Pokémon Platinum - NDS

Beskrivelse: Den trejde version og som er er fortsættelsen fra Diamond & Pearl visionerne, hvor Platinum versionen har fået flere tilføjelser og flere Pokemoner der kan fanges.

Opløs muligheder:
Hemmelig box til tapeter:
Gå til Jubilife City og find TV produceren på trejde etage på TV Stationen. Sig nogle ord til ham når han beder om nogle tilbagemeldinger fra TV’et. Når du kommer til siden når du skal sige ordene så åbner du op for at kunne få en(flere) særlig tapet.

For at finde ud af hvad du skal svare ham kan du finde ud af det via din Trainer ID, mere om det her: Generere svar til TV Produceren.

Pokemon i Minecraft kan også spilles – der skal du kigge efter Pixelmon for Minecraft Servere med Pokemon mod.

Tips:
National Pokedex:
Find alle 210 regionale Pokemoner for at gennemføre Sinnoh Pokedex. Så gå hen og tal med Professor Rowan i hans laboratorium.

Træner kort farver:
Få de antal stjerner der skal til for at kunne ændre din træner kort.

 • Blå: En stjerne
 • Bronze: To stjerner
 • Sølv: Tre stjerner
 • Guld: Fire stjerner
 • Sort: Fem stjerner

Møbler:
Gennemfør de angivne opgaver for at få disse belønninger til din Secret Base:

 • Chandelier: Ha’ gået ialt 300.000 skridt.
 • Great Painting: Udklæk 30 Pokemon Æg.
 • Guest Set: Vind over 50 trænere i Træner Cafeen.
 • Music Box: Køb Stativer (Racks).
 • Piano: Vind over Elite Four (E4) 10 gange.
 • Pokemon Bust #1: Få en Sølv mærke fra Battle Frontier.
 • Pokemon Bust #2: Få fem Søv mærker fra Battle Frontier.
 • Tea Set: Køb Gæstestolen (Guest Set).
 • Wall Clock: Plant 50 bær.

Tips:
Dialga og Palkia: (National Dex: #483 og #484 | Sinnoh Dex: #149 og #150)
Vind over Elite Four. Gå så til Mt. Coronet gennem Hearthome City, ligesom når du skal rejse til Sky Pillar. Gå igennem de 3 grotter og find en ny indgang. Find så de nødvendige orb som skal bruges mod Palkia og Dialga. Gå op på toppen af Mt. Coronet hvor du tidligere har mødt Team Galactic. En af de to legendariske Pokemoner Dialga eller Palkia vil være der nu. Fang den, og forlad, og derefter vend tilbage for at møde den anden.

Articuno/Zapdos/Moltres:(#144, #145 og #146)
Tal med Professor Rowan og få National Dex. Gå til Pal Park og snak med Professor Oak. Gå til Eterna City og find Professor Oak. Han vil nu fortælle at han har set nogle fulgle Pokemoner. Det er nødvendigt at du makere i “Map App”. Alle tre fugle vil være i lvl 60.

Uxie og Azelf: (National Dex: #480 og #482 | Sinnoh Dex: #146 og #148)
Efter at have været i Distortion World, gå hen til Lake Valor og Acutity. Gå ind i grotterne. Det er nødvendigt at du bruger Ultra Ball på dem, de vil begge være i lvl 50.

Cressilia: (National Dex: #488)
Når du har vundet over E4 og fået National Pokedex, tag så til Canalave City. Gå ind i “The sailor’s” hus og en dreng vil ligge i en seng. Han fortæller dig om “Darkness” og hans mor siger at der skal bruges en Item. Gå ud til dokken. Tal med sømanden og tag en tur til Fullmoon Isle. Cressilia vil flygte og forlade itemet. Fang Cressilia på samme måde som med Mesprit. Cressilia er i lvl 50.

Giratina: (National Dex: #487 | Sinnoh Dex: #210)
Kan findes i Distortion World eller Turnback Cave. Giratina er i lvl 47. Det er nødvendigt at du bruger en Master Ball til at fange Giratina.

Heatran: ( National Dex: #485)
Oplås “Battle Zone” og gå til Stark Mountain. Gå igennem labyrinten og bekæmp Team Galactic’s folk . Vend tilbage til “Survival Area”. Gå ind i Battleground og kæmp mod Sal lederne. Vend tilbage til den samme grotte hvor Team Galactic var, og Heatran vil nu være der. Heatran vil være i lvl 50.

Mesprit: (National Dex: #481 | Sinnoh Dex: #147)
Efter at have været i Distortion World, gå til Lake Verity og tal til Mesprit i centrum af grotten. Mesprit vil flygte. Det bliver nødvendigt at makere i “Map app” for at nærme dig Mesprit. Mesprit vil være i lvl 50.

