Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

 1. jason siger:

  Nogle der ved om man kan fange Lavitar og Growlithe

 2. terror siger:

  hvordan kan man komme igennem tegnet i celestic cave?

 3. Andreas siger:

  jamen hvad for noget græs det er jo to steder hvor der er græs.

 4. ???!?!? siger:

  Hej huma hvordan udvikler man Gible

 5. benjamin siger:

  hej huma =) kan man få flere end en master boll? og på mit spil kan jeg ikke spille inde i den der spillehal kun samle penge op somandre her spillet HJÆLP MIG tak alle må svare KH benjamin (svar hurtist mugligt)

  • Huma siger:

   Du kan kun finde én Master Ball i spillet, men du kan vinde flere i Lottery i Jubilife City TV station.

   Grunden til at du kun kan finde mønter i spillehallen er at spil i spillehallen er slået fra i EU version af spillet .

 6. Andreas siger:

  Hej Huma Angående den der Bagon er det på vand eller på land for synes ikke rigtig jeg kan finde den.

 7. rune siger:

  hvordan få man Jirachi ?

 8. Peder siger:

  hej huma. ved du hvordan man finder sin wep-key, der kan jo kun være 5-tal derfor kan jeg ikke få det til at virke

 9. Andreas siger:

  Hvor fanger man BAGON

 10. rune siger:

  hvordan for man Rotom andre fomer

 11. help mig siger:

  hvad skal bruge oval stone til ???

 12. julemand siger:

  Hvordan får man members card??? plizzz svar Huma:D

 13. thor kristiansen siger:

  Hvor fanger man skorupi?

 14. thor kristiansen siger:

  Hvordan udvikler man rhydon?

 15. kage siger:

  jeg har mebmers card men kan ikke komme ind i huset

 16. kage siger:

  kære huma hvornår får den lille dreng marid i caneval city??

 17. Cr1neX siger:

  hej Huma.

  Min Pokédex som kan bære 493 poké’s er forsvundet. Jeg tænkte bare lol. Men den er helt væk. Fordi mit spil gik i hak. Men jeg har gemt måske 20 gange imens jeg har haft den.

  Kan du give et råd. Og/eller hvor skal jeg finde den igen. har jeg glemt efter det stykke tid.

  Hilsen Cr1neX

  -Alle kan svare, det vil være en hjælp hvis i svarer korrekt, og hvis i svarer pænt. Tak :))) :D

 18. help mig siger:

  hej igen human undskyld

  hvordan udlikliner togetic og porygon og feebas remoraid croagunk og skorupi hippopotas sneal sry jeg spørger alt det :D

  • Huma siger:

   * Togetic udvikler sig hvis den får Shiny Stone
   * Porygon udvikler sig når den holder itemet Up-Grade og byttes.
   * Feebas skal være i Maximum beauty og derefter lvl op.
   * Remoraid udvikler sig i lvl 25
   * Croagunk udvikler sig i lvl 37
   * Skorupi udvikler sig i lvl 40
   * Hippopotas udvikler sig i lvl 34
   * Snealsel udvikler sig når den holder itemet Razor Claw og lvl op om natten.

 19. help mig siger:

  hej human

  hvordan udlikner man gligar???

  svar venglig

 20. help mig siger:

  og hvad for nogen pokémoner jeg skal bruge til leaguen

 21. help mig siger:

  hej human hvordan skal jeg klare pokeman league

  svar venlig det må i alle

  • Huma siger:

   Træn dine pokemoner op samt have Hyper Potions med for man kan ikke heale pokemoner under ligaen. :)

   Btw min navn er Huma ikke human

   • Pòke boy siger:

    jeg plejer altid at købe 50 full restore og 50 revives. hvis du ikke har råd er der ved pokemon mansion en mand og dame tæt på hinanden. brug vs seeker og kæm p mod til deres pokemon kommer i level 60, så får du 12000kr per kamp.

 22. mark o siger:

  har en ven der kæmpede mod mig og havde snyd på så han kunne gå over alt og han sad fast bag døren nogen der kan hjælpe

 23. Oliver. 6år siger:

  Okay. Har du et tip med hensyn til shiny poké’s? er Lugia umulig at få lie pt? Men forstår ikke har set en video på youtube hvor der er en som dropper nogle Scale Hearts og så kommer lugia. Men det er ikke muligt mere eller hvad?

  Og hvad med den der Lunar wng, kan ikke komme videre har den, men der sker ikek mere, ogjeg kan helelr ikke få Oak og hende pigen der Mayley eler hvad hun nu hedder, til at komme op til den store sten ved Flower Paradise ved Shaymin. Det er herre træls, så lgie nu sidder jeg rimelig fast.. )^:
  Kan du hjælpe mig?

