Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

 1. jesper siger:

  hvordan kommer man til 8. anblem

 2. andreas siger:

  når jeg har klaret den 7 træner i battle frontier bliver jeg altid smit ud.
  hvordan skal jeg så gøre for at kunne kæmpe vidre?

 3. julius siger:

  min cherubi kan ikke lære pal dance for at udvikle sig

 4. julius siger:

  hey jeg har virkelig brug for hjælp med at komme ind i pal paken hjælp mig huma det er en nød situiasjon!!!!!!!!!!!

 5. ddddfffff siger:

  hvordan fanger man de tre fugle har skadet dem men kan ik fange dem

  • Huma siger:

   Svæk dem med feks. pralyse eller søvn angreb, og mød dem igen, hvis de heletiden stikker af kan du prøve at bruge en pokemon som har lært “Mean Look” den gør at modstanderen ikke kan skifte pokemoner eller pokemonen ikke kan flygte. Dog hvis du så i mellemtiden skifter din pokemon der lavede Mean Look vil effekten forsvinde og pokemonen kan skiftes ud eller flygte.

 6. daniel siger:

  hvordan fanger mand regigiant?

 7. trine siger:

  Min søn har fanget to af de samme pokemon’er og vil gerne slette den ene (eller begge) fra de seks pokemoner der er plads til… hvordan gør man det?

  • joppe siger:

   hvad er det for nogle
   ellers gå ind i din pc og læg dem når du har lagt dem ind i din pc så tryk på dem og bagefter gå ned på realease og tryk der. gør det på dem begge to

   • trine siger:

    Tak for svar… her kommer straks flere spørgsmål:
    Det er to Bidoof tror jeg nok… Og nu spørger jeg uvidende: Hvordan gå ind på en PC, hvor finder den ud af hvilken af de tre computere i nærheden den skal lagre noget på??? Og hvordan finder oplysingerne? (jeg føler mig meget uvidende om det her)

    • Huma siger:

     Der findes en PC i hver Pokemon Center tæt ved skrænten (der hvor man aflevere pokemonerne til healing).

     PC -> ind i pokemon delen -> Find den pokemon der skal slettes -> klik på den pokemon så der kommer en menu frem -> find release og klik på den, så slettes pokemonen… husk man kan ikke fortryde en frigivelse af en pokemon.

 8. joppe siger:

  hej hvordan møder jeg dialga og palkia igen
  hjælp mig huma

 9. joppe siger:

  hej hvordan får jeg en pokeradar

 10. joppe siger:

  hej hvad for en type skal jeg bruge mod bertha i ligaen og hvad for et level og hvordan gør man det der tweaking glitch

 11. joppe siger:

  hej hvordan fanger jeg nr. 22 og 33 og 54 og 64 og 81 og 108 og 109

  • Huma siger:

   Nr. 22: Rute 225, 226, 227 og Stark Mountain
   Nr. 33: Rute 221 (Brug PokeRadar)
   Nr. 54: Rute 203, 204, 205 nord, 208, 209, 210 nord, 212, 214, 225, Twinleaf Town, Eterna City, Celestic Town, Ravaged Path, Oreburgh Gate, Lake Verity, Lake Valor, Lake Acuity og Resort Area (Surf).
   Nr. 64: Rute 215
   Nr. 81: Rute 222 og Fuego Ironworks.
   Nr. 108: Rute 215
   Nr. 109: Stark Mountain

 12. Sebastian T siger:

  Hvordan starter man forfra

 13. sebastian siger:

  hvodan fanger man shaymin

 14. daniel siger:

  waaa kan ik fange de tre fugle og cvesilia har skadet dem kan ik fang dem med ultrabol

 15. daniel siger:

  hvad er member card?

 16. mester Jesper siger:

  hvem vil ha en af mine 3 giratinas svar inden
  neste uge

 17. daniel siger:

  hvodan fanger man darkvej

 18. daniel siger:

  hvordan for man flerer evier manngler kun 2 fomer på pogedex

 19. rasmus siger:

  hvordan kommer man hen til darkrai jeg ved man skal sejle men døren er låst og jeg har mystery gift men jeg kan ikke få member card

 20. Emil Jensen siger:

  hvordan for man Oak letter??