Wayward Cave: Hemmeligt område;
Kig under broen udenfor Wayward Cave for at finde en skjult indgang til en hemmeligt område, som har Pokemon og tre Poke Balls. Du kan finde Gible i dette område.

At fange legendariske Pokemoner:
Gem spillet før kampen, brug en Pokemon som kender Paralysis. Brug en Quick Ball, bliv ved med at bruge Paralysis indtil den legendariske Pokemon ikke kan lave en angreb. Så brug svage angreb indtil den har meget lidt liv tilbage. Brug en Great Ball for at fange Pokemonen.

Flere Shiny Pokemoner:
Ha’ både en international Pokemon (Bytte via GTC/Wi-Fi) og et af dine egne i DayCare for at forøge chancerne for at finde en Shiny Pokemon.

Rotom: (National Dex: #479 | Sinnoh Dex: 152)
Natten mellem kl. 20:00 til om morgen kl. 04:00 (Din konsol’s indstillet tid). Kan du møde Rotom i TV’et i spøgelshuset Old Chateau (Inde i Eterna Forest). Gå op i 1. etage og gå ind i den dør der vender mod nord, du vil nu komme ind til en gang, hvor der er en del værelser, vælg den første værelse til højre og klik så på TV’et, du vil nu blive spurgt om du vil møde Pokemonen, det siger du ja til, du vil nu møde en Rotom. Den vil være i lvl 20.

Manaphy: (National Dex: #490 | Sinnoh Dex: #151)
Manaphy kan ikke fanges i Platinum – kun i Ranger spillende. Dog kan du komme til at “se” den og derved blive tilføjet i din Sinnoh Dex. Da for at kunne få National Dex kræver det at du har set 210 pokemoner i din Sinnoh Dex, og Manaphy er et af dem. For at “se” den skal du tage til Trophy Garden som ligger på Rute 212. Find ejeren af huset – i det rum han er i ligger der en bog opslået på bordet, gå hen og læs den, og der vil så komme en billede af Manaphy frem. Nu er pokemonen tilføjet i din Sinnoh Dex. Som sagt kan du ikke fange Manaphy i Platinum da der kun er mulighed for det i Pokemon Ranger. Hvis du vil have en, skal du eje en Pokemon Ranger spil og overføre ægget til dit Platinum spil og derved udklække det. Den anden måde at få en Manaphy på er at du finder en på GTS (Global Trade Center (Kræver Wi-Fi)).

Regirock, Regice og Registeel: (National Dex: #377, #378 og #379)
Man kan fange de 3 Regi pokemoner i Platinum, men kun på én måde. Måden du kan få dem på i selve spillet, skal du anskaffe dig en Event Regigigas som kun er uddelt i den 12. pokemon film i Japan, har du ikke den kan du godt glemme alt om at få Regi’er i Platinum. Men har du Regigigas kan du læse videre her om hvordan du får de tre Regi’er. Når du har Regigigas Eventen i dit team, gå da til Rock Peak Ruins (Rute 228) hvis du vil fange Regirock. For at fange Regice skal du gå til hulen Iceberg Ruins (Mt. Coronet) og for at fange den sidste Regi – Registeel skal du gå til Iron Ruins (Iron Island). Ved at følge dette tip, lukker du at fange Regigias i Platinum.

Regigigas: (National Dex: #486)
Du kan fange Regigigas i Platinum. For at kunne fange Regigigas i Platinum kræver det at du har fanget og overført (Migrate) Regirock, Regiice og Registeel fra Emerald/Ruby/Shappire versioner til Platinum. Når du har gjort det putter du dem i dit Party og går ind i Snowpoint Temple (Først muligt når du har National Dex). Nå helt ind i Templet og du finder en statue af Regigigas, klik på den og du vækker den til live. Den vil være i lvl 1, men du skal stadig skade den for den lader sig ikke fange så let selvom den kun er i lvl 1. Vælger du dette lukker du for at fange Regirock, Regice og Registeel i spillet.

Griseous Orb: =
Gennemfør spillet og vend tilbage til Sendoff Spring. Cynthia vil ikke længere stå foran grotten, så du kan nu gå ind i den. Gå nu ind i Turnback Cave og led efter en item og finde indgangen til Distortion World. Gå ind og du finder Griseous Orb. Giv det til Giratina og den kan blive i sin orginale form udenfor Distortion World. Note: Du kan nu fange Giratina i Turnback Cave.

Fødselsdags besked:
Vind over Elite Four. Indsæt så din fødselsdato og tal så med Dawn eller Lucas og de vil ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Diamond Dust sne:
Sæt  spillet’s dato til den 12. Januar, gå så hen til Snow Point City den 12. Januar (Junichi Masuda’s fødselsdag, en af spil-udviklerne) for at se Diamond Dust falde ned over byen.