  Hilsen Oliver :-) >->(;p

  • Huma siger:

   Med shiny er der meget lille chance at møde en eller udklække en. Så du må bare møde og møde en masse vilde pokemoner eller breede pokemoner.

   Man kan ikke fange Lugia i Platinum, ellers ville det være skrevet i artiklen. ;)

   Snak med faren i huset hvor han beder om at du finder en Lunar Wing til hans datter som sover – derefter tager du med færgen der er i nærheden og vælger Fullmoon Island som destanation.

   Du skal have Oak’s Letter for kunne komme til at snakke med Oak og Mayley og snakke med dem, derefter skrive noget i stenen som de snakker om så åbens der en blomster sti samt Shaymin viser sig, følg efter den og fang den.

 24. Oliver. 6år siger:

  Jeg ved godt jeg har spurgt meget. Men hvor finder jeg den der ‘That Lunar Wing..’? Sailor’en siger jeg skal give den til hans søn. Det skal jeg gøre for at kunne komme til Iron Island…

  Please svar mig !! :D

  -Alle er velkommen Tak! Bare det er rigtigt..
  Mange af de gamle poké’s som fx. Cellebi, Groudon, Charizzard, Blastoise osv. Hvor fidner mand dem? på Iron Island?

  tak tak fra – oliver :-) >->(;p

  • Huma siger:

   1) Du finder den på Fullmoon Island, du skal snakke med pigens far i Canalave City og derefter tage med skibet til Fullmoon Island.

   2) Dem skal du bytte fra de andre spil over til din platinum ved at migrate (kan man kun hvis du har en Nintendo DS Lite).

 25. Oliver. 6år siger:

  Hvad for en sten skal man bruge til:

  Haunter>Gengar=??
  Kadabra>Alakazam=??
  Scyther=Scizor=??
  Rhydon>Rhyperior=??

  ______________________________________________

  Og hvordan får man en Red Gyarados? Kan man “evolve” den originale, altså det jeg mener er at; kan nan give den en sten? Hvis man kan hvilken?

  • Huma siger:

   Gengar: Skal byttes for at udvikle.
   Alakazam: Skal byttes for at udvikle.
   Scizor: Skal holde itemet Metal Coat og derefter byttes for at udvikle.
   Rhyperior: Skal holde itemet Protector og derefter byttes for at udvikle.

   Man kan ikke få Red Gyarados i Platium, kun i Gold, Silver, Crystal, HeatGold og SoulSilver man kan fange en Red Gyarados. For at få en Red Gyarados i platinum kræver det at du finder en Shiny Magikap som derefter skal udvikle sig.

 26. Oliver. 6år siger:

  Hej igen Huma.

  Det der med Pokétch/?? hvor finder jeg den, jeg synes jeg har alt hvad jeg kunne, dermed også synes jeg at have kigget i alle huse i alle byer.
  Det der med jeg ikke kan lave et “mapp app.” er jo et stort problem med hensyn til mange Rare pokés. Så hvad gør jeg please, en hurtig respond.

  Hilsen Oliver :-)

 27. Oliver. 6år siger:

  Hej Huma.
  Jeg har lige et spørgsmål til Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)’
  Hvor er pal park? Jeg har alle emblemerne, og har klaret Poké-League. Men hvor er denne der pal park? Hvordan kommer man til den, via hvilken by?

  Hilsen Oliver :-)

 28. Rune siger:

  hvodan udvikler mackmar sig

 29. Lasse siger:

  hvordan får man dragon scale?

  • Huma siger:

   Finder dem på Vilde pokemonder, følgerne vilde pokemoner der kan holde en Dragon Scale:
   * Horsea
   * Seadra
   * Dratini
   * Dragonair

 30. Tobias Løkke Larsen siger:

  Til Huma.

  Hej Huma må jeg spørge hvilken pokemon der er din ynglings? :)

 31. frii bla bla bla siger:

  kan man få secret key uden mystery gift?