 21. lugi siger:

  halo er der nogen

 22. lugi siger:

  I fight area står der nogle mennesker som hele tiden siger at jeg skal prøve battle frontier og det gør jeg.
  men de flyter sig ikke

 23. lugi siger:

  jeg mangler nummer 151 og 152 men jeg hved ikke hvilken en 152 er og hvor man fanger den

 24. pop boy siger:

  hvordan får man arcerus flute

 25. Jonathan siger:

  Hvad er Elite Four?

 26. Jonathan siger:

  Jeg kan ikke finde den hemmelige dør i Team Galactic HQ

 27. can siger:

  hvordan får jeg x 999 rare candier

 28. VICTOR siger:

  jeg har electivire og elekid

 29. tobias. siger:

  hvor dan kan man få dakrai svar hurtist mulit

 30. andreas siger:

  hvordan kan jeg få et sølvmærke i battle frontier?

 31. lol siger:

  jeg har 50 i lv.100

  • sebastian siger:

   hvordan kommer man vidrere når man har været i snowpint city og har været ved warehauset og har set deres leder taler-deres leder= team galactics leder.

  • Kim Andersen siger:

   Hjææælp
   jeg kan ikke komme tilden by hvor jeg skal have det sidste mærke, jeg har lige været oppe i den der sne by og været ved de der sø, hvad skal jeg gør nu please hjælp mig
   skriv til min mail
   den er kimands2000hotmail.com
   håber i vil hjælpe
   og i må meget gerne skrive det i detailer:)
   håber på svar

   • Huma siger:

    Tag til Veilstone City

   • nejad siger:

    HAR DU VÆRET I MT.CORENET OG KOMMET I DISTORSIEN WORLD VIS JA SÅ GÅ NED TIL VALOR LAKE FRONT OG TIL HAM FYREREN DER SPÆRRET VEJEN SÅ KOMMER DU SUNYSHORE OG DER VIL DU FÅ DIT SIDSTE BAG LEDDEREN BRUGER ELECTRIK TYPE POKEMON

  • martin siger:

   snyder!!!!

 32. jeppe siger:

  hvordan kan jeg komme igennem spæringen i lake valor

  • Huma siger:

   Du skal nu op til Mt. Coronet og møde Team Galatic’s helt oppe i templet og skal videre ind i Distotion World og møde Giratina.

 33. nejad siger:

  hvordan for man azure flute?

 34. Max siger:

  Hvordan får du bedre ( connection )
  til wii fi ???

  • Huma siger:

   Kommer an på hvilket type trådlåst du er på.

   Hvis det er med Nintendo’s Wi-Fi USB Connection skal du være så tæt på som muligt da den kun har en rækkevidde på 10 meter.

   Hvis det er med trådlåst (WEP kryptering)så skulle der ikke være nogen problem så længe man er i det område det trådløse dækker.

  • can siger:

   du skal først hen til en af de battle frontierne og klare dem (husk og gem)og gå ned til jubilife city

 35. brian siger:

  kan man få elikid i alle tre spil??

 36. bjarki siger:

  jeg har fået mystery gift men jeg kan ikke få oaks letter jeg har prøvet en milion gange er der nogen der kan hjelpe mig

 37. Victor siger:

  Hvordan kommer man forbi en mand der står henne ved en hul inde i Pokemon liga grotten?

 38. mohammed siger:

  hvor er battle frontier

 39. ash siger:

  hvor for man no 489 og no 486

 40. oliver siger:

  hvor hene i spøgelsetshuset finder man 152

 41. morten siger:

  hvordan får man national pokedex

 42. Jonas siger:

  Hvor er turnback cave?

 43. zatna siger:

  hej er ikke gode til at spille g kan ikke fnde ud af noget,

  er der en der kan fortælle mig hvad man skal ved det er mølle værk og kan ikke komme over brone de der team col…. vil ikke lad mig komme forbi hjælp!!!