Lette Exp.:
Du kan finde nye modstandere du kan kæmpe mod hverdag i Pokemon Centeret i Hearthome City. De er ved siden af tælleren.

Event Pokemoner:
Her kan du få hjælp til hvad du skal gøre for at kunne få event pokemoner, husk at omdeling af event pokemoner er tidsbestem, dvs. de kun kan fås i bestemt periode. Disse event der bliver listet her er kun til Platinum versionen!

Krav for at kunne få Wi-Fi event pokemoner er at du har låst op for Mystery Gift
Sådan får du Mystery Gift: Tag til Jubilife City og gå ind i Tv stationen. På 3. sal finder du en mand som vil have du fortæller ham noget; skriv følgende ord: Everyone Happy Wi-Fi Connection. For så at kunne modtage Wi-Fi events behøver du kun gemme og gå til startsiden og vælge Mystery Gift i menuen. Vælg så Get via Nintendo WFC og du vil kunne modtage det nuværende Wonder Card hvis der er en i omdeling. Når man så har fået den omdelte kort kan man gå til hvilket som helst Pokemart og snakke med manden i grønt og få det Item man skal bruge.

The Secret Key:
Få Rotom’s forme 5 forme.
Release dato:
JP version: 28. september 2008 til 4. november 2008. Afsluttet
JP version: 16. januar 2009 til 2. marts 2009. Afsluttet
US version: 20. april 2009 til 12. maj 2009. Afsluttet
EU version: 8. juni 2009 til 19. juli 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Secret Key gå til Eterna City Galactic HQ og gå mod nordvest til hjørnet på første sal. Klik A og en skjult dør vil åbne sig. Rummet vil have 5 ting som din Rotom kan forvandle sig til og få en særlig angrebsevne alt efter hvilket du vælger.

Member’s Card:
Fang Darkrai.
Release dato:
JP version: 1. december 2008 til 15. januar 2009. Afsluttet
US version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet
EU version: 3. august 2009 til 13. september 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Member’s Card tager du til Canalave City, du kan nu gå ind i den låste Inn (kro) der er nord for Pokemon Centeret. Du vil nu falde i søvn og vågne op på New Moon Island. Følg ruten og du vil så møde Darkrai, den vil være i lvl 50, så forbered på en hård kamp.

Oak’s Letter:
Fang Shaymin + Gracidea for at kunne få Shaymin Sky Forme.
Release dato:
JP version: 18. april 2009 til 11. maj 2009. Afsluttet
US version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet
EU version: 28. september 2009 til 8. november 2009. Afsluttet

Når du har modtaget Oak’s Letter tager du til Rute 224 og møder Professor Oak som han har bedt dig om i Brevet. Lige inden du kan snakke med ham møder du Mayley og gå så hen til Oak og snak med ham, han beder om din hjælp til den store sten og fortæller at der er en magen til i Kanto. Klik på stenen, nu skal du bare skrive hvem du virkeligt er taknemlig for. (Det kan være hvad som helst, bare skrev hvad du vil) og klik ok. Når du har gjort det dukker der en masse blomster frem og Shaymin kommer frem, men den flygter hurtigt når den opdager Oak, Mayley og dig, følg hele vejen efter den til du kan møde den og fange den. Shaymin vil være i lvl 30. Når du har fanget Shaymin, mangler du kun dens Sky Forme. Tag nu til Floaroma Town og find den blond håret pige som står nogle skridt fra skiltet i byen. Hun vil nu give dig Gracidea blomsten som kan bruges til at skifte Shaymin Land Forme til Shaymin Sky Forme. Den kan kun skifte Sky Forme om dagen og skifter tilbage når det bliver mørk.

Edge of Night Sky Jirachi:
Få Jirachi.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 17. juli 2009. Afsluttet
US version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet
EU version: 26. juni 2010 til 16. juli 2010. Afsluttet

Når du har modtaget Jirachi via Wi-Fi Eventen, tager du til hvilket som helst Pokemart og snakker med manden i grønt der står foran disken, husk at have plads på dit hold, så får du Jirachi udleveret af ham. Denne Jirachi vil have angrebet “Draco Meteor” som en normal Jirachi normalt ikke ville kunne lære, og eventet er den eneste måde at få denne Jirachi i denne generation af spillet. Du vil senere kunne bytte den over i Pokemon HeartGold eller SoulSilver og derved åbne op for Edge of Night Sky Jirachi området i PokéWalkeren.

