto regionen

  • Huma siger:

   Du skal ind i Diglit Cave for at kunne komme til Pewter City.

   • The Helper DK siger:

    hej huma normalt hjælper jeg folk der har problemer med pokemon spil. Men lige nu har jeg brug for lidt hjælp. Hvordan åbner jeg sådan en underlig sølv port ind til hende der som står med en stød pokemon i fyretårnet

 46. nikolaj siger:

  hvordan kommer jeg vidre jeg har klaret det 5. emblem og åbnet fyrtårnet men 6. emblem lederen siger jeg skal købe noget midisin men ved ikke hvad jeg skal købe og hvor kan i ikke nok hjælpe mig :)

 47. Marill siger:

  Nogen der ved hvornår togetic udvikler sig???

  PS. Alle dem der hved det må skrive.:)

 48. Webil siger:

  har fundet ud af det hele :)

 49. Webil siger:

  altså det med at komme videre det andet ved jeg ikke :)

 50. Webil siger:

  Har fundet ud af det :) Huma

 51. Webil siger:

  Hej Huma!
  Hvordan får jeg HM08???
  Og jeg har klaret alle gym ledere og har alle de andre(Cut, surf o.s.v.) men det er lidt et problem. 2 Jeg har også klaret Ligaen , og fanget lugia o.s.v. …. Men jeg ved ikke hvordan jeg kommer videre!!! Jeg ved ikke om det er fordi at ´jeg ikke har fanget Entei og Raikou, men det tror jeg, og hvis det er så svar lige xDDDD

 52. Marill siger:

  Jeg er god jeg har palkia og lugia i lv. 100

 53. Mikkel siger:

  hvordan kommer man ud af johto religionen og til ligaen

 54. Mikkel siger:

  hvad er SS og HG og kan ikke finde whirl pool island hvor ligger det

 55. C.I.A siger:

  jeg har fange lugia med Ultra ball er det ikke nice?

 56. C.I.A siger:

  hej alle sammen jeg er nået til legan

 57. Marill siger:

  Hvor for man det 7 hm hende?

 58. marill siger:

  huma hvordan ved du at latias eller latios kommer og er i lv. 40?
  og hvordan ved du at mev er lv. 5 og har lert pound?
  og latios og latias sjælesten hvordan ved du at den kommer og kemper?
  ps. skriv så hortit som mulit….tak

 59. jeppe siger:

  Hvordan får man HM08 i SouldSilver

 60. Marill siger:

  Hej jeg har varet oppe i tornet og jeg kan ikke komme ind til hine der er i torben af tornet og Vad er det for noget metecin i skriver om?

  • Huma siger:

   Du skal tage trapperne for at komme op til hende. Medicenen hedder SecretPotion som du får udleveret i den lokale butik i Cianwoord City.

 61. Marill siger:

  Læs osse manuellen vis du er i tvivl

 62. Marill siger:

  Når du ser lugia svømme skal du trykke op b og selekt ned på samme tid

  • Marill siger:

   Pips pips jeg kan ikke komme ind til hende der er i lighthouse og jeg kan ikke komme forbi ham der siger jeg ikke må komme forbi i mahogany town er der nogen der gider hjelpe mig plz.
   Ps. Alle må hjelpe mig

 63. Peder siger:

  hallo, jeg vil starte forfra, men jeg kan ikke gemme. hjælp miig`!!

 64. Jacob siger:

  hvad skal jeg efter jeg har klaret 6 gym?

 65. Marill siger:

  Hvordan kommer man ind til hinde i fyrtårnet?

 66. Pkmn Weirdo siger:

  Det er ærgerligt at de har taget nogle at de gamle glæder fra spillet men jeg har ikke selv spillet men jeg skulle hjælpe en anden. men jeg er lige begyndt at spille det gamle Crystal spil igen. Er der nogen der ved om der kommer en ny udgave af Crystal?

  • Huma siger:

   Crystal er teknisk set med i HeartGold og SoulSilver da Suicune jagten er den samme i Crystal. ;)

   De har ikke ændret noget, kun tilføjet flere ting i spillende…

 67. mamelade mad siger:

  er der nogle der ved om man kun kan købe pokewalkerern

 68. marill siger:

  plz er derikke nogen der vil hjelpe mig

 69. luclucas siger:

  hvordan for man medicinen til amharos?
  og hvordan kommer man forbi politiet i goldenrod town?

