Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

  1 2 3 7
 1. mohammed siger:

  jeh har hørt at der er ander måder
  af få shamin på normal gameplay

 2. mimo drengene siger:

  hej er der nogen der ved hvor eller hvordan man får action replay hvis nogen ved det så vil ikke nok vøre rigtig søde at skrive det plzzzzzzzzzzz

 3. nicolai siger:

  hvordan får man darkrai

 4. hemmelig siger:

  hvordan kommer man til 8 emblem

 5. hemmelig siger:

  hvor ligger mt conoret

 6. hemmelig siger:

  jeg har klaret 1,2,3,4,5,6,7 emblem men mangler 8 emblem er der nogen der ved hvordan man kommer til sunyshore city!

 7. martin siger:

  plzzzz hvis der nogen der kender master ball koden så plzzz sige den vil hel vilt gerne have flere master ball,s

 8. coolboy siger:

  hvordan får man en muncslax?

 9. oliver jensen siger:

  når man skal ind i en liga der stå der en klovn og i en anden bygning er der en mand…..
  jeg tror i 3 eller 2 by hvordan kommer man forbi dem…?

  • Emil siger:

   jeg ville gerne hjælpe men kan ikke huske hvordan jeg kom forbi dem kig i hele byen så kommer du nok videre

 10. daniel siger:

  Nogen der Ved hvor man får en manaphy?

  • martin siger:

   du kan få glimt af den syd fra Haerthomesitty(staves) nede i mansion bygningen

  • marc siger:

   du kan få den med aktion replay når du så har købt det (hvis du gider) går du ind i et poke mart imens du holder L+R så står der en mand i grønt men du skal ha plads til en ny pokemon i dit party for når du går hen og trykker på ham vil han give dig et manapy eg

 11. canis siger:

  er der nogen der ved vår(staves)dan man klare E4 plzzzzz svar hvis en ved det tak.

 12. O.D siger:

  Hej :) er der nogle af jer der ved om man kan få snyde koder til platinum jeg kunne godt vide om man kunne få 995 master balls??

 13. luhcas siger:

  vor køber man action replay ds

 14. mikkel siger:

  hvor er præsidenten af pokétech company.. mangler den der map add

 15. martin siger:

  undskyl der skete lige et eller andet:-/
  men i hver ti fald er der nogen der ved hvordan man udvikler(staves) så mogen som electabuzz(staves) magmar(staves) og rhydon??? svar venligts hvis i ved det:-D

 16. martin siger:

  er der nogen der har et tip ril hvordan man fanger Creeslia(staves) har skadet den ned til 1hp men kan ikke fange den plzzz skriv hvis i har et godt råd vil hvikelig gerne have den plzzzzz.

 17. michael siger:

  hvordan for man event

 18. mimo drengene siger:

  er action replay noget man kan købe eller hvad svar hurtigst muligt hvordan får man det plz

 19. mimo drengene siger:

  hvordan far man action replay og i min mystery gift får jeg hele tiden secret key og det er irriterende plzzzzzzzzzzz hjælp kom nu

 20. michael siger:

  hvordan for man ever

 21. jakob siger:

  hvad skal man når man har fanget giratina

 22. tobias. siger:

  hvor for man darkai og member kort finds der en snydekode som man kan ga i genem mur

 23. jeppe siger:

  hej jeg er kommet til pastoria city og kan ikke klare min ven jeg har valgt en infernape og ham prinplup

 24. palkia siger:

  hvor er dialga

  • canis siger:

   prøv at gå ind på youtube og skriv pokemon platinum det hjalp mig.

  • kim siger:

   når du har klaret E4 så rejs til spear pillar der vil der være en rift hvis den er lyserød er palkia og hvis den blå er det dialga

 25. canis siger:

  hvor skal man efter man har varet i Distortion World og fange Giratina svar hvis i ved det tak:-D

 26. kim siger:

  hvordan for man nummer 2 masterball

 27. kim siger:

  Hvordan for jeg et member card så jeg kan få dakrai?