Mew:
Få Mew.
Release dato:
JP version: 29. januar 2010 til 11. februar 2010. Afsluttet
US version: Ingen Events til dette version endnu.
EU version: Ingen Events til dette version endnu.

Denne Mew er en Special Mew, Mew vil være i lvl 5, dog ikke kende nogle special angreb, og dog, så er denne Mew den første der har Primier Ribbon (Bånd) vedhæftet.

Pikachu Coloured Pichu:
Download en Pikachu Coloured Pichu til Diamond/Pearl/Platinum og møde Spiky Ear Pichu i HGSS.
Release dato:
JP version: 19. juni 2009 til 18 juli 2009.  Afsluttet
US version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet
EU version: 5. marts 2010 til 25. marts 2010.  Afsluttet

Når du har modtaget Pikachu Coloured Pichu kan du bytte den over til din HeatGold eller SoulSilver og tage til Celebi’s shine i Ilex Forest, der vil du møde en Spiky Ear Pichu som vil joine dit team, den vil være i lvl 30 og kønnet vil være en pige.

Manaphy:
Download en Manaphy.
Release dato:
JP version: 14. august 2010 til 12. september 2010.  Afsluttet
US version: Der er ingen event til dette version endnu.
EU version: Der er ingen event til dette version endnu.

Få en Manaphy, Manaphy vil være i lvl 50 samt holde bæret Lansat Berry, den lukker ikke op for nogen event i spillet.

Raikou, Entei & Suicune:
Få en af disse 3 legendariske Shiny pokemonerne Raikou, Entei og Suicune.
Release dato:
JP version: Ikke tilgængeligt i Japan
US version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011*. Kan hentes nu!
EU version: 7. februar 2011 til 27. februar 2011**. Kan hentes nu!

*(US) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
*(US) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
*(US) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011
**(EU) Raikou: 7. februar 2011 til 13. feburar 2011
**(EU) Entei: 14. februar 2011 til 20. februar 2011
**(EU) Suicune: 21. februar 2011 til 27. februar 2011

Denne event giver dig en special (shiny) Raikou, Entei og Suicune. Det særlige ved denne event er at i de 3 uger den varer, er den delt op i 3 – en til hver uge, dvs. man kan få alle 3. Disse special pokemoner vil når du overfører dem til Pokemon Black og Pokemon White lukke op for in-game eventet Zoroark.

×

1.611 Kommentarer til "Pokémon Platinum - NDS"

 1. Huma siger:

  Nu har jeg ændret lidt i artiklen, bla. tilføjet hvordan du enten får Regigigas eller de 3 Regi’er i Platinum. Har desuden også tilføjet om hvordan du ser en Manaphy for at fuldføre Sinnoh Dex.

  Desuden har jeg også skrevet deres National Dex. nummer og Sinnoh Dex. nummer. Så læs inden i spørger om hjælp til at fange Rotom eller se Manaphy!

 2. Schulz siger:

  Heej huma :D.
  Hvordan kan man se pokemon nr. 152 altså den der minder om manaphy ( jeg tror det er den :D)

 3. xD hej xD siger:

  Hej Huma

  jeg vil spøger om hvordan man udvikler pilosvine og i vilket lvl

  plzz svar så er du sød ;)

 4. frii bla bla bla siger:

  kan man på nogen måde få manaphy

  • Huma siger:

   Kun hvis du har set Manaphy, hvis du har kan du søge efter en på Global Trade Center (GTS) Men det kræver du har Wi-Fi.

 5. andreas siger:

  hvordan klare man spillet

 6. OTTO siger:

  Hej huma hvordan ser jeg pokemon nummer152

 7. OTTO siger:

  HEJ HUMA HVOR SER JEG POKEMON NUMMER 152

 8. xD hej xD siger:

  hvordan udvikler man scyter ????

  plzz svar Huma

 9. help mig siger:

  hvordan for man pokerrader

 10. jakob siger:

  hvad lvl udvikler scyther sig. jeg har en i lvl 31.

 11. frederik siger:

  hvor er 2 legua

 12. frederik siger:

  hvordan for man dakrai

 13. yuriy siger:

  hvordan får man stejrner til ens trainer kort???

 14. yuriy siger:

  hvordan fanger man arceus

 15. yuriy siger:

  hvordan kommer man vidre fra rute 224???

 16. yuriy siger:

  hvordan vinder men første premie i lotteriet

 17. yuriy siger:

  hvornår får men adgang til pal park???

 18. yuriy siger:

  hvornå får men flere master balls?

 19. xD hej xD siger:

  hej igen huma xD
  i vilket lvl lærer pilosvine achens-power og vilket lvl udvikler den sig i ?????