 44. frederik siger:

  hvad er en appmap

 45. frederik siger:

  hvor ligger pal park

 46. martin siger:

  jeg har 14 i lvl 100 og ca 5 i lvl 80 og 90

 47. Jonas siger:

  Hvad bruger man den der odd keystone til, som du kan få ved at snakke med ham den der ninja i route 208. Jeg ved godt at man skal sætte den i det der hul. Men hvad skal man så???

 48. lasse siger:

  hvordan for man så Darkrai på sin pokedex?

 49. parisa siger:

  hej jeg er en pige. jeg kan få alle pokemon fra min game boy til min dsi. og hvordan kan man få oak letter.

 50. jesper siger:

  gode snydekoder

 51. lasse siger:

  kan man brugde mistiry gift igen hvis man har fået shaimin?

 52. benjamin siger:

  jeg kan bare ik smader de der sten plazze er der en der kan hjælpe mig

 53. jimmy siger:

  har 3 lvl 100. syntes det er for nemt

 54. ost siger:

  hvor møder man no. 152 i pokedekeset det er den eneste je mangler

 55. martin siger:

  er der ikke lige en der kan hjælpe mig? jeg har prøvet at fange cresslia(staves) i lang tid men jeg kan bare ikke jeg har skadet den ned på omkring 1 hp tilbage men jeg kan bare ikke plzzz hjælp og jeg bruger mean look hver gang men det lykkes aldrig så plzzzz hjælp mig!!! og hvis der er en der kan master ball koden så plzzz sig’ den!

 56. emil siger:

  Hvordan får man Professer Oak ud til route 224 så man kan få shimin

 57. huntrex siger:

  hvordan får man Darkrai når man ikke kan få member card mere??

 58. andreas siger:

  hvordan får jeg et Sølv mærke fra Battle Frontier.

 59. platinum nørden siger:

  hey jeg har da manaphy og jeg ved det næste event er det udkommer til december d/1 og det er et azerus og shiny pichu event men ved i hvad pichu kan bruges til den kan bruges til det nye pokemon soul silver og heart gold få du en spiky ear pichu:)

 60. Oliver siger:

  hvordan for man Oaks letter så man kan få shimin

 61. huntrex siger:

  hvordan kommer man til sunyshore city har lige fået giratina plz hjælp mig

 62. emil siger:

  er der ikk nogle der har en video så man kan se hvordan man får member card??

 63. emil siger:

  jeg kan ikk finde ud af at få member card??
  hjælp mig please

 64. Victor siger:

  jeg har sharpedo jeg fange den hene ved ligagen da jeg fickede.hilssen victor.

 65. Victor siger:

  Jeg kan stadig ikke finde Shaymin. nogle der kan hjælpe mig?

  Jeg har klaret Ligaen og mangler to øer, hvordan kommer jeg videre?

  Og jeg mangler at møde en Pokemon. Og jeg tror det er Shaymin.

  Hilsen Victor

 66. magmar siger:

  hvordan udvikler man dragonair

 67. magmar siger:

  hvordan får man secretkey

 68. magmar siger:

  hvor finer man syhamin vær sød at hjælpe mig

 69. mimo drengene siger:

  hvordan laver man shaymin om til sky forme.

 70. paris pige siger:

  hej jeg ha spille pokemon side jeg var 7år
  jeg elsker pokemon;

 71. mads tved siger:

  nogle der kan sige hvad man skal gøre for at få palkia og dialga for det der stod der ope duede ikke rigtigt for mig.Jeg har orbsne og talt med liga lederen men det dur stadig ikke er der nogle der kan hjælpe plizzzzzzzzzzzz beom

  • paris pige siger:

   hej jeg palkia oh den anden du skal gå over til det sted hvor du fik diratina

  • canis siger:

   har du klaret ligaen.

  • mohammed siger:

   ¨først og fremest skal du til
   celestic town og tale med en gammel dame¨
   og så skal du til mt.coronet og
   finde de to orbs og efter til spear piller

  • Victor siger:

   Ang Palkia: Jeg mødte Diamond henne hos 2. emblem i den lille skov , hvor der var et hus med en mand. Jeg talte med manden – det så ud som om han var død.