 28. O.D siger:

  Hej hvis der er nogle af jer der ved hvor man kan fange giratina så ”PLEASE” skriv hvor! mangler den bare virkelig meget please skriv tilbage! :)

  • andreas siger:

   du skal have 7 badges og så skal du til vielstone city og befri axelf, mesprit og den trejde fra team galatic og så skal du op til spear pillar (som også er det sted hvor du fanger dialga og pialga) der oppe finder du cyres som vil fange dialga og pialga og så dukker giratina op men forsvinder ind i distortion world, og så kan du gå der ind og fange den

  • canis siger:

   oppe på tåpen af mt.coronet

  • luhcas siger:

   på vej til snov point city er der et angeb ler det til en pokemon vind salen gå til første sal og gå til mt. coronet gå hen til der vor man fanger dialga og palkia og gå ind i detogtionwolt

 29. jeppe siger:

  hej er der nogen der kender en snydekode til pokemon platinum version.jeg er ved pastoria city og kan ikke klare min ven jeg harvalgt infernape og han prinplup.

 30. chris siger:

  er der nogen der ved hvordan man får dito så sig det plzzzz

 31. gm siger:

  eller hvordan man for map app

 32. martin siger:

  hey gm hvor og hvordan mødte du mamaphy????????? jeg kan over hovedet ikke finde den og jeg har klaret E4

 33. martin siger:

  er der nogen der ved hvor og hvordan man møder mamaphy?? og vær så venlige at svare hvis i ved det tak:-D

  • Huma siger:

   Du skal ind i Manison bygningen og ind til ejeren af huset, på bordet bag ham ligger der et stykke papir, klik på den og du vil få et billede af Manaphy frem, nu kan du bytte dig til en i GTS (Der er ikke andre muligheder, medmindre du har en ven der har en Manaphy hvor i så kan bytte på normal vis).

 34. gm siger:

  nogen der ved hvordan man for shaymin

 35. martin siger:

  jeg har lige 5 spørgsmål og være sød at svare så hurtigt som muligt tak:-D
  1: hvordan får man map app?
  2:hvor møder man nr. 114,151.152,162 henne i række følge efter den første pokedex?

 36. chris siger:

  er der nogen der ved hvordan man får den app så man kan se pokemoner der bevæer sig som Articuno/Zapdos/Moltres og Cressilia

 37. michael siger:

  hvordan kommer man hen til dakrai???

 38. michael siger:

  og hvordan fanger man celebi?

 39. michael siger:

  hvordan får man deoxys

 40. vitus siger:

  hvordan bruger man sin pokemon til at slå ting i stykker

 41. vitus siger:

  hvem siger du det til huma

 42. vitus siger:

  der kommer en potal på et tidspunkt den skal du ind i niko

 43. vitus siger:

  de er ret nemme når man har fire lv. 100 pokemoner fx palkia, dalgia og giratina alle sammen lv. 100

 44. Berg siger:

  hvordan fanger man så de to andre?
  har nu været der oppe to gange, med de der dumme perler man skal bruge og der er ikke
  nogen af dem der viser sig

 45. Jonas siger:

  hvordan kommer man forbi de Team Galactic folk der står i en grotte. I er virkelig søde hves i gider skrive tilbage.

 46. Ikssssssss siger:

  hvordan får man de lekenderiske i spillet

 47. nicklas siger:

  gode toner

 48. nicklas siger:

  gode koder

 49. niko siger:

  hvor skal jeg gå hen ind i mt.coronet.

  • Huma siger:

   Du skal helevejen op på toppen, du skal forfølge Team Galactic’s leder helt ind i Distortion World iøvrigt skal du følges med Chythina(staves?) Ellers kan du ikke komme til den sidste by.

  • hamu siger:

   hvis man ikke fanger giratine i distrotion world kan du fange den i turnback cave (efter ligaen) (der hvor du ender når du går ud af distortion world) nå du har klaret ligaen og kommet ind i turnback cave skal du bare forsætte lige ud i alle rum indtil du ser en pokéball ligge hved en portal (portal til distrotion world) der skulle du meget gerne fange giratina i lvl 70… :)

 50. niko siger:

  hvordan kommer man til sunyshore city

 51. is dd siger:

  hvordan får man kæmperne

 52. is dd siger:

  Hjælp en kæmpe !!!!!!!!