  Alle må svare vis de kender svaret ; )

 20. Slake siger:

  Hvad lvl udvikler Gligar sig jeg har byttet mens den hade Razor Fang på sig kan du hjælpe Human

 21. andreas siger:

  hvordan får man regigigas og regirock og ice og stell

  • Huma siger:

   Du kan ikke få Regirock- ice og steel da du skal have Regigigas Eventen fra den 12 film i japan.

   Du skal have Emerald og bytte Regirock-ice-steel over i platinum så kan du istedet åbne op for Regigigas som du så derefter kan vække ham til live i Snowpoint Temple – den vil være i lvl 1.

 22. rasmus bkr siger:

  hvornår kommer der ny chance for at få mystery gift igen

 23. andreas siger:

  hvor får man megtan´s udvikling

 24. andreas siger:

  hvor er dawns lillesøster alle må svare

 25. andreas siger:

  hvornår kan man få jirachi

 26. cool mand siger:

  det er ret kedelit hvis man har spildet pokemon d/p

 27. help mig siger:

  hvordan bruger man pokerrader???

  • Huma siger:

   Stå på græsset (du må ikke være på cyklen) og gå ind i Key itemet PokeRadar og vælger brug den, på græsset vi du kunne se at nogle steder bevæger de sig.

   Langsom bevægelse: meget ofte normale pokemoner som lever i området du vil møde.
   Hurtig bevægelse: Meget sandsyndlig for at du finder en pokemon som kun kan findes med PokeRadar.

 28. frii bla bla bla siger:

  hvordan kommer man ind i ribbon huset i resort area

  • Poke Freak siger:

   de pokemoner du har på dit team skal have 10 eller flere ribbons til sammen eller også er det en pokemon der skal have 10 eller flere er ikke helt sikker men prøv med dit først.

  • Gaara1324 siger:

   ha en pokemon med 10 robbins!

 29. sam siger:

  hordan kommr man vider

 30. rune siger:

  hvordan udevikler man clamperl

  • Poke Freak siger:

   Clamperls udviklinger er Gorebyss og Huntail.

   Clamperl udvikler sig til Huntail når den bliver byttet med en DeepSeaTooth.
   Clamperl udvikler sig til Gorebyss når den blyver byttet med en DeepSeaScale.

   ikke sikker på hvor DeepSeaScale og DeepSeaTooth er henne.

 31. xD hej xD siger:

  Hej huma xD
  jeg havde lige lyst til at spøger dig om noget og det er
  i vilket lvl udvikler Magmar sig når den magmarisen på
  :D B)

 32. kristian siger:

  Kan man komme til Kanto regionen i pokemon platinum?

 33. andres siger:

  Hej huma. Jeg har snakket med dawns lillesøster få jeg ville gerne have en larvitar men det er som om hun gentager sig selv for de pokemoner hun snakker om har jeg fanget.

  • Huma siger:

   Det er jo ikke hvergang du taler med hende, det er en gang om dagen det skifte.. altså en om dagen, tro ikke at du får alt på en sølvfad. :P

 34. Kamilla siger:

  Hvad for nogle pokemoner kan lærer draco meteor af sig selv og hvad level.

 35. xD hej xD siger:

  i vikelt lvl udvikler magmar sig i jeg har en i lvl 87
  og vikelt lvl lærer piloswine acint power

  • yuriy siger:

   men skal bytte magmar med en item der heder magmrise så udvikler den sig til magmortar

  • Poke Freak siger:

   Magmar udvikler sig når du bytter den med en magmarizer ved faktisk ikke helt hvor man får den men håber det kunne hjælpe

   • Pòke boy siger:

    enten er det den eller electrizer jeg tænker på, men du skal surfe i vandet ved valley windworks. du skal op bag huset.

 36. Nicole siger:

  Hej Huma. Jeg har prøvet at fange Dratini og en Dragonair men kan ikke finde dem. Jeg ved godt man finder dem på Mt. Coronet men er det inde i grotten eller uden for grotten i græsset eller i vandet i grotten eller er der et andet sted for jeg ved det ikke så Hjælp mig.

 37. thomas siger:

  hvornår udvikler slowpoke til slowbro
  slowbro til slowking.

  • Huma siger:

   Slowbro: Lvl 37
   Slowking: Slowpoke skal holde Itemet Kings Rock og byttes.