 32. Tobias Løkke Larsen siger:

  Hvis man forudbestiller SS. HG. i gamestop i perioden 3. marts til 4. april får man et specielt event med til den legendariske pokemon “arceus” (til ens platinum, pearl eller diamond)

  Herfra :)

 33. mikkel.do siger:

  hvodan fanger man munlax

  • frii bla bla bla siger:

   du sætter honning på et honning træ og venter seks timer så ryster træet og så kan du kæmpe mod en pokemon men det er svært at møde munchlax

 34. frii bla bla bla siger:

  denne her side er vildt fed jeg har brugt den mange gange

 35. Tobias Løkke Larsen siger:

  mon ikke det er de nogenlunde samme koder til dem begge? (ved godt jeg ikke er huma)men jeg bruger ihvetfald Action Replay ;)

 36. Peder siger:

  hej huma ved du hvad der er bedst action replay eller ez replay

 37. Peder siger:

  hvordan får jeg de der styrke ledere til at deres pokemoner stier 10 levels i survival area

 38. Tobias Løkke Larsen siger:

  Kan jeg spørge hvordan man får det der “wi-fi connection” skal man bruge trådløs internet eller noget…? svar venligst hurtigst muligt O.o

 39. ??? siger:

  hvordan kopiere man sin pokemon

 40. rasmus siger:

  nogen der vil hjælpe

 41. mikkel.do siger:

  hvodan får man mysdrik gift

 42. ????? siger:

  hvordan fanger jeg cresselia

  • mikkel.do siger:

   du går hen til canalave city der en lille dregn som er syg og så taler du med ham og så den mand der stå ved båden skal du sajle med ok

 43. ????? siger:

  jeg har fundet crezelia jeg fanget heatran hvad skal jeg nu????

 44. ????? siger:

  hvordan for jeg bp jeg skal bruge bp for at få rare candy

 45. ????? siger:

  hvordan fangeer jeg spiritomb jeg har gived den der sten odd keystone hvor lang tid skal jeg vente

  • Huma siger:

   Hvis du har Wi-Fi vil jeg forslå du søgte en i Global Trade Station, da at selv at skaffe en kan være svært, men man gør på følgerne måde:

   Findes i Hallow Tower (Fiske med Odd Keystone og 32 samtaler i undergrunden).

 46. kage siger:

  hvornår kommer der fler detaliger om Edge of Night Sky Jirachi??

 47. Jonathan siger:

  Er nogen der ved hvor man sin 2. RAZOR FANG

 48. joppe siger:

  hej huma hvordan lægger man koder ind på sit action replay

 49. daniel siger:

  hvad skal man gøre forv at få de tre roboter når man har regigigigas

 50. daniel siger:

  hvordan for man det

 51. daniel siger:

  når man har mæmbercard og har fanget rortom hvordan for man den til at skifte form?

 52. martin siger:

  hej huma er lidt desparret her men hvis du kender en måde at få flere master balls på altså ud over at have 5 rigtige i det der lotteri?

 53. Emil siger:

  Er der nogen der hved hvor Rotom er?

 54. danel siger:

  har heatran en udvikling

 55. danel siger:

  kan man udvikle hertran

 56. markus siger:

  hvordan kan man få snorlax

  • Huma siger:

   Fang en Munlax ved at gå til Honning Træer (Honey Tree) Du skal købe noget Honning og smøre det på de træer og så vente 6 timer, ryster træet kan du klikke på den og møde en pokemon.

 57. markus siger:

  hvordan udvikler man munclax

 58. markus siger:

  hvordan for man snorlax

 59. Hamsa siger:

  Hey, jeg har en lvl 55 Rotom, hvordan kommer jeg i lvl 56? det er sygt svært fordi der er noget der blockere mit XP

 60. andreas siger:

  jeg vil have snydekoder

 61. ????? siger:

  hvordan udvikler jeg min gabite og min electrabuss

  • Huma siger:

   For at udvikle Gabite skal du: Du skal træne den så den kommer i level 48.
   For at udvikle Electabuzz skal du: Du skal lade din Electabuzz holde itemet “Electrizer” og derefter bytte den med en anden spiller.

 62. daniel siger:

  huma du har sgt man skal have rigigigas for at få rediice redirok og redistel nu siger du man skal have rediice redistel og redirok jeg er for viret

  • Huma siger:

   Grunden er at hvis du vil have spillets Regigigas, skal man have de 3 regi’er fra enten ruby, sapphire eller emerald, men vil man have de 3 regi’er i Platinum, skal man have en Event Regigigas der blev omdelt til den 11. film i Japan.

 63. nick siger:

  hvordan bruger man snyde koder til det

 64. daniel siger:

  hvodan for man regi gigas jeg har veret inde i temblet og snake med den der står det er en statue af en pokemon hvodan veker man den

  • Huma siger:

   Du skal have Regiice, Regirock og Registeel i dit team for at kunne vække Regigigas.

   • Oliver. 6år siger:

    Det er items ikke?
    Og Regigigas er den som er i grotten i acuity eller hvad det nu end hedder(der ved snowpoint city) Hvis det ikke er, hvordan vækker man så den? :D

    Hilsen Oliver :-) Hurtig responds tak Huma >->(;p

   • Oliver. 6år siger:

    I mit team, hvad skal de sige? :) Altså at jeg har den i baggen eller hvad? Ellers, hvor kan man finde det/den/dem? >->(;p

 65. daniel1 siger:

  har lige været ved den lake tre jeg ved ikke hvad jeg skal.