 53. is dd siger:

  hvordan får man de der sten væk som man kan komme op til stak mountain????

 54. is dd siger:

  Hvordan kommer man til stark mountain

 55. mikkel-platium1 siger:

  hvordan kan man gå vider i fight area

 56. markus siger:

  hvordan for man giratina i en anden form uden at være i den omvendete verden

 57. hamu siger:

  hvordan laver jeg en “mild poffin”??? de giver alt og er til lvl 60

 58. rasmus siger:

  hvordan kommer man ind i pal park

 59. dialga siger:

  hvor kan man køberare candy

 60. dialga siger:

  hvor kan man købe pp up?

 61. wedeb siger:

  hvordan får man alle 210 pokemoner i pokedex

 62. malthe siger:

  hvordan får man mew i pokemon platinum eller pokemon diamond?

 63. malthe siger:

  hvordan får man en mew i pokemon platinum?

 64. tgb siger:

  Hej med jer er der nogen der ved hvordan man får arceus.Hvis i ved det så skriv;)

  • Huma siger:

   Du kan kun få den hvis du tager til Japan og er der til den nyeste Pokemon film’s premiere dag, der uddeles den, men kun til japanske version af spillet! Der er ikke andre måder at få den på pt.

  • Nicolai siger:

   du kan få den med action replay

 65. Alexane´der siger:

  Hej hvordan udvikler jeg min riolu Ved man skal give den happiness men hvordan gør man det

  • Huma siger:

   Du skal bare vinde dine kampe, for hvis den dør og og du taber en kamp, eller giver den noget forkert at spise vil happieness falde, bare sørg for at træne og give den det rigtige medicin, ikke det billige stads ;)

  • wedeb siger:

   du skal træne den i Lv noget med 30

 66. arceus siger:

  hvordan får man regigigas?

  • Huma siger:

   Enten få en Event Regigigas eller Migrate Regirock, Regiice og RegiSteel fra Emerald til Platinum. (Du skal have adgang til Pal Park før du kan det) Når du har dem, skal du have dem på dig og tage til Snowpoint Temple.

  • Patrick siger:

   ved at have alle pokemoner på pokedexen og klare cynthia i league´en 35 og få dialga/palkia.

   er sant hvad der står det har jeg selv prøvet:)

 67. stoffer siger:

  jeg har 999 master balls og shaymin i shiny og giratina i origin form jeg klarede spillet på 4 dage og for resten behøver man ikke at vente på den der event ting man kan bare købe en kodemaskine over zupernova navn:action replay ps hvordan får man palkia og dialga det virker nemlig ikke med det der står på de fleste hjemmesider.

  • Huma siger:

   Dum idé at købe AR da hvis du vil bytte AR pokemoner væk, kan du ende på nogle lister over dem man ikke skal bytte med uanset hvad, hvis den du bytter med er med i en Pokemon fan side.

 68. tgb siger:

  Hej med jer er der nogen her der ved hvordan man fanger regirock,regice,registeel.Hvis der er nogen der ved det så skriv.

 69. yuma siger:

  hvordan bruger man koder i pokemon platinum på computer?

 70. lucas siger:

  jeg har darkrai og en messe sjældene pokemoner

 71. kim siger:

  Hvordan for man spiritomb?

 72. marc siger:

  hvor kan man fange shamin

  • Huma siger:

   Du kan ikke fange Shaymin, du kan kun få Shaymin ved en Nintendo Event. Gå ind på pokemon.dk så kan du se hvor den næste Pokemon Day 2009 holdes, da de uddeler Shaymin til Diamond og Pearl versioner, så kan du bytte/flytte Shaymin over til din Platinum.

 73. platinum siger:

  hvordan får man darkray uden snyd og uden action replay.