   Det er er Slowpoke til Slowking, Slowbro har ingen videre udviklinger. ;)

 38. sebastian siger:

  HUMA: hvornår udvikler Electabuzz og magmar sig

  • Poke Freak siger:

   Electabuzz: Electabuzz udvikler sig til Electivire når den byttes med en Electrizer.
   Magmar: Magmaer udvikler sig til Magmortar når den byttes med en Magmarizer.

   gå ind på det her link for at se hvor man finder en Electrizer http://www.youtube.com/watch?v=ksTYSTqOj0s&NR=1

   og jeg tror du skal igennem en labyrint i fuego ironworks og snakke med en mand for at få en magmarizer du kan se hvordan du kommer til fuego ironworks og kommer igennem labyrinten i det her link
   http://www.youtube.com/watch?v=dvVQDBHRvrM
   hvis det ikke virker så søg lidt rundt omrking

 39. stefan siger:

  hvordan får man espeon

  • Poke Freak siger:

   Du for en espeon ved at have en evee og så skal du give evee en lvl mens den er max glad mens det er dag

 40. jason siger:

  hvornår udvikler Chansey sig til Blissey.

 41. steven siger:

  hej Huma hvordan får man rare candy?

  • Poke Freak siger:

   Du kan få en rare candy følgende steder:

   Route 214
   Route 218
   Route 224
   Route 225
   Route 230
   Wayward Cave
   Solaceon Ruins
   Mt. Coronet
   Victory Road
   Stark Mountain
   Battle tower premie den koster 48 battle points

  • Huma siger:

   Søg, de er ikke lette at finde. ;)

 42. mikkel siger:

  Hvornår kommer manden der har MANAPHY (151) æget i Sandgen town

 43. ????!?!?!?!?!? siger:

  Kan man først møde Rotom, når det er nat?

 44. Kristian siger:

  Det æg man får på Iron Iceland, hvilken pokemon er inde i det?

 45. sebastian siger:

  hvornår udvikler Electabuzz og Magmar sig

 46. karla siger:

  jeg har lige mødt en Tyrogue men hvordan ved jeg hvem af Hitmonlee, Hitmonchan eller Hitmontop som den vil udvikle sig til.

 47. Jonas siger:

  hvornår udvikler EEVEE sig til ESPEON

 48. sebastian siger:

  TIL ALLE! hvor kan man købe det der kabel til at få sine pokemoner over til et andet spil.

  • Huma siger:

   Man bruger ikke kabel til Nintendo DS – og der findes heller ikke nogen. Man bruger Wi-Fi eller hvis der er 2 DS’er indenfor en bestemt radius kan man spille sammen og bytte. Link Kabler er yt. :)

 49. andreas siger:

  hvornår udvikler ELECTBUZZ & MAGMAR sig.

 50. casper siger:

  hvor køber man master balls

 51. Jeppe siger:

  Hvornår udvikler hitmonlee sig til hitmonchan?

  • Huma siger:

   Hitmonlee og Hitmonchan er ikke udviklinger, de har ingen. Du skal have en Tyrogue hvis du vil have Hitmonlee, Hitmonchan eller Hitmontop.

 52. Jeppe siger:

  Hvordan får man umbreon?

 53. Kristian siger:

  Tak Huma, ved du så om man kan fjerne de der tønder i hulen på Iron Island?, og hvor Ace trainer jonah er, så jeg kan møde #122 Hippopotas?

 54. kage siger:

  hvorfor vil min wi-fi ikke virke

  • Huma siger:

   Du skal have trådløs netforbindelse samt WEP Kryptering hvis du har NDS eller NDS Lite. Husk at du også skal indstille din DS til at kunne modtage den trådløse forbindelse. Du kan læse om det i din NDS menual.
   NDSi og nyere modeller kan klare både WEP og WPA Kryptering

 55. ??!!?? siger:

  Hey Huma, hvor ligger pokemon mansion og old chetaeu ?

  • Huma siger:

   Mansion: ligger syd for Hearthome City
   Old Chetaeu: ligger i Eterna Forest

   • Kristian siger:

    Jamen, Jeg har ha registreret #152 Rotom, men inde i Old Chetaeu på 2 sal i nr. 2 rum er der et fjernsyn, hvor det er der jeg skal ha registreret Rotom, men når jeg går hen til fjernsynet, står der den er onsindet eller noget… Hvad skal jeg gøre for at få registreret Rotom?

 56. Kristian siger:

  Nogen som ved hvor jeg finde/møde #114 Unown, så jeg kan få den registreret i min pokedex? please

 57. ???!?!? siger:

  hvordan får man spiritomb

  • Jonas siger:

   den kan man ikke få

   • Huma siger:

    Kan man sagtens, men skal bare have venner som også har spillet, da man skal gøre på en specielt måde. Hvis vennerne ikke har spillende, kan du skaffe en ved at søge på GTS (Global Trade Center) Du skal dog først møde en Elite Four der ejer en Spiritomb så du har den i din dex og derved lukker op for at kunne søge efter en på GTS.

 58. kasper Andersen siger:

  Hej huma. Hvor er min rival’s far ind i battle frontier? Er der noget jeg skal gøre derinde eller hvad? hjælp!