 66. nicolai siger:

  hvordan kommer mand ind i snowpoint templet

 67. nicolaile siger:

  pokemon er sjov mage sjov

 68. valdemar siger:

  fraderrik han her jo ikke surf og så kan man jo ikke kome derover

 69. lasse siger:

  hvordan for man darkrai på sin pokedex når man allerede har Shaymin?

 70. valdemar siger:

  vor finer jeg forsteligatraner 2 og 3???help tak fra valdemar

 71. valdemar siger:

  jeg her empolion cesila lava herseren og min empolion er i 100 og sterapter i 83 og dito og camerut i 61 og camerupt her der vild gode atak

 72. andreas siger:

  hver gang jeg er i battle frontier bliver jeg smidt ud efter den syvende træner, hvordan kan jeg komme hvidre?

 73. joppe siger:

  hej huma hvor finder man nr.170 i sinnoh pokedex henne

 74. joppe siger:

  hej hvilken træner skal man møde for at se nummer 170 i sinnoh pokedex

 75. joppe siger:

  hej hvilken træner skal man kæmpe imod for at se nr. 170 i pokedexen det er den eneste jeg mangler i sinoh pokedex

 76. Jonathan siger:

  Kan man se Diamonds dust sne når man har fanget Diamond?

 77. daniel siger:

  jeg har alle i level 100

 78. ????? siger:

  hvor er galaktik hq hene je ved ikke hvor det er

 79. mads.bg siger:

  hvor få man masterboll

 80. lasse og mads siger:

  vi mengler bagre den sjelnste pokemon

 81. lasse og mads siger:

  vi vil hjælpe jer alle med at komme vider

 82. ????? siger:

  jeg har alle gym bagdes jeg mangler bare den sidste mine pokemoner har lært surf jeg mangl rock climb hvor for jeg det angreb fra

 83. jesper siger:

  HVORDAN KOMMER MAN TIL HALL OF ORIGIN

 84. jesper siger:

  HUMA HVORDAN MAKERE MAN

  • Huma siger:

   Du skal ikke markere noget, hvis den er ude i det fri (græsset, alle legendariske pokemoner som man kan fange ude i det fri vil blive vist på Marking App.) Men det er først når du har fået din National Dex. og gennemført ligaen, men før du kan få fange mispirit, skal du læse det der står i artiklen, der står hvordan du kan komme til at fangen den pokemon.

 85. jesper siger:

  HUMA JEG VED GOD AT MAN IKKE KAN FÅ MEMBER CARD MEN HVORDAN FÅR MAN DARKRAI

 86. jesper siger:

  plis huma hvor er misprit hende når den er ståket af fra mig

 87. pokemon siger:

  hvordan for jeg regirock regiice og registeel?? hjælp tak

  • Huma siger:

   Du kan ikke få dem i Platinum medmindre du har film nr. 11 (japanske udgave af Regigigas) få en Event Regigigas, så den eneste måde at få dem på er at migrate dem fra Emerald, Ruby eller Sapphire.

 88. jesper siger:

  hvordan kan man komme ind i pal park

 89. ricki siger:

  hvårdan få man arceus

 90. nicolaile siger:

  hvor dan kan man kom hen til isamblenmer

 91. nikolaj siger:

  er det ritigt at man kan fange aceus på ruten ned af mt. coronet bjerget nor man er lige ved slutningen

 92. Benjamin siger:

  jeg har lugia i Lv.100

 93. jesper siger:

  hvor er mesprit hende når den er stukket af

 94. Jonathan siger:

  HVORDAN FOR MAN OAKS,LETTER SVAR MIG JEG VIL GØRE HVADSOMHELST

 95. Lille-annika siger:

  hej . Hvilket angrib skal man bruge for at komme op af de sten , og hvordan kommer man til Lake Valor ? Hjælp mig !!

  Tak .

 96. daniel siger:

  hvodan får mam body of ice body of rok og body of stel sva så hurtid som muligt

 97. nikolaj siger:

  jeg har de 5 føste emblemer og kan ikke kome til iron island hvordan for man surf det er et problem

 98. nicolai siger:

  gå ind på youtube og find det :)

 99. brian th siger:

  jeg er ved 4 emblem jeg har alee de andre under 4 jeg kan ikke komme hen til hende der er huler og dæk jeg ved hvad jeg skal gøre men ikke den sidste jeg kan ikke fjerne den sidste

 100. brian th siger:

  jeg er ved 3 emblem og jeg kan ikke komme hen til hende i hendes sal

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...