 74. cheater-man siger:

  vis i starter om og saver og går rundt i ring 5 gange og saver slukker og tænder har i jeres gamele gemte og har mew og mewto

  (:

 75. mohammed siger:

  hvor kan jeg finde fler master balls

 76. mohammed siger:

  du finder womadam med en træner på route 214

 77. the big S siger:

  hvordan får man registeel, regice og regirock

 78. rasmus siger:

  hvordan for jeg darkrai?

 79. mimo drengene siger:

  hvordan får man darkrai,regirock.regice og registeel

 80. hamu siger:

  hvor finder jeg træner caféen?

 81. the big S siger:

  hvordan får jeg member card så jeg kan få darkrai

 82. mimo drengene siger:

  hvordan kommer man hen til newmoon island

 83. the big S siger:

  hvordan får man secret key

 84. hamu siger:

  hvordan gør jeg det der med pal park? jeg har natinal dex men den siger jeg skal et eler andet med “stock” og “migrate”og noget med 6 pokémons…?

  • hamu siger:

   altså hvad skal jeg gøre for at komme ind i pal park? den siger “Oh, hold on. You don’t have enough Pokémon for a Catching Show. You’ll need to stock us with six Pokémon to participate. You should make some Pokémon migrate from kanto or hoenn!” hvad betyder det at jeg skal?

   • Huma siger:

    Det kan du læse i din menual… du skal Pal PArk bruges til at kunne overføre Pokemoner fra Ryby, Shapphire, Emerald, FireRed og LeafGreen til enten Diamond, Pearl eller Platinum. Men du kan kun gøre det på en DS eller DS Lite da du skal bruge GBA indgangen.

 85. crap siger:

  nr. 152 rotom hvor finder man den for jeg kan ikke finde den

 86. DIALGA siger:

  jeg kan ikke få min hunter til at blive en gengar hvordan møder man gengar skal man bytte sig til den???.

 87. hamu siger:

  hvordan får jeg en “boat ticket”???

 88. hamu siger:

  hvordan får jeg “BP”?

 89. hamu siger:

  er der ikke nogen der kan sende et kort over victory road???

 90. mohammed siger:

  hvis man skal fange giratina uden af bruge
  master ball skal den kun ha et liv tilbage
  og så bru enten dust ball eller ultra ball
  ps køb 20-30 af dem være

 91. savory siger:

  Hvad skal man sige til ham tv manden i Jubilife City for at få denne tabet ?

 92. nice siger:

  hvor kan man møde glacion.

  • Huma siger:

   Det er derfor det er vigtigt at man kæmper mod alle trænere man møder på sin vej, for du kommer til at se alle 210 pokemoner du kun kan gøre ved at kæmpe mod trænere, søge i græsset, grotter, vand.

   Jeg ved at der var en træner der havde en Glaceon, det var vist på vejen til Snowpoint City, ellers er du nødtil at udvikle din Eevee. For at udvikle Eevee til Glaceon:

   Lv. op ved Ice Rock

 93. marcel siger:

  hvordan for man en magmarizer i pokemon platinum version

 94. mimo drengene siger:

  hvor er gangen til at man kan vælge form til rotom

 95. mimo drengene siger:

  det staves master ball

 96. mimo drengene siger:

  hvordan får man shaymin

  • Huma siger:

   Du kan kun få den via Nintendo Event, desuden er den overstået her i Danmark, hvor du den 22 Maj og 1 uge frem i alle GameStop kunne du få Shaymin til Diamond/Pearl. Så den eneste måde du kan få den på er at vente på en ny event eller hvis du er heldig at kunne bytte dig frem til en.

 97. Andreas siger:

  jeg har pokemon platinum og jeg kan ikke finde ud af hvor jeg finder pokemon nummer 151, det skal jeg jo for at få national dex.
  nogen som kan hjælpe?

  • Huma siger:

   Hvis du skal have national dex’et, så er det lettest at du har kæmpet mod alle trænere, E4 osv, husk du skal have set 210 pokemoner, og det gør du jo ved at møde alle trænere.. så lad være med at springe nogle over. ;)

   • Andreas siger:

    jamen jeg har kæmpet med alle dem jeg kan finde, så vidt jeg ved.. men jeg kan ikke finde pokemon nummer 151 og 152..