  • Huma siger:

   Du møder ham allerede så snart du prøver at komme ind i Battle Frontier, ellers skal du tage til Resort som ligger mod øst for Battle Frontier.

   • kasper Andersen siger:

    Ja, men jeg har mødt ham, og jeg har kæmpet med ham mod to andre. Men der står altså to mænd (øst for battle frontier), som ikke gider at flytte sig. Hvad skal jeg gøre? Skal jeg først for national dex eller… hvad?

    • Huma siger:

     Så er det derfor, du skal have National Dexet først, da der er pokemoner fra andre generationer som ikke er i Sinnoh Dexet.

 59. Lasse Hager siger:

  Hej huma Jeg ved du hvor man finder razor claw fordi jeg vil gerne have min sneasel udvikldet

 60. kasper Andersen siger:

  Nogen som ved hvad man skal inde i Battle Frontier sådan man kan komme til Resort Area og Survival Area? please some body?

  • Huma siger:

   Du skal bare tage mod øst eller nord… husk at have pokemoner med de forskellige HMs, det kan der blive brug for.

   • kasper Andersen siger:

    Jamen, der står nogle mænd, ved øst og nord, som spørger om jeg har været i battle frontier. De flytter sig ikke. Så hvad skal man i battle frontier, for at de flytter sig?

    • Huma siger:

     Så har du ikke været inde i Battle Frontier endnu, du skal ind i bygningen der er nær Pokemon Center, så du møder din rival’s far, og din rival kommer også som du så skal samarbejde i et dobbeltdyst.

     • kasper Andersen siger:

      Jamen jeg har været inde i bygningen. Hvor henne i Battle Frontier, er min rival’s far?

 61. Rasmus siger:

  hvis i vil vide hvornår pokemon udvikler sig eller hvordan brug dette link det er en pokemon wikia http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page

 62. Jakob k siger:

  Hej Huma :) – Jeg vil gerne udvikle min togetig. Men jeg skal vist bruge en shinystone, hvor finder jeg sådan en? :)

 63. andreas siger:

  hvornår udvikler Graveler, Lickitung, Magneton, Tangela,

  • Huma siger:

   Graveler: Skal byttes til et andet spil.
   Lickitung: Lvl op + Lære/kende angrebet Rollout.
   Magneton: Lvl op på Mt. Coronet.
   Tangela: Lvl op + lære/kende angrebet Ancient Power.

 64. kasper siger:

  hej huma hvordan kan man få Wi-Fi Eventen

 65. kasper siger:

  hej huma hvordan kan man få Pikachu Coloured Pichu

 66. kasper siger:

  hej huma hvrodan kan man få alle pokemoner

 67. LINI siger:

  heej… Huma hvor for man map app…

 68. kasper siger:

  hej huma hvor finder man porygons udvikling nummer 2)

 69. jason siger:

  fås Cranidos som fossil

 70. lasse lo siger:

  hej jeg skal have et pokemon spil til ds men jeg vil gerne have et god hvad er best Diamond, Pearl eller Platinum

 71. LINI siger:

  heej alle…. hvor for man members card…

 72. Jakob K siger:

  Hej huma :) – ved du hvor man finder HM waterfall?

 73. Lasse Hager siger:

  Hej huma Ved du hvor man finder Picahu

 74. jason siger:

  hvornår udvikler Drowzee sig

 75. MIsta P siger:

  Hej alle. Jeg har et spørgssmål; Jeg skal op til Acuity Lakefront, men det kræver at man kan “scale rocky walls”, og jeg har fundet HM08 (Rock Climb), som man skal lære pokemonen, for at “scale rocky walls”. Men når jeg så skal bruge det, kan den ikke fordi den siger at jeg ikke at et emblem til at bruge det. Og det forstår jeg ikke fordi jeg har 6 emblemer? hvad skal jeg gøre?

 76. C.I.A siger:

  hvor finder man dragon scale?

  • Huma siger:

   Følgerne vilde pokemoner der kan holde dem:
   Horsea
   Kingdra
   Kingdra
   Dratini
   Dragonair
   Dragonite

   Der er kun 5% chance for at de holder itemet.

 77. Jonas siger:

  hej huma ved du hvornor man kan få Mew og Jirachi

 78. C.I.A siger:

  Hvornår udvikler seadra sig til kingdra?
  Hvornår udvikler swinub sig til piloswine og hvornår udvikler piloswine sig til mamoswine?