 70. Peder siger:

  hej huma. jeg kan ikke starte forfra, fordi jeg ikke kan gemme. hvordan gemmer jeg?. svar hurtigt så muligt!

 71. marill siger:

  hej jeg kan ikke komme til at kempe mod gym nr.6 jeg har alder rede 123457 badges hvad gør jeg HJELP

  ps. alle må svare

 72. cool mand siger:

  hej.
  hvor kan jeg få rock smash plz tel me

  • Huma siger:

   Du møder en Hiker på Rute 36. Han giver dig HM06.

   • cool mand siger:

    ved du så også hvordan jeg for cut?

    • Huma siger:

     Du skal vinde over den. 2. Styrkecenter leder så skal du ind i et hus i byen hvor en fortæller at hans assisent leder efter hans Fartecht’s, så tager du ind i Ilex Forest og snakker med assistenen, han beder om din hjælp til at indfange dem og du får Cut som beløning.

 73. Mads siger:

  jeg ved ikke om jeg skal købe heartgold versionen eller soulsilver versionen, hvad synes i jeg skal købe

 74. ???? siger:

  hvad skal man gøre når man har alle emblemerne i johto relgionen??? alle må svare

 75. super seje mig siger:

  jeg elskede de gamle gold version og silver version så glæder mig rigtig meget til at prøve dem nu!!!

 76. Rasmus siger:

  Hvad kan en pokewalker gøre og hvad er det?

 77. marill siger:

  jammen kan du så hjelpe mig forbi det der træ der er midt på vejen til venster fra Violet city ?

 78. mikkel siger:

  jeg er nået til ligaen :D

 79. marill siger:

  hvornår kommer de næste events ?

 80. marill siger:

  hej jeg kan ikke komme vidre fra VIolet city jeg har en UNOWN Report og der er 23 UNOWN i, og jeg har første emblem men kan ikke komme vidre, jeg har lige oplogtet yellov forest.
  ps. alle må skrive til det.

 81. Frederik den seje siger:

  hvordan fanger man CELEBI?

  • grise hale siger:

   få alle 16 badges og tag til ilex forest der er der et hus hvor man finder celebi

   • Huma siger:

    Hvis det var sandt ville jeg have skrevet det i artiklen.. så det passer ikke hvad du skriver.

    Frederik den seje: Du kan ikke fange Celebi. Du kan kun få den via Event.

 82. davidsen siger:

  hvordan klarer man sjette styrke center leder?

 83. mikkel siger:

  jeg har fået det det kom for to dage siden :P meget anderledes vis ikke man har prøvet johto regionen har kun prøvet den en gang men godt spil :)

 84. kilder siger:

  er det her i danmark hva”

 85. flemming siger:

  hvad er det der for noget med en 5 generation

 86. poke fan siger:

  hvonor udkommer spillet?

 87. andreas skajem siger:

  jeg vil helst have soul silver

 88. Rasmus siger:

  Hvilket er best af de to spil.

 89. rasmus siger:

  det er der

 90. master myo siger:

  hvis jeg pre-order spillet fra gamestop.com kommer det så med post

 91. mareep siger:

  de har nu bekendtgjort at 5,generation kommer tror jeg

 92. mohammed siger:

  hvorfor står der så at der ikke er i den Europæiske version

 93. mohammed siger:

  er der endelig pokewalker med

 94. mohammed siger:

  den Europæiske release dato er den 26 marts

 95. zakaria siger:

  hej har paltinum spillet til en NDS vil gærne have alle de sjælneste pokemoner men vil alså ikke give penge :)

 96. dragonforce siger:

  det kan alleredes købes hvis nogle vil købe det med pokewalker er den her:
  http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9g-49-en-15-soul%20silver-70-3guj.html

  skal siges det er på japansk.

  uden pokewalker men bare spillet:
  http://www.play-asia.com/paOS-13-71-ba-77-3-49-en-15-soul+silver-70-3kr8.html

  fragten er i hvert fald dyr hvis man vælger den der kommer inden en uge.

 97. martin siger:

  man for poewalker i alle lande der er penge i det pris ca.500 til 600
  http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/newareas.shtml

 98. nejad siger:

  jeg har det alderredde

 99. nichlas siger:

  jeg håber det er et godt spil. og
  jeg kan få lidt snyde koder med haha

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...