  • mimo drengene siger:

   gå til hearthome city og gå ned af rute 212 også gå ind i det store hus find en bog i huset der er nummer 151 p.s der er en politimand der

   • Huma siger:

    Prøv at være lidt mere præcis. ;)

    For at få Manaphy (151 Sinnoh dex): Du skal finde en Palæ på rute 212. Når du har fundet huset. (Det er også der hvor Trohpy Garden ligger) skal du ind til det rum hvor ejeren er, på bordet er der en bog, klik på den og du får et billede af Manaphy, men husk du kan ikke fange en i Platinum, du skal bytte dig frem til den (men det kan du nu, da du har få data af dem (navnet) så går du bare hen til Global Trade Center)

    For at få Rotom (152 Sinnoh Dex): Jeg har tilføjet noget mere i listen, og at Finde Rotom er et af dem.

  • rasmus siger:

   det er manaphy!gå til det agtige spøgelses hus pa rute 212.gå til første dør på højre hånd.og snak med bogen.viola!du har set manaphy!

 98. super seje simon siger:

  haj jeg ved at rotom kan få andre forme. Flyv til vailstone city og find en hemmelig gang. og bestem en form.
  p.s i kan kun få den hvis i har klaret ligaen.

 99. mohammed siger:

  jeg har pokemon platinum
  jeg har vundet hele spillet på under en uge

  • Andreas siger:

   hvordan finder jeg pokemon nummer 151 og nummer 152? det mangler jeg for at få national dex og komme videre.

   • svendstar siger:

    pokemon 151 og 152 er de 2 legendariske pokemoner som styrer tid og rum, det er dialga og palkia, her er der en link til en video på youtube som viser hvordam man får dem uden snyd,

    herhttp://www.youtube.com/watch?v=3E-iAypOCvw&feature=related

    held og lykke.
    PS. VIDEON ER PÅ ENGELSK.

   • Huma siger:

    Svendstar: Genopfrisk din hukommelse ved at kigge i Sinnoh dexet.. for det er ikke Dialga og Palkia. nr. 151 og 151 i Sinnoh dex er Manaphy (Sinnoh Dex nr. 151) og Rotom (Sinnoh Dex nr. 152)

    Dialga (Sinnoh Dex nr. 149)
    Palkia (Sinnoh Dex nr. 150)

  • hamu siger:

   hvis du har klaret spillet gider du så ikke at fortælle mig hvor jeg kan finde en træner med NR. 046 (WORMADAM)
   NR. 071 (GENGAR)
   NR. 093 (SUDOWOODO)
   NR. 133 (OCTILLERY)
   NR. 135 (LUMINEON)
   NR. 159 (GARDEVOIR)
   NR. 190 (DUSCLOPS)
   NR. 193 (PORYGON 2)
   NR. 197 (ELEKID)
   NR. 206 (SNORUNT)

   • Huma siger:

    Alle de pokemoner du nævner kan du møde hvis du altså kæmper mod alle trænere, dvs. hvis du mangler at møde nogle, så er du nødtil at begynde “rejsen” igen ved at starte fra Sandem Town dvs. cykle gå osv. til du før mødt dem. Der findes så vidt jeg ved ikke en liste over trænere som har hvad af pokemoner, + du skal huske flere trænere har titler som Lass, Ranger, Cooltrainer osv. og der er over 200 personer…

   • hamu siger:

    jeg har lånt 7 af dem af mine venner og fundet 2 trænere og med elekid fik jeg et æg… den gad ikke klække så jeg kæmpede… trænerens første pokémon var… (spændings pause)… ELEKID -,-“

   • anel siger:

    der hvor du kan komme hen til ham der pokemon maniackken ,så uden for grotten er der en pige med lyst hår kæmp mod hende så møder du wormadam tre slags

 100. DIALGA siger:

  for at fange garatina behøver i ikke bruge master bool i skal bare gør så garatina er rød’t liv så skal i der fra skal i bare blive ved med at kaste ultra bool på den så fander i den det er ca 15-30 at dem så fander i den og den vil havde 209hp!!!

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...