   Jeg fik en masterball af manden.Så kom Diamond og ville kæmpe mod mig. Og så fangede jeg Diamond.

   Jeg mødte Palkia der , hvor jeg fangede Girantina- du skal gå hen til Oreburgh City, og du skal cykle op ad bakken, gå ind i grotten, gå op, og surfe og hvis du kan surfe og gå ned til siden ( surfe op af sten) og videre ind i grotten og her kommer du til Palkia og her skal du have en Masterball.

   håber du finder den.

  • can siger:

   du skal gøre det samme du fik arceus

  • can siger:

   i celestic town skal du ovenover grotten er der et hus og du skal ind i huset og en gammel dame viser et billed med palkia og bagefter skal du hen til det sted du fik dialga og der ligger palkia du kan kun gøre det hvis du har dialga

 72. mathias siger:

  hvordan ser man fona

 73. Victor siger:

  Hvordan finder man Shaman?
  Hilsen Victor

 74. mads tved siger:

  er der nogle der kan sige mig om man kan møde spiritomb

 75. Nicolai vedel siger:

  Hvordan far man map app?

 76. lasse siger:

  ved nogen hvor man finder nummer 114….og 152… og 162 og 193 hjælp mig ….

 77. niko siger:

  hvordan for man HM7

 78. lasse siger:

  hvordan klarer man battle frointer hjælp mig….. Plz!!!!!!!!

 79. mohammed siger:

  du skal ha azure flute får at fange arceus

 80. nejad siger:

  hvordan fanger man arceus

 81. pick siger:

  hvor fanger man manaphy

  • Huma siger:

   Du kan ikke fange en Manaphy, du kan kun “se” den og tilføje den i Pokedexet. Du skal hen til Rute 212 og ind i Manison House, gå ind i rummet hvor ejeren er og på bordet ligger der en bog, klik på den og du har nu tilføjet Manaphy som set i din Pokedex. Hvis du vil have en Manaphy skal du efter at have set i bogen gå hen til GTS (Global Trade Station) i Jubilife City. (kræver Wi-Fi)

  • mohammed siger:

   eller vis du har pokemonranger kan du overføre manaphy til dp eller platinum

  • can siger:

   med snydekoder du skal ind i en poke mart hold l og r inde mens du går ind, og så er der en mand han giver dig manaphy egg du skal have 5 pokemoner i din taske og du skal gå 977 skridt før ægen knækker

 82. pick siger:

  hvor ligger spølseshuset henne

 83. pick siger:

  hvor finder man rotom henne

 84. mohammed siger:

  hvordan får man secret key

 85. lukas siger:

  hvad for en pokeball skal man bruge mod cressilia huma

 86. mohammed siger:

  er der nogen der hved hvornår pokemon hertgold og soulsilver kommer

 87. pick siger:

  hvordan ser shinyer ud

 88. patrick siger:

  hvor dan gemfører man pokemon plantiniom

 89. lukas siger:

  hvordan for man razor fang

 90. nicolaj siger:

  skal komme videre i pokemon hjælp mig hvad skal man efter 5 emblem huma

 91. rasmus siger:

  hvor er distortion world

 92. chris siger:

  er der nogen der vil ha koden til meber cade

 93. mohammed siger:

  hvordan kommer man ind i pal park

 94. mohammed siger:

  hvor får man darkrai

 95. luhcas siger:

  hvad er map app

 96. nicolai siger:

  hvordan får man member card kom nu hjelp migggggg

 97. andreas siger:

  det er ikke nødvendigt at bruge master ball mod giratina. jeg fangede min på 5 forsøg med dusk ball og shinyer møder mand en gang imellem (cirka hver 8000 skridt). og articuno møder mand bare tilfældigt brug wobbuffet med sin effekt eller brug en pokemon med mean look så flygter den ikke.

 98. lukas siger:

  hvor dan fanger man articuno

 99. mohammed siger:

  hvordan fanger man shiny pokemon

 100. mohammed siger:

  du køber den på nettet

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...