 79. Lasse Hager siger:

  Hej huma jeg kan ikke Finde murkrow er der ikke andre muligheder

 80. Jonas siger:

  hej huma kan man bytte pokemoner fra diamond til platinum vis man har begge spil men ikke to nintendoer

 81. Jonas siger:

  hej huma angånede det du ikke forstod så mener jeg at f.eks. man aldrig kan få Shaymin Sky Forme igen

  • Huma siger:

   Blomsten der forvandler Shaymin til sin Sky form er et Key Item, det betyder den kan bruges igen og igen… Husk at det er kun om dagen Shaymin kan være i sin Sky form, når det bliver mørk eller den bliver sat ind i Box forvandler den sig tilbage til normal igen.

 82. jason siger:

  hvornår udvikler mareep sig og hvornår udvikler flaaffy sig.

 83. Jonas siger:

  hej huma kan man aldrig gøre de speciele ting der står på siden men er afsluttet igen

 84. Jonas siger:

  hej huma hvordan får man HeatGold

  • Huma siger:

   Man kan ikke købe den endnu, kun preorder den, prøv i din lokale spilbutik eller på en hjemmeside der sælger spil.

 85. Nicas siger:

  Kære Huma jeg ved godt at man ikke kan fange lugia i pokemon platinium men hvordan bliver lugia til shadow lugia?????? og hvorfor er shadow lugia ikke i pokedex?????

  ps. kan man få chikotita,totodile og cyndaquil

  • Huma siger:

   Man kan ikke få Shadow Lugia i Platinum eller andre versioner, det er kun i Pokemon XD: Gale of Darkness som kun er til GameCube. Shadow Lugia er stadig alm. Lugia, bare i et andet farve (Sort). ;)

   Ja, du kan godt få de startere du nævner, du skal bytte dem fra dine andre versioner.

 86. Lasse Hager siger:

  hej huma hvor fanger man murkrow i dimond eller pheral

 87. Jonas siger:

  hej huma hvordan får man secret key

 88. Lasse Hager siger:

  Hej huma hvor fanger man yanma

 89. jason siger:

  hej huma angående dn larvitar jeg har snakket med dawn`s lille søster men hun siger bare at der er en hel masse makuhita i område 225. hvad skal jeg gøre

 90. jason siger:

  hvornår udvikler Riolu sig

 91. Lasse Hager siger:

  Hej huma ved Du hvor man fanger murkrow

 92. C.I.A siger:

  hvor kan man fange mareep?
  og hvor kan man så fange growlithe?

 93. C.I.A siger:

  hvordan bruger man pokeradar for når jeg bruger den så siger den at jeg ikke kan bruge den

  • Huma siger:

   Stå på græsset så kan du se at nogle steder på græsset enten bevæger sig hurtigt eller langsom, gå ind til det sted og du møder en pokemon, enten den alm. i området eller en pokemon der kræver PokeRadar.

 94. C.I.A siger:

  er der forskel på jirachi og jirachi edge of night sky?

  • Huma siger:

   Hvis du læser i artiklen finder du ud af det. ;)

   Jirachi fra Edge of Night Sky Jirachi er en special Jirachi som har angrebet Draco Meteor, normalt har kan Jirachi ikke lære den angreb. ;)

 95. jason siger:

  hvornår udvikler kabuto sig.

 96. kage siger:

  mit wi-fi virker ikke

 97. jason siger:

  hvornår udvikler
  YANMA= YANMEGA
  DUSKULL=DUSCLOPS
  DUSCLOPS=DUSKNOIR

  • Huma siger:

   Yanma: Yanma skal lære Ancient Power.
   Duskull: Duskull skal i lvl 37 for at udvikle.
   Dusclops: Dusclops skal holde itemet “Reaper Cloth” og byttes.

 98. benjamin siger:

  hej huma hvordan får jeg Razor Claw eller Razor Fang????

  ps. alle må svare tak :D

  • Huma siger:

   Razor Claw: Rute 224, Victory Road, Veilstone Galtactic Building (med dowsing maskinen) eller købe i Battle Park/Battle Frontier.
   Razor Fang: Rute 214 (med dowsing maskienen), rute 225 eller købe i Battle Park/Battle Frontier.

 99. andres siger:

  hvor når udvikler shelgon til salamence

 100. lassehager siger:

  hej huma hvor fanger man murkrow

Skriv en kommentar

For at undgå unødvendige kommentarer, bedes du læse nedenstående igennem, før du skriver.
- Tag dig tid til at skrive - vær seriøs. Vi godkender kun gode og relevante kommentarer.
- Skriv i en ordentlig tone - kommentarer der indeholder skældsord vil ikke blive godkendt.
- Skriv aldrig dine private oplysninger - telefonnummer, e-mail, adresse osv.
- Skriv kun kommentarer der har relevans til snydekoden selv eller spillet.
- Klik her hvis du vil du have dit eget logo/avatar ved kommentar.

Loading Facebook Comments ...